RHonda Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Original One, prvo mal pred Grčarevcem, za tabo je bil menda Mouse(FZ1-rdeča, črno siv First kombinezon) potem pa še nekje po Logatcu... Pa ene 2 ogromne skupine motoristov Tudi jaz srečal ta ista dva motorista pred Logatcem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Tudi jaz srečal ta ista dva motorista pred Logatcem. Js sm se pelu daleč za njim.. da mu ne bi sramote delu :lol1: :lol1: ... predobr pele, da bi se z njim preganju :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 (popravljeno) BRDAUS :eek: si bil ti pa še eden danes ob 18h sila aktiven čez Delavski most proti rondoju :hmm: vidu eno žuto pošast en časa na levi pa koj na desni strani avta :nono: pa izstrelek mimo :blink: :blink: :blink: Popravljeno Oktober 7, 2006. Popravil Avtokad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Oktober 7, 2006 Deli Objavljeno Oktober 7, 2006 Dones čez podplešivco pegaso, moviestar pa bmw. Kdo s foruma? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 en Z nwem kok kubou, je biu uceri u Lescah na avtoakustiki. kdo od kle ? jest sm biu u zmagovalnmu Cliotu :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 ŠC-NM: opaženi redno parkirani... : Mito :OK: NSR-ka :OK: pa učas CBR-ki :OK: varaderka :blush: lep zvok pa mem Trebnjega se je peljala nocoj neka većja skupina SS (r6, zx10... pa v Trebnjem pri mesnici en z rs125(že nekaj časa nazaj) jap sam ne bo več dolgo, ker je kar mrzlo ratalo da bi zjutraj šeu v šolo :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 Alora danes sma jaz pa oče naredila eno skupno turco z skuterjem.. Črn pežo z ognjem na maski. Šli pa smo Koper - vremski britof - ilirska bistrica - podgrad - koper Velikoooo motoristov, kar nekaj jih je pozdravilo, pa da sedaj malo spoznamo, naj napiše če se kdo spomne Alora, dva Benelli Tornado RS novecento srebrna, iz Podgrada proti Ilirski Bistrici, midva z očetom pa nasproti ? Me zanima kdo vozi take lepotičke :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 Danes v Laškem Kec v gostilni ob cesti,sva si mahala?? Zunaj je stal Triumph & mislim da CBRka. lp vuk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 Danes okoli 13h v Idriji veliko motoristov...kdo od tuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 BRDAUS :eek: si bil ti pa še eden danes ob 18h sila aktiven čez Delavski most proti rondoju :hmm: vidu eno žuto pošast en časa na levi pa koj na desni strani avta :nono: pa izstrelek mimo :blink: :blink: :blink: :grrr Jest se pa ne vozim tko testosteronsko....... Še bolj :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 Danes v Laškem Kec v gostilni ob cesti,sva si mahala?? Zunaj je stal Triumph & mislim da CBRka. lp vuk :grim He he se mi je kar zdelo, da si ti :OK: Jep, moja malenkost in moja boljša polovica z CBR-f. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jeykob Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 Danes okol 12 00 cez Izlake ene 10 motoristov, nekateri so imel sovoznike/ce. Kdo iz tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 Danes za gornji brezovici pod rakitno en kup motoristov. Kdo vse je bil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 (popravljeno) Bli problemi z lokalci :slap: Jst, jax, od jaxa brat, stric burek, j3rn3j, DejaVu. Po Rakitni en norc na Ducati Monstru (se mi zdi), a si biu ti? Popravljeno Oktober 8, 2006. Popravil GrCaR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 Danes okol 17h - 17.30 v Naklem CBR1000 Repsol.Kdo od tukaj ? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 Kok je vas kurce za tepst. Tam okol hodte pa noben nč ne pove, da ste v bližini :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro90 Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 Bli problemi z lokalci :slap: Kva so spet kj rakičani težil :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 Po Rakitni en norc na Ducati Monstru (se mi zdi), a si biu ti? Ja, tega sem tud jst vidu, 2 ovinka naprej od vas je stal za cesto. Kakšne probleme ste pa mel tam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 Ja, tega sem tud jst vidu, 2 ovinka naprej od vas je stal za cesto. Kakšne probleme ste pa mel tam? Je treba tm mal bl počas pelat, k nekater folk tm je dobesedno odfukan... <_< So neke zajle omenjal pa to :angry2: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 Po Rakitni en norc na Ducati Monstru (se mi zdi), a si biu ti? kmet :nono: :nono: mi se kregamo z lokalci da po omejitvah pelemo un ga pa do konca potera :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Oktober 8, 2006 Deli Objavljeno Oktober 8, 2006 Danes druga turca .. Okol 19 ure na cesti ki pelje mimo odcepa za rodik.. Cesta kozina - divača Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 V soboto popoldan na kočevki,smer NM, skupina iz NM, ta zadnja dva (mislim da črn Z750 in rdeča Thundercat)....drugič ne sekat levih ovinkov, pa mal v špegle gledat :( ...pa umaknt se, če hoče ker mimo vas. Plavi buel...sorry za ekstrem...mal se zašaltu :blush: Iz iste skupine,mislim da črni monster 900.... najs :OK: Včeraj, na sredi kočevke,cca 2:15 pm, v vasici pri pokopališču....ena gruča se je "sončila" kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dukeman Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Dons v lublan bla cbr-ka .. si biv ti Original-One? Tam okoli 19-20 ure se je skoz kongresnga pelov :) sicer sem biv peš ampak vseen , lep motor :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 A je sploh kdo mene vidu čez vikend :angry2: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 :hmm: NE :cry: motor pa ja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se