pajkica Objavljeno September 28, 2015 Opozori Objavljeno September 28, 2015 ...sej.... sam da ma ćlowk joške, takoj ćizzzburger dobi... jest ga pa za kofe že vsaj dve leti prosim..... nauš verjel, tut med joški dela selekcijo ..... Bmflar, Scarlett, Zivnorc in 3 others 6
Scarlett Objavljeno September 28, 2015 Opozori Objavljeno September 28, 2015 nauš verjel, tut med joški dela selekcijo ..... preveč jošk, bo obubožal Zivnorc, Bmflar, maus in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno September 28, 2015 Opozori Objavljeno September 28, 2015 .. če je taprav... maš že z enim zadost dela... tadrug je sam, če tapru spusti... trebor, DAMI34 in maus 3
maus Objavljeno September 28, 2015 Opozori Objavljeno September 28, 2015 (popravljeno) s te mau temo falil .. a je to tema "A si biu ti joška al nis biu" zgrožen sem Popravljeno September 28, 2015. Popravil maus DAMI34, pik1, luxsa in 3 others 6
Zivnorc Objavljeno September 30, 2015 Opozori Objavljeno September 30, 2015 ... Joško..... a si bil ti... KARMEN1 in trebor 2
Zivnorc Objavljeno September 30, 2015 Opozori Objavljeno September 30, 2015 ...a pol sta bla dva joška...
maus Objavljeno Oktober 2, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2015 dons pa same kwakije widewu ... prekrasno KARMEN1, Kmet2 in DAMI34 3
lajbn Objavljeno Oktober 3, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2015 vceraj sem tovoril tezki tovor ko me je, malo naprej od Grcarevca proti postojni, prehitel en ninđer, ki je diujaw po predpisih. Ura je bla okoli 13.30. Ze na daleč se je videlo da čustwa čustvijo vn iz njega. Na kombinezonu muje pisalo 'maus'. Kdo od tukej? trebor, DAMI34 in KARMEN1 3
Tedybear Objavljeno Oktober 5, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2015 Nearrain okoli petih popoldne od Bleda proti (najbolj športnem mestu v Sloveniji - skoraj vsi v trenirkah) Jesenicam ????
ukica Objavljeno Oktober 5, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2015 Danes okoli 6h dva modela iz Viča proti centru z avtomatikom ter pony expresom? Tok lepa a3 ter pe že dolgo časa nisem videl trebor, Kmet2 in pik1 3
Zivnorc Objavljeno Oktober 5, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2015 Dans malo pred mrakom na AC proti Brezovici en z belim BMW K1300 mi maha pa pozdravlja... pa se pelje z mano v štric... .... jest pa nisem vedel... a je glih danes tisti dan v tednu, da se BeMfWlarjev ne sme pozdravljat..... No ja .. pa sem ga lepo pozdravil, čeprav nisem imel pojma kdo naj bi bil.. A si bil ti ? ...aja.. pa en me je dans s skuterjem skor nabrisu... in to u klanc proti navzgor... in to 50 kubičnim.... Sem bil tolk paff.... da sem ga zašpecu Boruttu na OMVju.. luxsa in trebor 2
Kmet2 Objavljeno Oktober 5, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2015 Danes okoli 6h dva modela iz Viča proti centru z avtomatikom ter pony expresom? Tok lepa a3 ter pe že dolgo časa nisem videl Ta dva modela sta bla jaz in Pik ukica, trebor in pik1 3
motolover Objavljeno Oktober 5, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2015 Dans malo pred mrakom na AC proti Brezovici en z belim BMW K1300 mi maha pa pozdravlja... pa se pelje z mano v štric... .... jest pa nisem vedel... a je glih danes tisti dan v tednu, da se BeMfWlarjev ne sme pozdravljat..... No ja .. pa sem ga lepo pozdravil, čeprav nisem imel pojma kdo naj bi bil.. Luxsa. Kako vem? Ker sva malo prej pila kavo pri Vikiju, potem mi je pa po poti proti Lj. ušel. Imaš srečo, drugače bi ti dva z Bmflov mahala, kam bi se potem skril? luxsa, Zivnorc in trebor 3
Zivnorc Objavljeno Oktober 6, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 Luxsa. Kako vem? Ker sva malo prej pila kavo pri Vikiju, potem mi je pa po poti proti Lj. ušel. Imaš srečo, drugače bi ti dva z Bmflov mahala, kam bi se potem skril? luxa...ali si bil ti.. trebor in luxsa 2
ukica Objavljeno Oktober 6, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 Ta dva modela sta bla jaz in Pik Ah zdej pa sploh nisem presenečen!No, kateri se je pa slikal zraven mene(rsvjke)? pik1 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 6, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 Jooj včeraj vidu najlepši črn (black) moped...kwak. Ali si bi ti? maus, mladench in Zivnorc 3
maus Objavljeno Oktober 6, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 (popravljeno) nism biu, ker nimam več blackega mopedka ... zihr si se u kakšno izložbo gledu Popravljeno Oktober 6, 2015. Popravil maus KARMEN1, DAMI34 in Zivnorc 3
mladench Objavljeno Oktober 6, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 (popravljeno) aaa ne, ne ni bila izložba, res je bil najlepši črni moped drgač pa ja, videl še 3x Zivnorc in 2x luxa... Popravljeno Oktober 6, 2015. Popravil mladench Zivnorc, luxsa in DAMI34 3
Yunksi Objavljeno Oktober 6, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 Včeraj okoli 18-18:30 sta me v Grčarevec prehitela R1 in RSV Mille, štartala sta pa iz rid. Če je kdo od njiju tu gor, ali sta mogoče opazila, da sem bil brez tablce? Pa še ostalim v vednost, če bi/je slučajno kdo opazil tablco na relaciji Postojna-Kalce-Godovič-Ajdovščina, naj me prosim kontaktira.
Zivnorc Objavljeno Oktober 6, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 aaa ne, ne ni bila izložba, res je bil najlepši črni moped drgač pa ja, videl še 3x Zivnorc in 2x luxa... ... zakaj me nis pocuku za rokav... sem bil včeraj fuuuul pr volji zastonj kofete pit... maus 1
mladench Objavljeno Oktober 6, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 ah, ste mel že gužvo pr mizi pa se nisem rinu zravn
Zivnorc Objavljeno Oktober 6, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 .. pa sej... mi smo tut včasih, če so kje kere sedele, naročili rundo za sosednjo mizo... pol nam je blo pa nerodno zraven prit... maus in mladench 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se