Žan96 Objavljeno Julij 19, 2014 Opozori Objavljeno Julij 19, 2014 Mater mam skos "stealth mode". Me nikol noben ne vidi BelaStrela 1
osa rider Objavljeno Julij 19, 2014 Opozori Objavljeno Julij 19, 2014 Mater mam skos "stealth mode". Me nikol noben ne vidi Bod srečen da te ne . . . . . mene tut noben ne vidi . . . . . pa se mi zdi prou fajn Žan96 1
motozajebant Objavljeno Julij 19, 2014 Opozori Objavljeno Julij 19, 2014 Dons okoli 10ih na ac vić smer obala, videna ena pupa na (hondi??), je vijugala med avti, pa z eno fazerco smo potem skupaj do ravbarkomande peljal slalom, kdo od tukaj? zvečer pa sem ujel Igrokr-ja na cestnisnki na Vrhniki :grim
SANJIN-MIXON Objavljeno Julij 19, 2014 Opozori Objavljeno Julij 19, 2014 danes smer Kozina Medvode in nazaj, videl nikogar Zivnorc 1
thumper Objavljeno Julij 19, 2014 Opozori Objavljeno Julij 19, 2014 danes na jezerskem viden tak triple kot od domine .. kdo od tukaj?
Eir Objavljeno Julij 20, 2014 Opozori Objavljeno Julij 20, 2014 danes na jezerskem viden tak triple kot od domine .. kdo od tukaj? A je bil oranžne barve, kot od Domine? Če je bil črn in smo se srečali, ko si šel ti dol in jaz gor, sem bila jaz. CeneR in Kmet2 2
cikadina Objavljeno Julij 20, 2014 Opozori Objavljeno Julij 20, 2014 danes na jezerskem viden tak triple kot od domine .. kdo od tukaj? ta oranžen je verjetno tisti, ki se prodaja že kar neki časa, ker človk nima časa, ampak zgleda da ga neki le najde, vsako toliko. thumper 1
thumper Objavljeno Julij 20, 2014 Opozori Objavljeno Julij 20, 2014 A je bil oranžne barve, kot od Domine? Če je bil črn in smo se srečali, ko si šel ti dol in jaz gor, sem bila jaz. če je kot od domine pol je oranžen mar itak prejle viden bonneville z dvema kako jo maha iz lukovice proti trojanam..
Ihr* Objavljeno Julij 20, 2014 Opozori Objavljeno Julij 20, 2014 viden en srebrn naked (honda cbf?), vozil za mano od pirnič do medvod, je obrnil na semaforju mal naprej, ko sm zavijala za hofer...nič pomahal pol ko je šel mimo keri od kle?
Keiko Objavljeno Julij 20, 2014 Opozori Objavljeno Julij 20, 2014 V petek zvečer v Riccioneju (WDW) na sprehodu vidli tega (koprska registrska) - kdo od tu? Danes popoldne čez Ride Živnorc in en kup vas je blo na parkingu igorkr, Zivnorc in skategrizzly 3
skategrizzly Objavljeno Julij 20, 2014 Opozori Objavljeno Julij 20, 2014 Danes v Gornjem Lakošu malo pred Lendavo črna/siva aprilia tuono okrog 18:00... hvala za opozorilo na radar Si mogoče tu gor na forumu?
Zivnorc Objavljeno Julij 21, 2014 Opozori Objavljeno Julij 21, 2014 ... jest sem vas polno vidu, zapomnu pa nbenga... k vas je bilo preveč.... aja razen eno z belo čelado vidu, pa Keiko je gor pisal... pa kita ji je vn gledala.. igorkr 1
Aljaz(gsr) Objavljeno Julij 21, 2014 Opozori Objavljeno Julij 21, 2014 Včeraj šentrupert-mozirje-golte-mozirje-velenje. Kr nekaj motoristov na vidiku. Narbol sem si ogledu žensko na harliju na kroznem v mozirju.
Cartman Objavljeno Julij 21, 2014 Opozori Objavljeno Julij 21, 2014 Rdeč zzr250 gor pa dol mim Mlinotesta v Kopru, in hudo hudo lep FJ 1200 pred OBIjem takisto v Kopru, kdo od tle?
smasher Objavljeno Julij 21, 2014 Opozori Objavljeno Julij 21, 2014 rdeč ZZR.. možno da jst smo nism glih sam gor pa dol šou.. sm skoču do črnegakala počk narest
domi46 Objavljeno Julij 21, 2014 Opozori Objavljeno Julij 21, 2014 včerej je blu videno kr neki motoristu ko sem šel proti krku in nazaj najbul se mi je v spominu ostala ena punca na suzukiju gsx600 z mass avspuhi videna je pa bla na novi hitri cesti proti krku najprej me prehitela nato pa v prehitevanjih med avti (po sredini) me skus sledila kera od tle?
domina Objavljeno Julij 22, 2014 Opozori Objavljeno Julij 22, 2014 (popravljeno) danes na jezerskem viden tak triple kot od domine .. kdo od tukaj? A je bil oranžne barve, kot od Domine? Če je bil črn in smo se srečali, ko si šel ti dol in jaz gor, sem bila jaz. ta oranžen je verjetno tisti, ki se prodaja že kar neki časa, ker človk nima časa, ampak zgleda da ga neki le najde, vsako toliko. če je kot od domine pol je oranžen mar itak hehe, ste me nasmejali zdajle v soboto je bil moj triumph doma, tako da je moral biti kdo drug na jezerskem. ps: upam, da ne z mojim motorjem Popravljeno Julij 22, 2014. Popravil domina
thumper Objavljeno Julij 22, 2014 Opozori Objavljeno Julij 22, 2014 rdeč ZZR.. možno da jst smo nism glih sam gor pa dol šou.. sm skoču do črnegakala počk narest cart je že v letih pa mu čas bolj počasi teče .. tko da je čist mogoče tebe videl.. hehe, ste me nasmejali zdajle v soboto je bil moj triumph doma, tako da je moral biti kdo drug na jezerskem. ps: upam, da ne z mojim motorjem navkljub letom pa še razločim med tabo in moškim malce mlajšim od mene a je bil tvoj ata ali pa stric ? domina 1
Zivnorc Objavljeno Julij 22, 2014 Opozori Objavljeno Julij 22, 2014 hehe, ste me nasmejali zdajle v soboto je bil moj triumph doma, tako da je moral biti kdo drug na jezerskem. ps: upam, da ne z mojim motorjem ....matr... če bi bil jest ti, bi jim dal malo po ...ker DOMINE NE MOREŠ ZAMENJAT KAR TAKO za kero koli drugo motorista/ko ...niti prehiteti se jo ne da, sploh če se pelješ za njo.. ... no ja... vsaj meni ne.. .... domina in thumper 2
hajoktejn Objavljeno Julij 22, 2014 Opozori Objavljeno Julij 22, 2014 ...niti prehiteti se jo ne da, sploh če se pelješ za njo.. ... no ja... vsaj meni ne.. .... pa oreščke maš fejst zalimane na tank aaa? BelaStrela in trebor 2
domina Objavljeno Julij 22, 2014 Opozori Objavljeno Julij 22, 2014 ....matr... če bi bil jest ti, bi jim dal malo po ...ker DOMINE NE MOREŠ ZAMENJAT KAR TAKO za kero koli drugo motorista/ko ...niti prehiteti se jo ne da, sploh če se pelješ za njo.. ... no ja... vsaj meni ne.. .... hehe, sej veš kako pravijo - Violence is not the answer. It's the solution. :evilgrin: drugač pa... a nisi bil nazadje glasen, da samo zato za mano voziš, da gledaš, če imam vzmetenje prav nastavljeno? :lol:
ludiluka Objavljeno Julij 22, 2014 Opozori Objavljeno Julij 22, 2014 Danes v Gorici viden Igor, velik yamahar bil opažen na hondi igorkr in trebor 2
igorkr Objavljeno Julij 22, 2014 Opozori Objavljeno Julij 22, 2014 Danes v Gorici viden Igor, velik yamahar bil opažen na hondi In velik dukatista namesto na dvovlajcu na dvotaktrju
helenca46 Objavljeno Julij 22, 2014 Opozori Objavljeno Julij 22, 2014 tud jst u nedeljo proti krku srečala kr nekaj slovenskih motoristou
ludiluka Objavljeno Julij 22, 2014 Opozori Objavljeno Julij 22, 2014 In velik dukatista namesto na dvovlajcu na dvotaktrju Mah tko ti bom povedal ducati je ducati sam dvotaktni motorji majo poseben čar pri meni tko da komaj čakam da bo 500ccm 2t mašina v moji garaži thumper, Burnout in LoloMen 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se