Skoči na vsebino

Ali si bil ti?

Brrrm

Priporočene objave

oj.....a je kšn na tem forumu k na vegovo(SŠER) hod...z motorjem seveda...?...jest bol poredko mam pa enduro Hondo xl 125r...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj pod večer Postojna-Planina, nova Suza GSXR 1000 K7 z črnim Berik kombinezonom, kdo od tukaj?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes okrog 11.15 v Kranju s kawasakijem zx6r, zelene barve, zeleno-črn kombinezon...je bilo full lepo za vidit.. :OK: :OK: kdo od tuki?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dopoldne pred MOTOMAT-om ena CBR600F srebrno oranžne barve, popoldan pa srebrn SV650S... kdo od tuki? :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

popoldne okrog 5-6h. Modra fazerka(taka kot moja :)) z cerkniško registracijo. Cesta ravbarkomanda - postojna.

Kdo od tuki?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes okol 11.00 v Kranju na Laborah smer nekdo z sivmu Kawasakijam vn 800 če sm prov vidu, zavijov si prot stražišu jst sm pa stav na pasu za naravnost prot Lj! A je biu kdo od tle? Mogoče ALEŠ M???

lp miha

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

včeraj okoli 23.00

aprilia falcon (se mi zdi da je blo to biu je dvovalnik).... sva ga odperala po dunajski :whistle: :evilgrin:

kdo od tukej :P

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj pod večer Postojna-Planina, nova Suza GSXR 1000 K7 z črnim Berik kombinezonom, kdo od tukaj?

Moj sosed...sam ga ne boš srečal tle gor na netu...na ridah pa skor ziher :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cirka 20-30 motoristov včeraj na Rakitni.

Kdo od tukaj?

:grim direkt s poroke... vsi od tule :grim

post-11601-1180190222_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:grim direkt s poroke... vsi od tule :grim

Zdej bo pa najboljš, da nekdo začne naštevat motosvet nick-e od leve prot desni :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem šel lih z kolesom mimo, ravno takrat ko sta se dva odpeljala, mislim da punca na cbr600rr, fant pa na 1000rr, upam da se ne motim:)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes en oranžen KTM in še en motor v Bohinjski Bistrici. Kdo od tukaj? Aja, pa še hvala motoristom, ki so me opozorili na radar v soteski(sicer sem se peljal 60km/h, a vseeno).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A mene pa n'č ne vid'te al kaj?! :cry:

Pa toooook doooost sem na cjest! :eek: :zzz:

:OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Motoristek,danes okoli 18 ure v Črni na začetku makadama na glavni cesti;šibal na The Cesto verjetno?? Smo ti mahali :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Motoristek,danes okoli 18 ure v Črni na začetku makadama na glavni cesti;šibal na The Cesto verjetno?? Smo ti mahali :yes:

:naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Videna irencko v PO...lohka bi se ustavla na OMVju ane... :yes:

sj bi se, ma kt si najbrž vidu nism bla sama, sva šla direkta... lov na polulančke :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

včeraj od Lendave do MS, čez M. Toplice. 6 motorjev, MB, MS registracije... na rondoju pri šparu ste naredili en cel krog pa gas do hotela Diana.

enibadi?

lp, nina

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dns okol enih na sivi Fire blade... meu si parkerano pred kolosejem, čez cesto... k si se odpelu si pomežiknu :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!