ShadoW88 Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Srebrn BMW GS s srebrnim aluminjastim kovčkom zadaj, danes okoli 12 ure (opoldne) pri BTC-ju šel v City Park? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Včeraj okoli 13h30 ure na Vrhniškem klancu trije motoristi (VOJNA POLICIJA) pozdravli smo se :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
malakai Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Včeraj po viču okol 15.30, čoperistka z laiblčem road shadows, si bila ti ? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 danes malo čez 3. popoldne mimo tovarne zdravil krka v novem mestu, modra honda hornet KK registracije kdo od tukaj :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Včeraj po viču okol 15.30, čoperistka z laiblčem road shadows, si bila ti ? :) jaz ne bila pa je naša Irenca :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Včeraj po viču okol 15.30, čoperistka z laiblčem road shadows, si bila ti ? :) tu sm bla pa jst :OK: jaz ne bila pa je naša Irenca :grim o ja, beyba next time pa skupi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Včeraj (al je blo predvčerajšnjim) črna Honda na Studencih, stranski kufri. Ni odzdravil, dvomim da je Motosvetovec. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Danes ob 6 uri na šmarski v kopru priletel mimo enega Gsx-r 06 pa nisem uspel pozdravit sem pa dvignu nogo. Kdo od tu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dvabatta Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Danes po Portorožu,je bilo kar nekaj ŠTROMARJEV. :OK: Kdo vse ste biliu :? :? :? :worship: LP :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ALEŠ M Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Danes v okolici Bleda in Kranja kr precej motoristov :OK: Kakšn poznan vmes? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Danes v okolici Bleda in Kranja kr precej motoristov :OK: Kakšn poznan vmes? mrbit smo se pa res kje srečal :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Danes v okolici Bleda in Kranja kr precej motoristov :OK: Kakšn poznan vmes? možn da smo se srečali, bla sva 2 js ns modrmu SV-ju pa kolega na rdeči fzerki. aj je še kdo bil na relaciji od kranja proti bledu in kontra. pa okoli vodiško-škofjeloškega konca??? sva jih kr neki srečala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 pred kake pol urce čez ride proti logatcu kr ena kolonca motoritk :OK: sicer že tma, ma zakon... zadna CBR-a kdo ut tuki? papa! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fos Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Danes po Portorožu,je bilo kar nekaj ŠTROMARJEV. :OK: Kdo vse ste biliu :? :? :? :worship: LP :kva2: jest sem bil s kolegom na srebrni CBF B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 se je kdo danes vozil v okolici kostanjevice na krki pa do sentjerneja?sem srecal ene par motoristov na tej poti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tlazar4 Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 hehe danes v portorožu pa še v črnem kalu pol burek pa grčar pa še ceu kup drugega folka, burek zaakj me nisi počaku na kozini , bi ti častu pijačo :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jeger Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 pomoje bi blo bol d bi naštel koga nism vidu dons :D uglavnem vlik ns je blo dons na cest :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 dons sm pa keca srecu in se veliko ostalih motoristvo k smo se pelal v skupini od logatca naprej se kdo od tuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 pomoje bi blo bol d bi naštel koga nism vidu dons :D uglavnem vlik ns je blo dons na cest :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 se je kdo danes vozil v okolici kostanjevice na krki pa do sentjerneja?sem srecal ene par motoristov na tej poti :yes: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 na morju pouhn motoristov... A si biu ti? :P :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Na esti Rogaška - Celje sm danes srečal en kup motristov. Najbolj mi j v uč padel rdeč BMW K100 in še en čoper zraven. Aja pa par na R1, pa en Daelim ali nekaj takega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 okoli 14h malo pred vrhniko rumena honda ,čakal na semaforju v skupini enih 5 motoristov ,ali si iz Rateč :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 :yes: D. v kerem casu si bil pa kaj vozis? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 MK Mašoni :naughty: Tolk vas je bilo danes na cesti kot nikoli. Btw " peter1 ali si bil ti" ker se mi zdi pa nisem 100% danes... ma skoraj da ne morem verjeti ker te poznam... :kva2: :OK: Pozdrav vsem ki sva jih srečala :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se