Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

@afrodita, komu si pa ti mahala? :)

Js pa vem pa ne povem     :xx:

Objavljeno

zdravo,

bravo, smo ti mahali, ker si bil prav lepo postavljen na vrhu hriba...zadnja bila jaz na beli hondi z roza čelado :)

Tista ta desna

post-13666-0-40618600-1412032530_thumb.jpg,

a ne?

Objavljeno

jaja, tista ta desna, smo izkoristili vreme in naredili kar fleten krogec :)   (slabih 600 km-jev)

Objavljeno

Danes ob 18:45 čez Ljutomer rdeča Cagiva Mito ter rdeča Gilera SC 125 in v nedeljo se mi zdi da sem vaju prav tako videl v Ljutomeru pri Senadu. Redki so takšni prizori pri nas, Cagive nisem videl že kaki 2 leti, Gilere pa še sploh ne. Se kdo prepozna? :D

Objavljeno

Mat črna r1 plus dekle z ducatijem (mislim) na OMV v Šentvidu in še kasneje na Bledu. Pa še ena motoristka na Bledu z ninjo 250.

A si bil ti?

Objavljeno

Včeraj popoldan na Planini, črn Suzuki SV 1000 S s karbon Akrapoti... Kdo od tukaj.

Motor bi bil lohka od Norca, ampak je bil en suhec gor ...

Objavljeno (popravljeno)

Mat črna r1 plus dekle z ducatijem (mislim) na OMV v Šentvidu in še kasneje na Bledu. Pa še ena motoristka na Bledu z ninjo 250.

A si bil ti?

Triumph street striple  :P

Z Eir sva bla tam. Ti si gume pumpal?

Popravljeno . Popravil igor0203
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Včeraj popoldne ... pozno, malo pred mrakom, v garaži  nekje ob Barju parkiran HD-Dyna, drajver pa v dnevni na kauču..   :P

Objavljeno

Zadnje case se nekdo proti/iz Golnika fura z Ducatijem 999(?) pa polovica ga je carbona :)

Objavljeno (popravljeno)

xxxxxxx

Popravljeno . Popravil Whiskey
Objavljeno (popravljeno)

Triumph street striple  :P

Z Eir sva bla tam. Ti si gume pumpal?

Se oproščam :ninja:

:grim

Popravljeno . Popravil Python
Objavljeno

Danes na obvoznici proti Tomačevem rondoju sem opazil dečvo (blond lasje - kitka) na črnem KTM-u, ki se je prebijala skozi gužvo.

Je prou luštn vidit žensko na motorju. :yes:

Objavljeno

Medvedek res je :OK: in čestitamo mu a ne ,eden redkih voznikov ki v troli ne tišči gas do zadnje sekunde in potem bremza k zmešan ! Njegova vožnja je tokoča in prijazna do potnikov,preverjeno :yes: 

Objavljeno

sej vem da je off topic ampak bravoooo trebor!!!  :OK:  :hooray:

Objavljeno

Medvedek res je :OK: in čestitamo mu a ne ,eden redkih voznikov ki v troli ne tišči gas do zadnje sekunde in potem bremza k zmešan ! Njegova vožnja je tokoča in prijazna do potnikov,preverjeno :yes:

Če že s trolo raztura, kako šele potem z Đamaho. Kakšen Rossi, pa Lorenzo...Treborsson...

Objavljeno

Komentarji spodaj pod člankom.... :grim  :grim  :grim .

Drugače pa čestitke Trebor :hooray:

Haha...ta tretji kometar zmaga. Definitivno... :OK:  :OK:  :OK:

Objavljeno

Danes srečal, na ridah ena deklina z zelenim er6n( katera od tuki) potem pa lej ga zlomka na omv-ju se mi na kavi pridruži BMWRIDERKA uiiiiiii

Ina pa mogoče Gandi sem se pelu nazaj priti ridam??? 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Danes srečal, na ridah ena deklina z zelenim er6n( katera od tuki) potem pa lej ga zlomka na omv-ju se mi na kavi pridruži BMWRIDERKA uiiiiiii

Ina pa mogoče Gandi sem se pelu nazaj priti ridam??? 

TENKJU FOR KOFI!! Sej  bi me blo strah,če bi še tu samevala....Na poti  niti enga motorista  srečala..A vas že zebe??  ;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!