bmwslo Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 dons pa enga z goldwingam vidu v domžalah .... :D pa če sm prov vidu je bil u kavbojkah :) Tudi jaz srečal eno srebrno goldo pri avtocesti v Arji vasi . Edimi motor danes viden na moji poti :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Februar 2, 2007 Deli Objavljeno Februar 2, 2007 Jaz sem pa enega videl danes in vceraj z Pegasom tud sam v kavbojkah v Ljubljani (rdeč Pegaso) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 Danes okrog 16.00 na Teharjah modri z750. Mogoče toki s svojo novo mrcino? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 Danes na poti čez Tuhinjsko dolino sreču enga na modrem nakedu. A je bil mogoče Symru? Sva se pozdravla, jaz sem furu starga suzukija črne barve. Kasneje pa sreču nekoga na Varaderotu. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 Včeraj na obrobju Ljubljane: en krasen moped in na njem še lepši mladenič. Topel vetrc mu je mršil temne lase, bela majčka se je napenjala čez lepo definirano muskulaturo, že na prvi pogled dragi sončni špegli, million dollar smile... Tom, če bereš motomars, javi se kaj :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 Danes sm na dragi domači obali, kraj Valdoltra, videl par bmw(novi črni 1150RT), pa eno cbr600. Se je začela sezona čujem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 Nekoliko ven iz Litije (v smeri proti Lj), tam kjer se cesta zoža in obnavljajo cesto, nekdo na Cbr 600f (barva je prevladujoče srebrna z nekaj rdeče, jezdec pa oblečen v svetlečo zeleno in črno),stal na semaforju prvi v vrsti, A si bil ti? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 brdaus a si biu mogoče ti dons popoune u šenčurju na pumpi??? okol dveh treh... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 Original one a sva se dons vidla v centru, ti proti kongresnemu, jst pa od centra proti Aškerčevi? Pa še ful motorjev povsod :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 brdaus a si biu mogoče ti dons popoune u šenčurju na pumpi??? okol dveh treh... :grim :grim Kaj pa nisi pomahal... čeprav sm tiste dve bejbe s kužkam čekiral :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 js sn biu čez cesto v lagerju na orangini :D ja biu sm pa z mopido :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 danes okol 3h popovdne čoper s sopotnikom/co na relaciji novo mesto-težka voda oz. metlika, v pogancih pri žagi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matic7 Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 jaz pa se prav lepo zahvaljujem za pozdrav motoristu in sopotniku pri ptujski avtobusni postaji, mislim da na V-stormu al pa nekaj podobnega. Pravijo, da motoristi načeloma ne pozdravljajo skuteristov, zato mi je ta iskren pozdrav motorista prav polepšal dan in konec današnje vožnje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 11, 2007 Deli Objavljeno Februar 11, 2007 Danes popoldne je bil en ded na aprili Pegaso, okol 4 ure pri Merkurju Koper Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dvabatta Objavljeno Februar 11, 2007 Deli Objavljeno Februar 11, 2007 :OK: Danes popoldan,smer Vikiburger(sta se ustavila)kasneje ojezdila proti Črnem kalu. Konjička,mislimje bil čoper in BMV,sem vama potrobil. :kva2: LP :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 Včeraj med Ljubljano in Trbojami in nazaj. Žive duše na cesti ni bilo da bi ga pozdravil. Kaj je to? A ste od cukra? No jaz sem jih včeri naredil le 56km. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 dons ob 16-tih no tam okol...sm sreču CBR-ko :hmm: na prikolici mal naprej od Podnanos-a proti Razdrtem. no kdo je ta?! no vsaj pokril bi ga....... :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Sem mislu, da bom danes glede na to, da je blo kar znosno, sreču vsaj enga motorista pa ni blo nobenga. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 okol 14:50 po Vodnikovi navzdol proti centru ena rdeča CBR-a sam ne vem točn kera :D Kdo od tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 Danes srečal kr nekaj motoristov,mogoče tudi koga iz motosveta.Dva čoperista smer Lj. Kranj. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Februar 17, 2007 Deli Objavljeno Februar 17, 2007 Dons okol 12:10 po Celovški proti mestu nekdo z rumenim Hyosung GT650R in pa okoli 14h nekdo z rdečim Ducatijom Monster na semaforju na Vodnikovi, nato pa pelov naravnost na Drenikovo. Anybody? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 17, 2007 Deli Objavljeno Februar 17, 2007 Zdravo prijatelj na pegasu ali nekaj podobnega zaradi pozdrava in opombe na streljanje policije, sem ti hvaležen vse se povrne. Danes je bilo to okol 4 ure na črnem kalu. Danes po črnem kalu za gor en frajer z nekim mamutom zadaj zx-12r ? super stroj maš, mislim da je res vreden toliko da nemoreš pozdravit, drugič ti bom pljunu ko greš mimo da dobiš na čelado Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Februar 18, 2007 Deli Objavljeno Februar 18, 2007 in zakaj bi te mogu pozdravt :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Februar 18, 2007 Deli Objavljeno Februar 18, 2007 Zdravo prijatelj na pegasu ali nekaj podobnega zaradi pozdrava in opombe na streljanje policije, sem ti hvaležen vse se povrne. Danes je bilo to okol 4 ure na črnem kalu. Danes po črnem kalu za gor en frajer z nekim mamutom zadaj zx-12r ? super stroj maš, mislim da je res vreden toliko da nemoreš pozdravit, drugič ti bom pljunu ko greš mimo da dobiš na čelado a mislš, k maš ˝dirkalno repliko˝ te more pa vsak pozdravt :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 18, 2007 Deli Objavljeno Februar 18, 2007 ..., drugič ti bom pljunu ko greš mimo da dobiš na čelado Mal lepše se obnašaj, mladi mož. Sicer pa: kako pa boš pljuval, če boš imel čelado gor :hmm: Osebno bi se pa zahvalil svojim kolegom za včerajšnjo furo... dobr je blo, če bi bila pa še kakšna stopinja več, pa se tudi nebi pritoževal :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se