ghibli Objavljeno Februar 18, 2007 Deli Objavljeno Februar 18, 2007 Danes srečal kr nekaj motoristov,mogoče tudi koga iz motosveta.Dva čoperista smer Lj. Kranj. :yea1: A si bil iz KTMjem ali podobno? Ker sem ta dva čoperja tudi jaz srečal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
21 Objavljeno Februar 18, 2007 Deli Objavljeno Februar 18, 2007 Mal lepše se obnašaj, mladi mož. Sicer pa: kako pa boš pljuval, če boš imel čelado gor :hmm: Osebno bi se pa zahvalil svojim kolegom za včerajšnjo furo... dobr je blo, če bi bila pa še kakšna stopinja več, pa se tudi nebi pritoževal :lol: Ste bili opazeni :yes: , na križišču na zlatem polju v Kranju ste stal na rdeči. Ti,, kađiva, zmajček in še drugi :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Februar 18, 2007 Deli Objavljeno Februar 18, 2007 Včeraj(nedelja) vozil pred enim čoperistom od Senožeč(ne spomnim se) do Črnega kala, za nazaj za enim ki nama je pomahal da so policaji, potem pa še v Ilirski Bistric na FZ6, si motal z žmigovčki... Kdo od tuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bistri Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 Nekam tiho ste mi danes Štamperli, kaj se vsi vozite? No jaz se verjetno bom :grim smo te videli, proti celju si jo mahal :yea1: videti prve motoriste spomladi-neprecenljivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 smo te videli, proti celju si jo mahal :yea1: videti prve motoriste spomladi-neprecenljivo spomladi? Mene ni nihce videl, kako sem se vozil decembra, januarja in tudi danes... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 :grim videl, videl ! sem samo pipnil full na gretju v avtu in odprl okno da bi še do tebe kaj neslo ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Laston Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 A si bil iz KTMjem ali podobno? Ker sem ta dva čoperja tudi jaz srečal. Ta dva čoperja (rdeč in črn) sva bila jest in Metal forever. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 smo te videli, proti celju si jo mahal :yea1: videti prve motoriste spomladi-neprecenljivo :grim Srečal še enega na GS-u, da nisi bil to ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 Ta dva čoperja (rdeč in črn) sva bila jest in Metal forever. :) Srečali smo se na cesti Medvode-Kranj križišče za Šk.Loko. Jaz na rdeči enduro Apriliji. :OK: A je bilo ok? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bistri Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 :grim Srečal še enega na GS-u, da nisi bil to ti? jaz sem ti bil samo favš in z avtom :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P_E_T_R_A_ Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 Danes v Škofji Loki najprej s Hondo Cbr600f(modro-rdečo) , malo za njim pa še nekdo z rdečo fazerko...kdo od tuki?;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Laston Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 Srečali smo se na cesti Medvode-Kranj križišče za Šk.Loko. Jaz na rdeči enduro Apriliji. :OK: A je bilo ok? :krneki: Men je blo super. Sva šla mal v Ljubljano, on v torzo po ledvični pas, jast pa v Harley salon mal pogledat in sm se kr mal zalubu u eno črno mat stvarco. Pol pa nazaj grede u mercator supernova na pizzo pa pir. Nato pa obvezna destinacija Down town :), ter Kevder do poznih nočnih ur. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Danes v Škofji Loki najprej s Hondo Cbr600f(modro-rdečo) , malo za njim pa še nekdo z rdečo fazerko...kdo od tuki?;) Jest sm tud srečov nekoga z rdečo fazerko...v smeri proti iz KR proti LJ se mi zdi da je to :blush: ... na žalost sm biv v avtu :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 danes v lj. pred GVO pod streho parkirana cbr 1100 (mislm da?), streetfighter crna, en ror - einherjar? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 dons, v novem mestu, v žabji vasi, čoper pa brez rokavic je biu pa še edn ss rdeč, nism vidu kater, nekje na poti med dolenjskimi toplicami in semičem oz. črnomljom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 danes v lj. pred GVO pod streho parkirana cbr 1100 (mislm da?), streetfighter crna, en ror - einherjar? Da. Pred GVO? Pred SiOLom! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Včeri ob 14:30 na Ptuju en športak. Ob 16:00 v LJ pri Orto baru en Huso s športnim avspuhom. Je kdo od tukaj ? Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Drm-Fjr na križišču na Zl.Polju v Kranju :) sem ti mahal, pa verjetn nisi vedu da sem jz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sršenar Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 dons okol 14.40 v škofji loki na križišču za ljubljano in kranj, se je mim nesreče peljal nekdo z yamaho drag star a je mogoče kdo z motosveta?? je mela yamahca kar lep zvok ( predovg je že nism slišu :BUA: !! lp miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
obad Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Dons v Begunjah v okolici cerkve mi je edn prov lepo mahal z KLEja :OK: Kdo od tukej? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Da. Pred GVO? Pred SiOLom! no, pa pred siolom :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Ein prepričana sm, da si se ravnokar pelou mim plave lagune :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Ein prepričana sm, da si se ravnokar pelou mim plave lagune :D hmmm 8:13? ne bo drzalo... Peljal sem se cca 7:10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 hmmm 8:13? ne bo drzalo... Peljal sem se cca 7:10 Hmmmm ne vem kaj se je zgodilo s to uro ... ampak videla sem te ob 7.10 :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 dons okol 14.40 v škofji loki na križišču za ljubljano in kranj, se je mim nesreče peljal nekdo z yamaho drag star a je mogoče kdo z motosveta?? je mela yamahca kar lep zvok ( predovg je že nism slišu :BUA: !! lp miha Ja laston se je vozil naokoli,ti pa povej če si kupu jakno torzo.Smo se srečal v trgovin. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se