maus Objavljeno Avgust 13, 2023 Deli Objavljeno Avgust 13, 2023 pred 6 urami, bajkr88 pravi: Maus na semaforju u logatcu, verjetno spet na vikiburger 😁 ja sj .. da bi pa za burger dau, me pa ne vidiš bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Avgust 14, 2023 Deli Objavljeno Avgust 14, 2023 Maus s sopotnico/sopotnikom zadaj na Vrhniki ene dva dni nazaj?!? Čelada in motor sta se mi zdela prava, tablice pa v rikverc špeglu ne vidim več, ker sem že bolj star😁... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Avgust 14, 2023 Deli Objavljeno Avgust 14, 2023 pred 9 minutami, GoBobi pravi: Maus s sopotnico/sopotnikom zadaj na Vrhniki ene dva dni nazaj?!? Čelada in motor sta se mi zdela prava, tablice pa v rikverc špeglu ne vidim več, ker sem že bolj star😁... Hmmm, a ni njegova Ninja Solo Rider homologirana…..🤔 maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Avgust 14, 2023 Deli Objavljeno Avgust 14, 2023 Aha, to pa ne vem. Je pa res, da se ne spomnim, da bi ga kdo pohvalil, ko se ga je držal od zadaj😂😂😂. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Avgust 14, 2023 Deli Objavljeno Avgust 14, 2023 On zihr ni nobenga zadi meu 😂 še sam se kumi pele 😛 maus, GoBobi, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno Avgust 14, 2023 Deli Objavljeno Avgust 14, 2023 Ob 13. 8. 2023 ob 15:25, DAMI34 pravi: @Lipstick3x mimo mene na jadranki. Sem ga skor s ceste zrinu, k sm mu biu fowš! Kriv......nisem opazil potujočih ovir...... MiNa in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 14, 2023 Deli Objavljeno Avgust 14, 2023 (popravljeno) pred 4 urami, GoBobi pravi: Maus s sopotnico/sopotnikom zadaj na Vrhniki ene dva dni nazaj?!? Čelada in motor sta se mi zdela prava, tablice pa v rikverc špeglu ne vidim več, ker sem že bolj star😁... na mojo ninđo samo jaz sedem... homologirana samo za eno osebo ... zato pa sem vedno sam p.s. mogoče ma kdo take plastike gor, ampak taka kot je moja v originalu nima zadaj sedeža niti stopalk Popravljeno Avgust 14, 2023. Popravil maus GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxxa Objavljeno November 19, 2023 Deli Objavljeno November 19, 2023 A je bil @kaizer vceraj, v soboto okoli 13:30 parkiran pred vikijem na crnem kalu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxxa Objavljeno Junij 30 Deli Objavljeno Junij 30 Ce pa danes nism videla ata od @Mavti ja, pol pa tut nc nocem😄 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Julij 7 Deli Objavljeno Julij 7 (popravljeno) En str motorist mimo mene kr po desni 😮 more bit en objestnež 😆 Popravljeno Julij 7. Popravil bajkr88 GoBobi, maus, pik1 in 1 other 2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 8 Deli Objavljeno Julij 8 pred 12 urami, bajkr88 pravi: En str motorist mimo mene kr po desni 😮 more bit en objestnež 😆 zihr si cikcak vozu, pa te ni mogu drugač, kot po makadamu, prehitet bajkr88 in DAMI34 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 8 Deli Objavljeno Julij 8 Ninđa huj terenc k GS, KTM in Kove skupaj pik1, RobiRoberto in DAMI34 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 8 Deli Objavljeno Julij 8 pred 14 urami, bajkr88 pravi: En str motorist mimo mene kr po desni 😮 more bit en objestnež 😆 . .... jest bi tem tastarim vsem izpite pobral DAMI34, RobiRoberto in maus 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 8 Deli Objavljeno Julij 8 pred 5 minutami, maus pravi: Ninđa huj terenc k GS, KTM in Kove skupaj majhna, črna in žleht (ne nism moje žene opisal ) maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxxa Objavljeno Avgust 31 Deli Objavljeno Avgust 31 Ne vem, al je zjutraj @Tedybear pristavljal lojtro k jablani, al je bil to njegov sosed 🤔 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Avgust 31 Deli Objavljeno Avgust 31 Tedybear vsekakor ne. Zjutraj čofotal v Ukancu, preden navali tja 20% Slovenije.😕 Tedybear ima eno malo jablano, ki je še nikoli ni obral. Je pa izza bajte. Če se nisi zbudila v objemu kakega samskega soseda ( 2 po 60+ imam blizu) jablane nisi mogla videt. 😍 Lahko, da je bil sosed.....če si seveda 100% kje T. domuje.😁 raza, Mavti in maxxa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 1 Deli Objavljeno September 1 18 hours ago, maxxa said: Ne vem, al je zjutraj @Tedybear pristavljal lojtro k jablani, al je bil to njegov sosed 🤔 Prejle videl, kje je lestev in jablana. To je sosed, eden tistih zgoraj opisanih. Tedybear je cca 70 metrov nižje in na drugi strani ceste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxxa Objavljeno September 1 Deli Objavljeno September 1 No ja, ne bodimo tako v piko natancni. Pac tam nekje okoli lestve je tedy doma 😄. Na prvi super hitri uc 👀 je imel tvojo postavo: velik in suh. Se dobro, da ga nisem nadlegovala 😆. V ukancu sva se pa pol zih srecala 😄. Sem ga ob 9ih ze zapuscala v smer proti soriski. Si bil s prduljo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 2 Deli Objavljeno September 2 22 hours ago, maxxa said: No ja, ne bodimo tako v piko natancni. Pac tam nekje okoli lestve je tedy doma 😄. Na prvi super hitri uc 👀 je imel tvojo postavo: velik in suh. Se dobro, da ga nisem nadlegovala 😆. V ukancu sva se pa pol zih srecala 😄. Sem ga ob 9ih ze zapuscala v smer proti soriski. Si bil s prduljo? Prdulja še na servisu.😡 Jaz ob 9'15 iz Ukanca nazaj na Bled. Po ravnem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se