NSR_FReAK Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 Danes videl 1kup srečnih motoristov, ki jih vse lepo pozdravljam, jaz pa žalosten mojga mopeka na prikolici peljal :( lp, FReAK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 Danes okrog 17:00 na ridah ( Planina ), en mali taborček "motoristov" nad ovinkom "opazovalci". Kdo od tu? :? :yea1: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 Danes ob 17.30h v Velenju :yes: je šlo kaj denarja.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 Danes okrog 17:00 na ridah ( Planina ), en mali taborček "motoristov" nad ovinkom "opazovalci". Kdo od tu? :? :yea1: :D Ja jz sm se fural tam, sam nisem bil opazovalec :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 (popravljeno) Mačka27, a si bila ti danes v Bohinju? Na takem GPZ-ju me je danes pozdravila motoristka najprej na Bledu, sem bil parkiran na avtobusni postaji, potem pa sem te prehitel na poti za Bohinjsko jezero in ga tam ponovno videl parkiranega. Sam targa je bila pa KP. Pozdrav od Roberta Popravljeno Oktober 15, 2006. Popravil Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 Vidu kar nekaj motoristov ki so peljali iy celjske smeri proti ljubljani, seveda cez Tuhinjsko dolino. A kdo od tle. Bil sem na guzziju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 15, 2006 Deli Objavljeno Oktober 15, 2006 Danes videl 1kup srečnih motoristov, ki jih vse lepo pozdravljam, jaz pa žalosten mojga mopeka na prikolici peljal :( lp, FReAK. če si ga pelu čez logatec, sm vozila za tabo... pozdravček nazaj :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 Včeraj okrog 16.30h cesta Koper Izola pred odcepom za Izolo nesreča motor avto,a kdo kaj ve? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nowfak Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 Včeraj vidu Zormana u elementu na ridah pa še ene par folka+fotografinja...za nazaj pa mislim da Irenčko-ogrevalagume po Logatcu :OK: , pol pa zavila na parkeđo pa še Sanda7 je bla na ridah :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KRIK Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 Danes okrog 17:00 na ridah ( Planina ), en mali taborček "motoristov" nad ovinkom "opazovalci". Kdo od tu? :? :yea1: :D Med drugim sem bil tudi jaz med tistim taborom opazovalcev. Smo opazovali Zormanove vragolije :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 Smc danes zjutraj malo pred osmo po Jadranski v Lj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 (popravljeno) Včeraj okrog 16.30h cesta Koper Izola pred odcepom za Izolo nesreča motor avto,a kdo kaj ve? :hmm: Nekak dost se ti zadnje čase po Primorju furaš :hmm: v Štirni smo te pa pogrešali <_< Popravljeno Oktober 16, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 Prejšnjo soboto okoli 15h na relaciji Vršič-Kranjska gora. Vozila si rumeno Hondo (verjetno Hornet 600) in, ko si me prehitela si v pozdrav dvignila nogo. Mislim, da vem, kaj si mi hotela sporočiti. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 Med drugim sem bil tudi jaz med tistim taborom opazovalcev. Smo opazovali Zormanove vragolije :P :blush: :whistle: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 Se je kdo od motosvetovcev danes popoldne peljal z sivim GSX-Rom po Kranju pa eno punco je mel uzad? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Se je kdo od motosvetovcev danes popoldne peljal z sivim GSX-Rom po Kranju pa eno punco je mel uzad? :hmm: A je bil GSX-R 750 sive metalne mal rdeče mal črne in tip je imel črno jakno in po vsej vrjetnosti kavbojke?? Če je blo to to pol mislim da vem kdo je, samo nevem pa če je motosvetovec :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
neya Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Včeraj vidu Zormana u elementu na ridah pa še ene par folka+fotografinja...za nazaj pa mislim da Irenčko-ogrevalagume po Logatcu :OK: , pol pa zavila na parkeđo pa še Sanda7 je bla na ridah :hmm: vsaj nekdo, da je opazu tut fotografinjo, hehe :blush: :P :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 vsaj nekdo, da je opazu tut fotografinjo, hehe :blush: :P :rolleyes: :grim Jz sm te tudi opazu :naughty: :yes: :worship: hvala za fotke :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Nekak dost se ti zadnje čase po Primorju furaš :hmm: v Štirni smo te pa pogrešali <_< Vabijo me morje voda zrak svoboda razgibajmo življenje :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Vabijo me morje voda zrak svoboda razgibajmo življenje :OK: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nowfak Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 vsaj nekdo, da je opazu tut fotografinjo, hehe :blush: :P :rolleyes: A nisi nč prtislna ko sta šla mimo en plav Bandit pa Transalpka :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 A je bil GSX-R 750 sive metalne mal rdeče mal črne in tip je imel črno jakno in po vsej vrjetnosti kavbojke?? Če je blo to to pol mislim da vem kdo je, samo nevem pa če je motosvetovec :hmm: Huh veš, da nisem gledal kok ccm je,opazil sem samo, da je imel belo čelado s črnim vizirjem,ki ga je takoj zaprl in se s punco odpeljal po zadnjem mimo Ekonomske šole v Kranju :) Pa bil je v kavbojkah ja :grim P.S. Si ti tud iz Kranja ? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Huh veš, da nisem gledal kok ccm je,opazil sem samo, da je imel belo čelado s črnim vizirjem,ki ga je takoj zaprl in se s punco odpeljal po zadnjem mimo Ekonomske šole v Kranju :) Pa bil je v kavbojkah ja :grim P.S. Si ti tud iz Kranja ? :hmm: Ta je "naš" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Ta je "naš" Ne razumem tole :? Kdo Zorman al un na GSX-Ru? :hmm: Pa sorry za :topic: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 ta s Suzukijem 750 je PaGer če ga kdo pozna iz avtomobilizem.com :grim :grim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se