Xebec Objavljeno Junij 6, 2019 Opozori Objavljeno Junij 6, 2019 pred 8 urami, GucciSLO pravi: JAZ!! Da imaš lep motor in da ima moja žena enakega ?, samo v njenih očeh lepšega, ker je rdeč! ja no sj pol smo se na OMW vidl pa sm zvedu
Ninč. Objavljeno Julij 6, 2019 Opozori Objavljeno Julij 6, 2019 @Roger G. Jagger danes dopoldne v btc, po davidoff cool water, a ne
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 6, 2019 Opozori Objavljeno Julij 6, 2019 4 hours ago, Ninč. said: @Roger G. Jagger danes dopoldne v btc, po davidoff cool water, a ne ??? Ninč. 1
Ninč. Objavljeno Julij 6, 2019 Opozori Objavljeno Julij 6, 2019 pred 51 minutami, Roger G. Jagger pravi: ??? Sm te hotla pocukat, pa mi je ze vmes una moja narocila za zavit al kva je ze blo Roger G. Jagger 1
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 6, 2019 Opozori Objavljeno Julij 6, 2019 4 minutes ago, Ninč. said: Sm te hotla pocukat, pa mi je ze vmes una moja narocila za zavit al kva je ze blo Absolutno bi me pocukala..., ker jaz te nisem videl. Res pa, da je bil cilj samo vzeti in odditi...in ne ogledovanje naokoli! ? Ninč. 1
Ninč. Objavljeno Julij 6, 2019 Opozori Objavljeno Julij 6, 2019 pred 2 minutami, Roger G. Jagger pravi: Absolutno bi me pocukala..., ker jaz te nisem videl. Res pa, da je bil cilj samo vzeti in odditi...in ne ogledovanje naokoli! ? Jao ja sej vem kako je... Js tud v stacune cim manj... Sem bla zlo blizu k si ze placeval Roger G. Jagger 1
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 6, 2019 Opozori Objavljeno Julij 6, 2019 10 minutes ago, Ninč. said: Jao ja sej vem kako je... Js tud v stacune cim manj... Sem bla zlo blizu k si ze placeval Next time....bo kmalu ?? Ninč. 1
notranc Objavljeno Julij 15, 2019 Opozori Objavljeno Julij 15, 2019 @Xebec, a si se pelu z novim modrim motorjem iz Postojne proti Razdrtem okol 10.40? Čelada te izdaja.
Xebec Objavljeno Julij 15, 2019 Opozori Objavljeno Julij 15, 2019 (popravljeno) pred 5 minutami, notranc pravi: @Xebec, a si se pelu z novim modrim motorjem iz Postojne proti Razdrtem okol 10.40? Čelada te izdaja. ne avgusta šele dobim Popravljeno Julij 15, 2019. Popravil Xebec
vandrovec Objavljeno Julij 15, 2019 Opozori Objavljeno Julij 15, 2019 Joker včeraj - nedelja na Predmeji?
motozajebant Objavljeno Julij 17, 2019 Opozori Objavljeno Julij 17, 2019 ponedeljek, 17:30, zaloška... a si bla ti?
smasher Objavljeno Julij 20, 2019 Opozori Objavljeno Julij 20, 2019 (popravljeno) Včeraj neki folka je blo, bi pozdravil tistega ki je na počivališču po planini kaj je že neko selo na G uživau v dimu cigarete. Me prav zanima kdo je kandidat v avtošoli šmarca v komplet novi Ducati opremi. (sem čakal za njim na bencinski Mol v logatcu, ba lahko bi sam tankal al mora inštruktor?) Popravljeno Julij 20, 2019. Popravil smasher
C eagle Objavljeno Julij 21, 2019 Opozori Objavljeno Julij 21, 2019 @sunnygirl in kompanija čez Vipavo ob 16:30... Trobu in blendal, pa je samo v špegu šklila.... Sina sem peljal v Vipavo....z autom... maus in sunnygirl 1 1
schwantz Objavljeno Julij 22, 2019 Opozori Objavljeno Julij 22, 2019 GP Jezersko steza včeraj. Kdo je bil?
Akito Objavljeno Julij 22, 2019 Opozori Objavljeno Julij 22, 2019 pred 9 minutami, schwantz pravi: GP Jezersko steza včeraj. Kdo je bil? ...jaz...a GP steza se reče ?...ali je v mislih kaj drugega ? ali1 1
schwantz Objavljeno Julij 22, 2019 Opozori Objavljeno Julij 22, 2019 pred 21 minutami, Akito pravi: ...jaz...a GP steza se reče ?...ali je v mislih kaj drugega ? Hec. Na vrh hriba je bilo slišati kot Moto GP dirka... Akito 1
Kugelschreiber Objavljeno Julij 22, 2019 Opozori Objavljeno Julij 22, 2019 Kdo vse je ucer kramljal vrh Crnega kala?
maus Objavljeno Julij 22, 2019 Opozori Objavljeno Julij 22, 2019 pred 59 minutami, Kugelschreiber pravi: Kdo vse je ucer kramljal vrh Crnega kala? eni se vzorno vozmo in nismo predmet kontrol represije če si na to mislu
Kugelschreiber Objavljeno Julij 22, 2019 Opozori Objavljeno Julij 22, 2019 5 minutes ago, maus said: eni se vzorno vozmo in nismo predmet kontrol represije če si na to mislu Sej smo se srecali, se ti je zdelo de sm u rizicni grupi? Sva gledala u steuce bol k na cesto....Vseeno, na vrhu je blo kr nekaj parkiranih.
maus Objavljeno Julij 22, 2019 Opozori Objavljeno Julij 22, 2019 Pravkar, Kugelschreiber pravi: Sej smo se srecali, se ti je zdelo de sm u rizicni grupi? Sva gledala u steuce bol k na cesto....Vseeno, na vrhu je blo kr nekaj parkiranih. kje smo se srečal ? ... js nč ne gledam okol .. sam u šteuc bulm še dobr, da je moj prijatu z ženo spredi vozu .. pol je vsaj kokr tolk normalna vožnja
Kugelschreiber Objavljeno Julij 22, 2019 Opozori Objavljeno Julij 22, 2019 (popravljeno) 7 minutes ago, maus said: kje smo se srečal ? ... js nč ne gledam okol .. sam u šteuc bulm še dobr, da je moj prijatu z ženo spredi vozu .. pol je vsaj kokr tolk normalna vožnja Pol un uć u ohrovtu ni prkloplen na mozak? Senozece. Tist, “nevarn” podaljsek. Ampak res, sm gledu stevc, in vas neb opazu, ce ne bi ti mel zelene celade. Je zgledalo de tud ti strmis u armaturo..... Popravljeno Julij 22, 2019. Popravil Kugelschreiber maus 1
sunnygirl Objavljeno Julij 22, 2019 Opozori Objavljeno Julij 22, 2019 pred 15 urami, C eagle pravi: @sunnygirl in kompanija čez Vipavo ob 16:30... Trobu in blendal, pa je samo v špegu šklila.... Sina sem peljal v Vipavo....z autom... Sm slisala ja, pa se sprasevala kva temu ni jasn da kle kr neki trobi ? No zdej vem zakaj C eagle in maus 2
maus Objavljeno Julij 22, 2019 Opozori Objavljeno Julij 22, 2019 pred 8 minutami, sunnygirl pravi: Sm slisala ja, pa se sprasevala kva temu ni jasn da kle kr neki trobi ? No zdej vem zakaj še dobr, da nisi ustaula in mu jih naložila preko haube, ane ane ? C eagle in sunnygirl 2
bajkr88 Objavljeno Julij 27, 2019 Opozori Objavljeno Julij 27, 2019 @Xebec as biu ti u žireh pol poudne , sva se pozdravla
Xebec Objavljeno Julij 27, 2019 Opozori Objavljeno Julij 27, 2019 pred 4 urami, Rogerg pravi: @Xebec as biu ti u žireh pol poudne , sva se pozdravla Ja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se