Gasperr Objavljeno September 27, 2014 Opozori Objavljeno September 27, 2014 Neki motoristi (kakšen motosvetovec?) okupirali mojo drago v Topolšici. In pa DaniloD viden danes okoli pete ure pri TEŠ6. Kmet2 1
igorkr Objavljeno September 27, 2014 Opozori Objavljeno September 27, 2014 Viden ludiluka kako je čez Kras hotel z Ducatijem prehiteti lastno senco Hvala za kfe. Pole pa še dva rdeča Yamaharja, na ridah pa en kup poznanih najbolj pa mi je v spominu ostala AnCy85.
ludiluka Objavljeno September 27, 2014 Opozori Objavljeno September 27, 2014 Viden ludiluka kako je čez Kras hotel z Ducatijem prehiteti lastno senco Hvala za kfe. Pole pa še dva rdeča Yamaharja, na ridah pa en kup poznanih najbolj pa mi je v spominu ostala AnCy85. Kjer pogled od odspredej al od odzadej P
igorkr Objavljeno September 27, 2014 Opozori Objavljeno September 27, 2014 Kjer pogled od odspredej al od odzadej P Od spredaj
ringo5 Objavljeno September 27, 2014 Opozori Objavljeno September 27, 2014 (popravljeno) Na poti iz Kamnika čez Tuhinjsko dolino (okoli 15h) srečal več bikerjev; v spominu mi je ostal voznik Fazerce (kot je moja) temno sive oz. črne barve, ki sem ga v Špitaliču pustil naprej (se mi je zahvalil) in se, mu potem na "varni" razdalji sledil do Ločice pri Vranskem kjer je on zavil proti Trojanam, jaz pa proti Vranskemu. Prav tako sem malo po Petrolu v Črnem vrhu pri Tuhinju srečal 2 motoristki (no, zadnja je bila ziher, sprednji moder motor pa se mi prav tako zdi, da bi znala biti voznica (če je bil "on" se pardoniram ). Sicer pa Jezersko z obeh strani "gužva" kot ponavadi pa tudi drugje nas je bilo veliko (je treba izkoristiti sonce dokler je še). LP Popravljeno September 27, 2014. Popravil ringo5
Ciko86 Objavljeno September 27, 2014 Opozori Objavljeno September 27, 2014 Viden ludiluka v vrtojbi ,zdj nevem ce sem tuti _luke_ videl edina husqvarna reg na pisti?
Rayder194 Objavljeno September 27, 2014 Opozori Objavljeno September 27, 2014 okol 15.30 pred kočevjem oranžn z pa rdeč? versys. čez ene 20 minut pa ena raketa na bmwju v smeri kočevje? Je bil to mogoče kakšen potovalni BMW, za njim pa naked CBF 600?
stromar-aly Objavljeno September 27, 2014 Opozori Objavljeno September 27, 2014 Danes na Jadranki en kup motoristov. Z enimi 4 ljubljančani smo se od Crikvenice naprej ves cajt prehitevali. Midva sva bila na cruise mode, ostali pa so se moral slikat, pa tankat, pa preoblačit in sem se potem vsakič odmikal po cesti, da so šle raketice mimo Eden z oranžno žogo na ruzaku Pozdrav če je kdo od tu. Funkster, -diablo- in BMWRIDER 3
stromar-aly Objavljeno September 27, 2014 Opozori Objavljeno September 27, 2014 Pred Karlobagom sem dohitel en manjši motor z registersko LJ KK-45, gor dva z belima čeladama. Če sta tu gremo lahko kakšno furo skupaj, imata enak stil vožnje in tempo kot jaz. Take težko najdem
PrimozC Objavljeno September 28, 2014 Opozori Objavljeno September 28, 2014 Vceraj srecal par z KR tablico na Passo Gavia imela sta problem na motorju...upam, da sta resila in srecno prispela domov...mogoce se kdo prepozna?
Wakasaki Objavljeno September 28, 2014 Opozori Objavljeno September 28, 2014 danes čez Jezersko do Železne kaple na kafe pa nazaj.Videna R1 skupaj z GSXR. Nazaj grede nekaj časa skupaj parček na nakedu.............bil med 15 in 18 h.In seveda še polno drugih,...... Aljaz(gsr) 1
Žan96 Objavljeno September 28, 2014 Opozori Objavljeno September 28, 2014 Je bil to mogoče kakšen potovalni BMW, za njim pa naked CBF 600? Ja zdi se mi, da je biu k1200/1300s samo za njim ni blo nobene cbfke. Je majstr kr hitr šou mim radarja
Danilo D Objavljeno September 28, 2014 Opozori Objavljeno September 28, 2014 danes so motoristi okupirali tudi Šoštanjsko pumpo, tk na hitr več k 10 jih je zihr blo, je bil kak motosvetovec?
mladench Objavljeno September 28, 2014 Opozori Objavljeno September 28, 2014 noro bilo danes, prepoznal pa pomoje dva motosvetovca... ko sem se spuščal iz Pavličevega sedla v Logarsko dolino jakATV in ena zelena ninja (sta bila vi2)?
osa rider Objavljeno September 28, 2014 Opozori Objavljeno September 28, 2014 Danes viden Igorkr na pumpi v Karlobagu v družbi ene pupe če se ne motim!? Sanda grela zadnji sedež goldike na magistralki Veliko vas je bilo na magistralki, tko da me boli leva roka od pozdravljanja igorkr, Scarlett in Eir 3
Scarlett Objavljeno September 28, 2014 Opozori Objavljeno September 28, 2014 (popravljeno) Viden osa na ridah nc pozdravu Popravljeno September 28, 2014. Popravil Scarlett osa rider 1
Aljaz(gsr) Objavljeno September 28, 2014 Opozori Objavljeno September 28, 2014 (popravljeno) Danes med Savinjsko-Logarsko-Pavličevo sedlo-Železno kaplo (policisti z radarjem)-Jezersko-Zgornje jezersko pavza polno motoristov-Kokra-Kranj-Gorni grad-Savinjska Polno motoristov ter motoristk. Med 14:00 ter 19:00 Po Avstriji do jezerskega so me prehiteli 3 motoristi 2 avstrijca ter vmes med njima en Slovenc (ker od tu) vozili ste en za drugem na meji sta bila samo avstrijca skupaj. Popravljeno September 28, 2014. Popravil Aljaz(gsr) Domen L, Kmet2 in ringo5 3
Gasperr Objavljeno September 28, 2014 Opozori Objavljeno September 28, 2014 NinjaRider04 viden malo izven Slovenske Bistrce. NinjaRider04 1
osa rider Objavljeno September 28, 2014 Opozori Objavljeno September 28, 2014 Viden osa na ridah nc pozdravu Si bom očala omislu, kwa morem če pa vas je blo toooooook! Scarlett 1
stromar-aly Objavljeno September 28, 2014 Opozori Objavljeno September 28, 2014 Danes je bilo pa na jadranki vsaj pol slovenskih motoristov. Mislim, da samo KK registerske nisem videl, dugače pa vsi Gužva. Tudi Goldwing ekipa je okupirala doberšen del ceste - po širini in po dolžini Spoznal sem samo Keiko v Karlobagu - te čelade pač ne moreš falit igorkr, gasperX, Kmet2 in 1 other 4
gasperX Objavljeno September 28, 2014 Opozori Objavljeno September 28, 2014 A tko po hinavsk si nas sliku mi pa študiral al si ti al nisi, smo se sam gledal čez cesto.. pa prehteval vsake tolk časa Smo bli trije forumaši skupaj... jest , Din in Keiko stromar-aly 1
Rayder194 Objavljeno September 28, 2014 Opozori Objavljeno September 28, 2014 Ja zdi se mi, da je biu k1200/1300s samo za njim ni blo nobene cbfke. Je majstr kr hitr šou mim radarja Aha sem mislil, da si naju z očetom videl, ker sva šla tudi enkrat v tistem času proti Kočevju. Ampak oče ima K1200GT 2003 letnik temno modre barve, tako da verjetno to nisva bila midva Žan96 1
skategrizzly Objavljeno September 28, 2014 Opozori Objavljeno September 28, 2014 Danes skupina kakšnih 15 motoristov iz Avstrije z umirjenim tempom od Ljutomera do Križevcev, tam ste v krožišču zavili za Mursko Soboto, midva z očetom pa za Gornjo Radgono. Nato pa vse od tam pa čez Lenart do Maribora toliko motoristov, da bi rabil še dve dodatni roki če bi hotel vse pozdraviti lepo vas je bilo videti, kdorkoli ste že bili :grim P.S. Motosvetovec SasoKuzma okrog 15:45 mimo Petrola v naselju Vosek mogoče?
Domen L Objavljeno September 28, 2014 Opozori Objavljeno September 28, 2014 Danes med Savinjsko-Logarsko-Pavličevo sedlo-Železno kaplo (policisti z radarjem)-Jezersko-Zgornje jezersko pavza polno motoristov-Kokra-Kranj-Gorni grad-Savinjska Polno motoristov ter motoristk. Med 14:00 ter 19:00 Po Avstriji do jezerskega so me prehiteli 3 motoristi 2 avstrijca ter vmes med njima en Slovenc (ker od tu) vozili ste en za drugem na meji sta bila samo avstrijca skupaj. To sem bil vejetno jaz. S flurescento jakno in srebrni sv-ju? Spredaj mislim, da cbr-ka zadaj pa SM ktm? Če sem si prav zapolnil si ti mel na gsr-u leovince ali arow izpuh? Drugače bla pr gužva motoristov čez Pavličevo in Jezersko :grim Aljaz(gsr) 1
Aljaz(gsr) Objavljeno September 28, 2014 Opozori Objavljeno September 28, 2014 To sem bil vejetno jaz. S flurescento jakno in srebrni sv-ju? Spredaj mislim, da cbr-ka zadaj pa SM ktm? Če sem si prav zapolnil si ti mel na gsr-u leovince ali arow izpuh? Drugače bla pr gužva motoristov čez Pavličevo in Jezersko :grim Jap gsr z leovinciju. Nisem videl točno kak motor si mel. Vidu sem sam avstrijca z cestaku pa drugega avstrijca z KTMju. Lepo ste se peljali. Ste šli čez železno kaplo so bli policisti na koncu ravnine.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se