PrimozC Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 smo te vidli okrog enajstih pred podnanosom? Hmmm mozno ja, sem sel do Postojne na kafe z kolegom pol pa picil do Pule ...sli nasproti ali me prehiteli? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 (popravljeno) Hmmm mozno ja, sem sel do Postojne na kafe z kolegom pol pa picil do Pule ...sli nasproti ali me prehiteli? u avtu sli nasproti, za tabo je bla pa neka starejša črna "športiva" Popravljeno Avgust 24, 2014. Popravil cikadina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 u avtu sli nasproti, za tabo je bla pa neka starejša črna "športiva" Aaaaa ja ja, ma ni bil/bila z manose mi zdi, GPZ mogoce, nisem dobro videl v ogledalcu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 sem sel do Postojne na kafe z kolegom Videl sem tvoj motor parkiran na pumpi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 Videl sem tvoj motor parkiran na pumpi. Od 11:20 dalje skor celo uro je bil tam ja ....bla prav guzva, res je blo polno motoristov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 Če bi ga ti učeri vidu bi vidu zakaj nobenga ni vidu. Sm vidu zihr je bilo nekaj v tem stilu: maus, alko1 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skategrizzly Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 Taliban danes okrog 15:30 mogoče zašel s kawasakijem v Ormož pred Pomarančo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 V strom tamali na Krškem polju. Sem stal za cesto, ugasnil motor, ga dal na štender, snel čelado, snel rokavice, celo ven potegnu telefon in ravno ko sem hotu slikat dve srne, ki so malcale par metrov stran si se pripeljal ti. Sedaj imam lepo fotko travnika in kuruze. Ninč., trebor in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. Cone Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 Danes od 17ure naprej sm se peljala za eno črno Hondo z registrsko KR AVA, vse do Kalc kjer sta zavila proti obali, jaz pa proti Idriji. Ali si bil ti??? Če me je morda kdo videl med potjo? (moder xt660r, napravljen sem bil bolj industrisko). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Avgust 25, 2014 Deli Objavljeno Avgust 25, 2014 (popravljeno) cca 20h , na celovški ER6-n, XJ6 in GSXR. Malo prej pa 2 monstra najprej en z eno bejbo, par minut kasneje pa drug z termiglioni rori. p.s. jst sm biu peš Popravljeno Avgust 25, 2014. Popravil smasher Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 26, 2014 Deli Objavljeno Avgust 26, 2014 danes ob cca 15h scrambler v kranju sem te spustil naprej k sem bil v neki grdi rumeni gajbici ... nice ror .. sam nekej - čelada tricolori ? ja se mi zdi da maš polno garažo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Avgust 27, 2014 Deli Objavljeno Avgust 27, 2014 V LJ na hradeckem proti litijski cesti in potem si zavil proti zaloski jst pa naravnost proti stepanjskem. Yamaha fz1-n z nalepkami poltovarniske motogp yamahe (joze v primeru da se nisi prodal?) No v tem casu ko smo cakal na zeleno (hradecki) je se mim svignla se ena fz1n Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno Avgust 27, 2014 Deli Objavljeno Avgust 27, 2014 No če me je dons popoldne kdo vidu na srebrni VFR-ki ... kjerkol nisem bil jest ker sem bil duma :yawn: Bom jutr spet napisu če me bo kdo vidu :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Avgust 27, 2014 Deli Objavljeno Avgust 27, 2014 MP3 reg LJ NM-31....? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Avgust 27, 2014 Deli Objavljeno Avgust 27, 2014 Dans viden ludiluka tolk je šibu da me je prehitel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno Avgust 27, 2014 Deli Objavljeno Avgust 27, 2014 V LJ na hradeckem proti litijski cesti in potem si zavil proti zaloski jst pa naravnost proti stepanjskem. Yamaha fz1-n z nalepkami poltovarniske motogp yamahe (joze v primeru da se nisi prodal?) No v tem casu ko smo cakal na zeleno (hradecki) je se mim svignla se ena fz1n bil bil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Avgust 27, 2014 Deli Objavljeno Avgust 27, 2014 (popravljeno) A si bil mogoče ti? bolnik na kvadrat!!! Danes ob cca 12h, od Lj proti Po po avtocesti Registracija NM, motor TOURER, rdeče-črn, top case, izpuh na desni, samomorilec z črno čelado, brezrokavnik z našitki,... Človek, ti si bolan...za samomor si kupi strup za podgane (TERMINATOR, mehka vaba 500g) ali pištolo (cal 9mm Para++) , lahko se celo obesiš (štrik + 8mm) ali utopiš ( ++2m)... Sicer zadeva ni tako 100% zanesljiva kot tvoja vožnja, ampak vsaj ostalih udeležencev v prometu ne boš ogrožal. Pomisli, da si me prehitel na prehitevalnem pasu po levi, pa sem bil bolj na levi strani pasu (v širino me je 110cm), potem pa še ene par vozil na enak način. Upam da se zavedaš, kakšno srečo si imel ob prehitevanju avtodoma po desni (?) lp, andrej Popravljeno Avgust 27, 2014. Popravil THOMPSON Efendi in Robson 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ringo5 Objavljeno Avgust 28, 2014 Deli Objavljeno Avgust 28, 2014 (popravljeno) A si bil mogoče ti? bolnik na kvadrat!!! Danes ob cca 12h, od Lj proti Po po avtocesti Registracija NM, motor TOURER, rdeče-črn, top case, izpuh na desni, samomorilec z črno čelado, brezrokavnik z našitki,... Človek, ti si bolan...za samomor si kupi strup za podgane (TERMINATOR, mehka vaba 500g) ali pištolo (cal 9mm Para++) , lahko se celo obesiš (štrik + 8mm) ali utopiš ( ++2m)... Sicer zadeva ni tako 100% zanesljiva kot tvoja vožnja, ampak vsaj ostalih udeležencev v prometu ne boš ogrožal. Pomisli, da si me prehitel na prehitevalnem pasu po levi, pa sem bil bolj na levi strani pasu (v širino me je 110cm), potem pa še ene par vozil na enak način. Upam da se zavedaš, kakšno srečo si imel ob prehitevanju avtodoma po desni (?) lp, andrej Ja, zaradi takšnih "darovalcev organov" smo vsi motoristi na slabem glasu :-( Popravljeno Avgust 28, 2014. Popravil ringo5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 28, 2014 Deli Objavljeno Avgust 28, 2014 Pa zaradi kretenov ki vozijo po prehitevalnem pasu ves čas,....... thumper in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Avgust 28, 2014 Deli Objavljeno Avgust 28, 2014 Danes viden par, vsak na svojem ducatiju v BTC NM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skategrizzly Objavljeno Avgust 28, 2014 Deli Objavljeno Avgust 28, 2014 Danes na Goričkem od Kobilja do Prosenjakovcev modra potovalna honda z registracijo KR-SE 74 če se ne motim, voznik je zavijal za Madžarsko. Kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
t0maz Objavljeno Avgust 28, 2014 Deli Objavljeno Avgust 28, 2014 danes proti bohinju sami piloti :grim supr dan je bil Andro82 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 včeraj na mariji reki ob ca. 18:30, zelen cestak Lj CJ .... če si slučajn tu gor se mi javi na pm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Včeraj viden Maus in še enih par na ridah... :grim Potrobil in šel naprej maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
msjr Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Danes zjutraj na dunajski en zelo lep moder klasični tourer z ovalnimi lučmi zadaj. Muy lepo zadevo imaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se