C4V4L13R Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 cbr 125 repsol na otočcu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 mi mamo tudi klet, sicer ni tak lepa kot ta, je pa vsaj zastonj :lol1: :rolleyes: :whistle: Ti samo povej kje je ta vaša klet, pa jo pridemo prečekirat.Saj pojemo nea malo spijemo več. :lol1: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 pol se nam pa jebe..... oz. jebe se nam :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 pol se nam pa jebe..... oz. jebe se nam :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :grim :grim :lol1: :lol1: :lol1: Te pa ti daj če lahko,kaj neš, če ti dajo! :lol1: :lol1: :lol1: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 Ker model se je danes, ob cca 17:30, peljal skozi center Kočevja z rdečo irokezo na čeladi :D Pa pozdrav simpatični policajki iz Kočevja :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
obad Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 (popravljeno) Danes ob 12.30 v LJ po Šmartinski en črn KTM LC8 Adventure s preizkušnjo. A si ti novga kupu? Popravljeno April 24, 2007. Popravil obad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fresh_ales Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 danes okoli 6.30 po celovski proti centru... ce sem prav videl Fazerka 600 oblecen si imel zelen flurescentni brezrokavnik... kdo iz tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 Ti samo povej kje je ta vaša klet, pa jo pridemo prečekirat.Saj pojemo nea malo spijemo več. :lol1: .) jaz mam en boljši predlog... pridete k nam, vas vržem v avto pa gremo z avtom do kleti, ker je cesta tam za motor smrt! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 GhostRR a si bil danes,kar nekaj časa na kavi v temu Kranjskmu lokalu k je zmeri polhn motoristov,mal pred Petrolam na Primskovem :hmm: Vsaj ena taka CBRka je bla parkirana tm :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 Danes videl Irencko in Polono N. v logatcu...verjetno glih s furce ker sta ble kasneje u lunci :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GhostRR Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 GhostRR a si bil danes,kar nekaj časa na kavi v temu Kranjskmu lokalu k je zmeri polhn motoristov,mal pred Petrolam na Primskovem :hmm: Vsaj ena taka CBRka je bla parkirana tm :) ne... očitno imam dvojnike .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 ne... očitno imam dvojnike .) Pol se pa opravičujem,sam je bla tud čist črna CBR,na oko podobna tvoji,je pa res, da sem pogledal le s kotičkom očesa ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 jaz mam en boljši predlog... pridete k nam, vas vržem v avto pa gremo z avtom do kleti, ker je cesta tam za motor smrt! :grim Zgučano,enkrat po prvem Maju,moja cifra je v profilu.Čakam na klic kam pa kdaj,in smo že tam. :naughty: :yea1: O:-) :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 Danes videl Irencko in Polono N. v logatcu...verjetno glih s furce ker sta ble kasneje u lunci :D res je si šu mim lunce? drugič kr parkeri :P jap sve ble u bistrci pa knežak... kr zakon :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sršenar Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 Danes okol 17-ih Cagiva (Lucky strike) čez Kopališko ulco v Škofji Loki: Mogče kdo od tle???? Jst sm se lih šetov po ulci s punco pa prov firbčno sm gledov kakšen motor je!! :D lp miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 res je si šu mim lunce? drugič kr parkeri :P jap sve ble u bistrci pa knežak... kr zakon :OK: Bi..pa se mi je mudilo...pa drugič B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 cavelier a si bil ti dns malo pred 12 pred šolskim centrom nm, videl sm eno ybr-ko z malo širšimi gumami pa z kufrom, voznik je bil pa čist v črnem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno April 27, 2007 Deli Objavljeno April 27, 2007 Danes pred Radovljico, skupina motoristev, enega na kawasakiju pa je imel v rokah letećman... upam da ste se uredu zmenili... Na gorenjskem so se cist spravli na motoriste, tko da pazite cez gorenjsko....mislim pa tudi drugje ni nic drugace... Lp,Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno April 27, 2007 Deli Objavljeno April 27, 2007 dns poun motoritk u štifti, kdo od tuki?? :lol1: :lol: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 27, 2007 Deli Objavljeno April 27, 2007 jz hehe :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 27, 2007 Deli Objavljeno April 27, 2007 In jaz tudi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno April 27, 2007 Deli Objavljeno April 27, 2007 dns poun motoritk u štifti, kdo od tuki?? :lol1: :lol: :lol1: ja no jest sm bil tut :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kleemen Objavljeno April 27, 2007 Deli Objavljeno April 27, 2007 tud jst sm BIL B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 27, 2007 Deli Objavljeno April 27, 2007 BATko tebe sem pa videl ko si prišel z eno grupo motoristev.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno April 27, 2007 Deli Objavljeno April 27, 2007 Kdo ma rdečga SV-ja 650 S, pa sopotnika je mel zadi? Smo dons od Grobnika pa do Ljubljane ene 12-krat prehteval en druzga :OK: Drgač pa itak dons tok motorjev na cest da je je blo kr joj :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se