dr-big Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 ...praf si vido (edino Vanga ti je "vujšo"). :grim :kva1: Aaaaa!...Te je Vanga bio na rdejči Varadero...Niste bili 4-je???? :? Lep pozdraf A. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 Dons okol 13h z dragsatarjem 1100 od senožeč pa do Črnega kala pol si pa zavil proti Buzetu ,,pa dekle si imel zadaj ,Givi kovcki pa ona je imela Givi celado, vozil sem za teboj registerska tablica pe GO Mogoče pri Vikiburgerju? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 :kva1: Aaaaa!...Te je Vanga bio na rdejči Varadero...Niste bili 4-je???? :? Smo, ja. :grim Je Bremz pridno popenzlal bremze... :devil: Do Ptuja je bil z nami še Star. Slikce so v ptujski sekciji... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 Smo, ja. :grim Je Bremz pridno popenzlal bremze... :devil: Do Ptuja je bil z nami še Star. Slikce so v ptujski sekciji... To smo bli mi.. Moja ruta je na sliki, srečali smo se na Pt. gori. Zgornja_Radvanje_to_near_Maribor.pdf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 dons čez žabjo vas, novo mesto, popoldne: gsx, črn z, temna fazerka, rdeč supermoto (mislm da xt 660x) potem pa šee...ninja...mal starejša se mi zdi :D aja...pa še rdeča cbr z dvema na hrbtu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sršenar Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 Dons okol 16.00 v Škofji Loki (na Groharc po domač povedan) eden z yamaho virago 125 al pa 250, brez tablc!! mogoče kdo od tle??? lp miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 Dons okol 16.00 v Škofji Loki (na Groharc po domač povedan) eden z yamaho virago 125 al pa 250, brez tablc!! mogoče kdo od tle??? lp miha :grrr Od kle smo vsi s tablcam :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 Mogoče pri Vikiburgerju? :naughty: Ja Ghibli a si bil tam ,nisem te videl a si bil z Aprilio al Mercedesom jaz sem bil v KP pr kolegu na obisku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 dans ob treh in ob pol 5 v radizelu varadero... varaderodriver ali si bil ti? :naughty: ja menda ja :D pa glih na istem mestu sma se 2x srecala :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Marec 13, 2007 Deli Objavljeno Marec 13, 2007 En Ducati (po štimi sodeč) med Žalcem in Levcom :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Marec 13, 2007 Deli Objavljeno Marec 13, 2007 Ja Ghibli a si bil tam ,nisem te videl a si bil z Aprilio al Mercedesom jaz sem bil v KP pr kolegu na obisku. Seveda. Aprilia je pela k nora. Ti pa nisi šparal kaveljna :naughty: . V soboto spet a? :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Marec 13, 2007 Deli Objavljeno Marec 13, 2007 Hmm dons okol 5ih na Čepuljah 2 na črnem motorju, se mi zdi da je biu fazer :hmm: :blink: , pa v Selcih okol pol 6 en na enduru? Kdo od tukej? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 nedelja, ena TDm, potem Z1000 in na koncu hudo pobarvan SRAD Gixxer, sm se vam pridružu čez kočevsko lepotico, prav tako z Gixxerjem... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 Danes pod mercatorjevo upravno stavbo na dunajski, yamaha fjr šampanjske barve, go registracija Kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 Dones en maxiskuterist na tržaški, križišče na brezovici. Ej prkazu si mi novo stopnjo objestnosti debil en. In pol greš še tovornak izsiljevat.....keep it up pa ne boš več dolg med živimi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 Danes na ridah. Hvala za opozorilo na polito olje. :worship: Kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fos Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 Danes na ridah. Hvala za opozorilo na polito olje. :worship: Kdo od tukaj? Tud jest se zahvaljujem fantom za opozorila na Planini. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 Tud jest se zahvaljujem fantom za opozorila na Planini. 2x ni za rečt da se nismo srečal, sm te slučajno jaz opozoril - bel berik enodelni kombinezon? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 k je rit nastavlu? haha :lol1: mi smo bli ja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 Danes na ridah. Hvala za opozorilo na polito olje. :worship: Kdo od tukaj? Tud jest se zahvaljujem fantom za opozorila na Planini. Ja treba, da se ne bi kdo sesu gor :) Drugač pa jst sm un, k je pred ovinkom telovadu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 k je rit nastavlu? haha :lol1: mi smo bli ja :D :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Fantje hvala za opozorilo. A mogoče razmišljate, da bi tam gor vsakič stali pa opozarjali na vse kar nastavijo ti planinci ??? Sej bi kej prispevali..... :blush: Lp Polona Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Sej tist olje niso nastavl vaščani Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 potem en ss rdeč pa bela mt 03 v šentjerneju, A si sigurn da je bil ss in mt? Ob keri uri ?:hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Sej tist olje niso nastavl vaščani Kdo pa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se