gasperX Objavljeno Oktober 5, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2014 Cika in Lajbn zasačena.. blk sm vaju gledu pa mahu bl sta stran gledala.( na kalu sta se parkirala), Biana bana, Gandi, Maus, Eir,...... noja kr neki vs je blo cikadina in Eir 2
cikadina Objavljeno Oktober 5, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2014 (popravljeno) Cika in Lajbn zasačena.. blk sm vaju gledu pa mahu bl sta stran gledala.( na kalu sta se parkirala), Biana bana, Gandi, Maus, Eir,...... noja kr neki vs je blo ma si se pelju mimo al si se ustavu???? a ja prebačevko sm končno enkrat letos vidla Popravljeno Oktober 5, 2014. Popravil cikadina prebacevka 1
gasperX Objavljeno Oktober 5, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2014 nop ravno basal na motor prebacevka in cikadina 2
Eir Objavljeno Oktober 5, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2014 GasperX na semaforju v Logatcu (je nmel še čas pozdravt) Pa seveda Igorkr, Ancy, Maus na Kalu, pa tudi Dami pa Živnorc v Postojni (med drugimi ) DAMI34 in igorkr 2
gasperX Objavljeno Oktober 5, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2014 Sem se prav potrudu da te dohitim in pozdravim, k ste jo tko veselo šibnl čez ride Eir 1
SharpNinja Objavljeno Oktober 5, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2014 ...pa še pred Mercator centrom v Novi Gorici sem videl en znan obraz iz fotk pod vtisi...drugih nisem prepoznal. Midva sva tud pršla tja mal pogledat, pa ni blo nbenga znanga, mi je bl zgledal k en lokalno prvenstvo....škoda da so te spretnostne vožnje v zadnjih nekaj letih čist izumrle. Drugač pa folka po cest k toče....no na večer ste se pa kr poskril pred mrazom al kaj hahaha
gasperX Objavljeno Oktober 5, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2014 Dopoldne ko sm te sreču v vrhniki ni blo nič kaj dost bolj toplo sta pomoje ravno tankala ko sm se vidl
SharpNinja Objavljeno Oktober 5, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2014 Dopoldne ko sm te sreču v vrhniki ni blo nič kaj dost bolj toplo sta pomoje ravno tankala ko sm se vidl Se mi je zdel d si bil tadrug ti ja, k si se še obračal...drugič na cesto glej hahaha....gume sva čekirala, k mi neki ni štimal in glede na to d je zadnč bil žebelj not nkol ne veš. gasperX 1
vandrovec Objavljeno Oktober 5, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2014 Midva sva tud pršla tja mal pogledat, pa ni blo nbenga znanga, mi je bl zgledal k en lokalno prvenstvo.... Tebe žal nisem videl...pa tudi prepoznal bi te verjetno. ...sem se ustavil tam le par minut okrog 12h, ko je kar dobro vozil nekdo z rdečim Z-jem :yes:
osa rider Objavljeno Oktober 5, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2014 Maus viden v Ljubljani Huwala za pijačo, naslednjič k se vidmo pa spet pripravi koverto, s tabo se pa splača dobiti na drinku! BinaBana in maus 2
MonsterRider Objavljeno Oktober 6, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2014 Včeraj vozil za enim endurašem od Trnovo pa vse do Bovca (potem si ti zavil proti centru, jaz proti obvoznici). Kdo od tukaj ?
maus Objavljeno Oktober 6, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2014 @osa rider ... da se nauš razvadu trebor 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 6, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2014 HUALA DAMI34 za igorkr, DAMI34, trebor in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Oktober 6, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2014 HUALA DAMI34 za ne priznam! maus, igorkr, Zivnorc in 1 other 4
igorkr Objavljeno Oktober 6, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2014 Res HUALA DAMI34 za čaj Zivnorc, maus, trebor in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Oktober 6, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2014 Res HUALA DAMI34 za čaj ni res, kdo si ti? igorkr, Zivnorc, trebor in 1 other 4
igorkr Objavljeno Oktober 6, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2014 Kdo si, kam greš? Od kdaj pa ti filozofska vprašanja zastavljaš . A ima to kej veze z unim tuhtanjem na pomolu? maus in DAMI34 2
gasperX Objavljeno Oktober 6, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2014 Dami je dal za kufe, hudiča sm vedu da bi mogu obrnit :D maus, thumper, DAMI34 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Oktober 6, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2014 Dami je dal za kufe, hudiča sm vedu da bi mogu obrnit :D klevete maus in Zivnorc 2
pik1 Objavljeno Oktober 6, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2014 klevete ... sorči, k nism imel cajt ... :mellow: .. mi pa lahko drugič daš kar dnar od te DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 6, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2014 ... sorči, k nism imel cajt ... :mellow: .. mi pa lahko drugič daš kar dnar od te zgornje izjave kawopiucev so zgolj plod domišljije, jaz o tem ne vem nič in nisem bil prisoten pri tem sramotnem dejanju!!! Tako da prosim, da si ne domišljaš preveč igor0203, Kmet2, pik1 in 2 others 5
ukica Objavljeno Oktober 7, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2014 Včeraj pred strojnim faksom parkiran gsxr k7-k8 z LJ-UG ** tablico. Mogoče kdo od tu?
mladench Objavljeno Oktober 10, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2014 Zdele pri žaku v ljubljani en s hyperstradooooo waaaa lep motor! Kdo si? As bil ti???
igor0203 Objavljeno Oktober 10, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2014 Danes v Karlobagu naložen motor (mislim da BMW) s tablico NM MA*A. Kdo od tu? Upam da je vse ok
gasperX Objavljeno Oktober 11, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2014 Danes v Karlobagu naložen motor (mislim da BMW) s tablico NM MA*A. Kdo od tu? Upam da je vse ok Ta motor pomoje še danes na istem mestu naložen ... Sharpninja danes na jadranki???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se