Irencko Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 lih kar pršla domu, na logu, tik pred hotedršico stal avto sred ceste, pa enga čoprčka so porival... Kdo od tuki? kaj blo narobe? :?
Erik Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 :topic: sam original-one ti si pa najbolj poznan v tej temi :winkiss:
Original-One Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 orginal-one sem ti mahala na vrhniki si se zgleda že vračal nazaj še pred tem sem ti pa trobila na obvoznici ki si šel dol za brezovico :grim Na obvoznici te nism opazil,na vrhniki sva se pa vidla ja :OK: Brez veze, ride polne listja :devil:
MARJA Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 Tedy :hmm: na Celovški danes zjutraj. Jaz sem bil na motorju in zavijal na Drenikovo.
Nata Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 pred A-banko na Celovški - črna Fazer z v usnje oblečenim tankom in KP registracija - kdo od tuki ? :D a si vidu mene ko sem šla mimo ? ... :P
minca Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 Dons okol 2h pol 3h....na Zaloški...sta mi 2 mahala ampak w presledku parih minut...mislm da je taprwa bla rdeča yamaha,nwm točno kera....ta druga pa je bla tdm-ka.... :hmm: mogoče kdo od tuki,ker jest nobenga ne poznam :hmm:
The Doc. Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 Dons okol 2h pol 3h....na Zaloški...sta mi 2 mahala ampak w presledku parih minut...mislm da je taprwa bla rdeča yamaha,nwm točno kera....ta druga pa je bla tdm-ka.... :hmm: mogoče kdo od tuki,ker jest nobenga ne poznam :hmm: ja, to je biu od mojga stricovga kolega fotra od bratraneca svak, u bistvu njegov tabulš kolega ..............mislim ejjjjjjjjjjjjjj kaka jaka tema :grim :lol1:
Python Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 Srebrna cbr 1100xx (vsaj mislim) v vižmarjih okrog pol dveh. čakal/a si na semaforju za policijsko marico Kdo od tuki :?
Sanda7 Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 danes na omw postojna v barčku videna TinaRR in ena blondinka se mi zdi :hmm:
Andro90 Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 Dons okol 19.00 na jezeru honda varadero 125
Zdrawc Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 (popravljeno) Med današnjo aklimitazacijo v Zamjevi opaženi sledeči mimowozeči motorizirani dwokolesniki.... tam nekje okrog 6PM Brrrm na svojem RTju z zasledovanjem ER6N - domnevno podmladek :hmm: FJR - PERO58 :hmm: P.S. Pero, kak kej Alan dela :? Popravljeno September 28, 2006. Popravil Zdrawc
PERO58 Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 (popravljeno) Med današnjo aklimitazacijo v Zamjevi opaženi sledeči mimowozeči motorizirani dwokolesniki.... tam nekje okrog 6PM Brrrm na svojem RTju z zasledovanjem ER6N - domnevno podmladek :hmm: FJR - PERO58 :hmm: P.S. Pero, kak kej Alan dela :? Ja res sem se vračal sinoči okrog 18 z obale :grim Alan je pa še na preiskušnji :D Še nimam pravega mnenja :nono: Hvala za posredovanje ;) Sem dolžan :beer2:Kako pa kaj Irke,si pripeljal kakšno? :naughty: Popravljeno September 29, 2006. Popravil PERO58
Brrrm Objavljeno September 29, 2006 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2006 Zadetek v polno. Ko sem peljal tam mimo Zmaja, sem prav posebej mislil, Zdrawc je po vsej verjetnosti notri naliman tako, kot vedno. :beer1: In očitno je bil res. Tisti za mano je bil najmlajši. :)
Zdrawc Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 (popravljeno) Kako pa kaj Irke,si pripeljal kakšno? :naughty: bolj tihe sorte so, kljub dobri pljučni kapaciteti.... .) Irke,si pripeljal kakšno? :naughty: Ne daj bože :grrr Zadetek v polno. Ko sem peljal tam mimo Zmaja, sem prav posebej mislil, Zdrawc je po vsej verjetnosti notri naliman tako, kot vedno. :beer1: In očitno je bil res. Tisti za mano je bil najmlajši. :) Nism bil naliman :grrr pač pa pol po 6ih pirih zaliman :devil: ...porwh pa še na terasi B) Popravljeno September 29, 2006. Popravil Zdrawc
Stroj Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Danes mimo gimnazije LJ en ducati 999, LM poslikava se mi zdi.
Andro90 Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 Dons okol 18.00 gdo drug kot slavni Original-One na tržaški pr paviljonu :D
Original-One Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 (popravljeno) Dons okol 18.00 gdo drug kot slavni Original-One na tržaški pr paviljonu :D spet jst al kaj B) Težka je tale motoristična.. Popravljeno September 30, 2006. Popravil Original-One
Urban K. Objavljeno September 30, 2006 Opozori Objavljeno September 30, 2006 Danes na Rakitni Honda CBR 125 in Yamaha TZR 50?
trbovlčan Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 lp!! danes na najvišjem hribu v zasavju na Kumu!! Črni motor in motorist je biu tut čist v črno napravljen motor pa mislim da je biu suzuki!!?? mogoče gdo iz tukaj??
Frips Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 Danes, smer KK-Sevnica, ura cca 13:15 in potem cca 14:15, rumena cbr, rumena hornet itd... Bilo jih je še, sam ta rumena mi je padla v oči :D Kdo od tukaj?
T_Rex Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 Danes dopoldan v MB na avto sejmu je bil en kup motoristov. Pa ne mi rečt da ni bil noben od tukaj???
RHonda Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 Danes popoldne na rakitni črn gsx-r 600, spustil sem te na ravnini naprej, pol kasnej pa si pozdravu po metalsko :OK: :OK:
GrCaR Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 Danes popoldne na rakitni črn gsx-r 600, spustil sem te na ravnini naprej, pol kasnej pa si pozdravu po metalsko :OK: :OK: to je biu pa verjetno jax, k smo se mu ostali izneverl, tko da je mogu kr sam gor letet :) Drugač pa dons proti morju kr velik motorjov :OK: Posebi sm si pa zapomnu Z1000 z Akrapovič izpuhom, Z750 z Akrapovičem pa še družbo ene Aprilije sta mela, smo se ene 3 krat vidl na poti do morja, pol ste pa v Luciji pred picerijo zravn ns parkeral :D (Z750, CBR, GSX-r, Ninja)
exe`FZS Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 okrog 4h smer trojane-celje v lukovici, sem se priključil skupini petih motoristov 4je s turerji 1 sport, zadnji je imel bmw logo na hrbtni strani jakne in mb registracijo. z vami sem se peljal do šentruperta kjer ste zavili na bencinsko. by srebrn fazer :yes: lp
Original-One Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 (popravljeno) Srečal skupino ss motorjev v Postojni, na OMW bencinski.. Od teh sem se z cbr954 in zx10r peljal do črnega kala.. Sta bla vidva :devil: ? Popravljeno Oktober 1, 2006. Popravil Original-One
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se