Erik Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 v Letušu okol 16.30 en na CBR 600RR kdo iz tu :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrummY Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 kdo se je pa dans vozu po velenju s kawasaki ninjo popolnoma črne barve brez vsake nalepke, cev dan? LP v Letušu okol 16.30 en na CBR 600RR kdo iz tu :hmm: hm si ti z letuša? lahk bi se kdaj kam skp pelal:) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 A je sploh kdo mene vidu čez vikend :angry2: :whistle: jest jest jest :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 A je sploh kdo mene vidu čez vikend :angry2: :whistle: jst sm te vidla :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 kdo se je pa dans vozu po velenju s kawasaki ninjo popolnoma črne barve brez vsake nalepke, cev dan? LP hm si ti z letuša? lahk bi se kdaj kam skp pelal:) lp No še sreča, da me včeraj ni blo v velenju. :devil: Si ziher, da ni bil GSX-R? :ninja: Durgače pa od kod je kdo iz teh koncev zveš v Štamperl sekciji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 Dons v lublan bla cbr-ka .. si biv ti Original-One? Tam okoli 19-20 ure se je skoz kongresnga pelov :) sicer sem biv peš ampak vseen , lep motor :OK: :OK: Ne,tokrat pa nism bil jst Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 Danes okoli 13h v Idriji veliko motoristov...kdo od tuki? Damjan na guci pa moja malenkost na zimsko oblečenem ne preveč barvno usklajenem mopedu. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 A je sploh kdo mene vidu čez vikend :angry2: :whistle: jst sm te vidla... pa z enm štrudlom si se basov :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Oktober 10, 2006 Deli Objavljeno Oktober 10, 2006 Alora danes repsol iz bistrice proti Podgradu. Jaz pa prijatelj sva se z 125 mantrala po ovinkih gor on pa mimo kot da nas ni :blush: Okoli 6 ure se je dogajalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 11, 2006 Deli Objavljeno Oktober 11, 2006 prejle ob 8h en V-Strom 650 (LJ registracija) mimo Četare smer Ljubno-Mozirje :eek: kdo z motomarsa :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno Oktober 11, 2006 Deli Objavljeno Oktober 11, 2006 Mačka27 pred pol ure na bencinski (Agip) na Brezovici? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Blink182 dons mal do štirih popovdne na cesti šk. loka - železniki ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Okoli 20 zvečer malo ven iz Vranskega (proti Ce) mi nasproti pripeljal (po lučeh sodeč) Fazer. Ali si bil ti? Pa še :worship: za nas ki se še vozimo ob takšnih urah naokoli :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 kec, ti na modrem ST proti LJ vceraj ca. 17:45 ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 (popravljeno) :grim (ocitnosemopazenpress) Popravljeno Oktober 14, 2006. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blink182 Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 Blink182 dons mal do štirih popovdne na cesti šk. loka - železniki ? :grim je blo treba izkoristit tak lep dan :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdenkoK Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 Četrtek malo pred 16 uro iz smeri SG smer velenje center , KEC si bil ti - Ej motor je res bomba :D Lp, Z Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 Danes okrog 15.30 na cesti iz Vitanja proti Stranicam na bmwju, novomeška tablica, in pa takoj zatem modra fazerka s celjsko tablico. Kdo je bil? Sigurno sta me opazila, bil sem v polni "bojni" opremi na skuterju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 Četrtek malo pred 16 uro iz smeri SG smer velenje center , KEC si bil ti - Ej motor je res bomba :D Lp, Z :blush: Thnx Ti pa na? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 Tm nekje okol 18.30....ena modra mislim da športna yamaha....pa bel kombinezon....čez Treboje..... :hmm: kdo od tuki :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdenkoK Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 :blush: Thnx Ti pa na? :blush: Jst pa zaenkrat še v avtu - izpit za A naredil pred kratkim. sedaj pa čakam na naslednjo sezono da nekaj ubodem...komaj čakam ... Lp! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 Ljubljana- Bled-Ljubljana po stari cesti, danes med 14-17 uro nas ni bilo veliko :naughty: . Kdo od tuki? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Atron Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 (popravljeno) Od Nove Gorice do Kobarida, in od Kobarida do Nove Gorice, danes ogromno motoristov, nekaj časa sem tudi vozil z dvemi (par najbrž) sta bila na čoperju z Kranjsko registracijo.. u glavnem dost motoristov med 12 in 15 uro, kdo s tle? js sm biu na oranžni xtjki če se kdo spomne :P Popravljeno Oktober 14, 2006. Popravil Atron Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 Temno moder Kawasaki ER5 na Prešercu ob 18:15, parkerov zravn mojga Z-ja. Kdo od tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norx Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 jap sam ne bo več dolgo, ker je kar mrzlo ratalo da bi zjutraj šeu v šolo :( Eh,.. 3 bunde nase pa gasaa :D No, če boš kdaj videl koga, ki se slini okoli motorčkov(a.k.a. MITO) kr upraš če sm to jst:D Lep motor :OK: PS:upam da bo drugo leto tam stal še eden :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se