NumLock Objavljeno Avgust 4, 2016 Deli Objavljeno Avgust 4, 2016 pred 14 urami, izibajker pravi: Ali si bila ti? Lahko bi jo mal zumiral, da bi še drugi mel nekaj od slike. A to je na Pagu? Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Avgust 4, 2016 Deli Objavljeno Avgust 4, 2016 Kdo od tu? Lokacija Trapani, Sicilija. Zivnorc, tazzy in Yoghurt 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Avgust 4, 2016 Deli Objavljeno Avgust 4, 2016 pred 8 urami, DL650 pravi: Lahko bi jo mal zumiral, da bi še drugi mel nekaj od slike. A to je na Pagu? Jest sem pa Yamahco mel u mislih, ti pa tkole, oprezaš po mimoidočih... Pag, ja. NumLock, Bmflar in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 Ob 23. 7. 2016 at 19:01, Zivnorc pravi: Neeeee.... nisem bil jest... ...ali si bil ti?!? Uh tole pa je mešanca na mizi...sem še vajenc in se moram takih stvari še privadit...btw lepa majčka uzad Zivnorc in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 Pravkar, Arzen pravi: Uh tole pa je mešanca na mizi...sem še vajenc in se moram takih stvari še privadit...btw lepa majčka uzad Tole majčko ma pa že skor pol leta na sebi ...., pik1, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: Tole majčko ma pa že skor pol leta na sebi A tut spi z njo? A kle jo je pa dal luftat al kako? Bmflar in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 Pravkar, Arzen pravi: A tut spi z njo? A kle jo je pa dal luftat al kako? Ne bi vedu .... Ponoč se raje ne družim z njim pik1, DAMI34, .... in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: Ne bi vedu .... Ponoč se raje ne družim z njim Zivnorc in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Ne bi vedu .... Ponoč se raje ne družim z njim sej tut čez dan se je težko, če ga pa baba ne pusti s ketne Zivnorc, dAlencc87, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nuzy Objavljeno Avgust 6, 2016 Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 Pozdrav vsem! Pogreša morda kdo izpuh na njem pise Suzuki. Izpuh najden pred mojo hišo na relaciji Velenje-Slovenj Gradec, natančneje v Mislinji. Veliko motorjev je bilo na letališču v Sg ker je bilo srečanje, ce kdo pogreša izpuh, me lahko poklice. 041-865-470 Tomaž Aljaz(gsr), dlicen, Zivnorc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nuzy Objavljeno Avgust 7, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 Lastnik izgubljenega lonca se je ze javil Andrejcer, C eagle, Wakasaki in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 LJ-HOS , za dom spremni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 Ob 24. 7. 2016 at 8:16, Zivnorc pravi: rezala špeh prov velik špeha vama ni odrezala... Pa da nam off topic; pr Pontebi prehitel motorista in mu pokazal naj gleda tudi v vzratno ogledalo. Kdo od tukej? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 A si bil ti .....Rossi.... PrimozC, Zivnorc, maus in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Avgust 7, 2016 Deli Objavljeno Avgust 7, 2016 pred 6 urami, pajkica pravi: LJ-HOS , za dom spremni Tale ni iz Lj, HOS so pa razformirali po epizodi, ko je padel Blaž K. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Avgust 8, 2016 Deli Objavljeno Avgust 8, 2016 pred 21 urami, pajkica pravi: LJ-HOS , za dom spremni Vse vredu!? Zgleda, da si v napačni državi! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 8, 2016 Deli Objavljeno Avgust 8, 2016 pred 6 minutami, DL650 pravi: Vse vredu!? Zgleda, da si v napačni državi! pomoje me konc dopusta .. ma je mislila rečt, da je prpraulena dam it ... Bmflar in NumLock 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Avgust 9, 2016 Deli Objavljeno Avgust 9, 2016 Ali si bil ti ali je bil kdo drug? ciciban 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Avgust 12, 2016 Deli Objavljeno Avgust 12, 2016 Nekdo mi je danes delal družbo od Vikija do Postojne, zelo podoben tempo vožnje. Kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Avgust 12, 2016 Deli Objavljeno Avgust 12, 2016 Danes sem v Mercatorju na Šmartinski v Ljubljani v garažni videl Bmw rdeče barve, mislim da je bil 650. In zakaj menim, da je lastnik na forumu? Imel je nalepko Moto svet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Avgust 12, 2016 Deli Objavljeno Avgust 12, 2016 Kje lahko dobim nalepko Še raje majico ali sponzorski motor. Slow 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 13, 2016 Deli Objavljeno Avgust 13, 2016 pred 6 urami, Igi Pop pravi: Kje lahko dobim nalepko Še raje majico ali sponzorski motor. Več postov kot imaš več je sponzorstva........jaz praktično dobim vse zastonj ...... TakeALookAround, DAMI34, Slow in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 13, 2016 Deli Objavljeno Avgust 13, 2016 pred 21 minutami, Kmet2 pravi: Več postov kot imaš več je sponzorstva........jaz praktično dobim vse zastonj ...... Hak ti kr veliko prispeva solorider, Bmflar in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davidg Objavljeno Avgust 13, 2016 Deli Objavljeno Avgust 13, 2016 Spicu @Snecer pred Lavamündom, kratka debata, on cez golico jaz pa direktno domov :-). Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 13, 2016 Deli Objavljeno Avgust 13, 2016 A si bil ti .......sam neki swi se zredil Bmflar, maus, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se