Brdaus Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 Gorenc... danes na celovški cesti okol11h :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 ima kdo od tuki movistarko ....pa bel berik kombinezon? :blush: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro90 Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 ima kdo od tuki movistarko ....pa bel berik kombinezon? :blush: :OK: Ja original-one jo ma pa bel berik kombinezon ma tut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 Ja original-one jo ma pa bel berik kombinezon ma tut nevem jz :hmm: ....zato sm pa uprašala.... mogoče je pa res on :grim :) :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro90 Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 nevem jz :hmm: ....zato sm pa uprašala....mogoče je pa res on :grim :) :hmm: A je mev tut bele oxtar škorne? pa belo rdečo čelado? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 A je mev tut bele oxtar škorne? pa belo rdečo čelado? škorni so bli beli :grim....za čelado pa nevem...mislm da je bla zadi mal modra :hmm: :hmm: original_one...a si to ti :hmm: :) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro90 Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 škorni so bli beli :grim....za čelado pa nevem...mislm da je bla zadi mal modra :hmm: :hmm: original_one...a si to ti :hmm: :) :D hehe...verjetn da je on ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 škorni so bli beli :grim....za čelado pa nevem...mislm da je bla zadi mal modra :hmm: :hmm: original_one...a si to ti :hmm: :) :D A je imel bele tangice gor... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 kakšne nogavice je imel ,mogoče sem bil jaz sam nisem 100% Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 nehite se delat norca iz norca :angry: :angry: samo vprašala sm :whistle: upam da s tem ni nč narobe?? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 Metal4Ever, a ti na čeladi zadej to piše? Se mi zdi da si bil to ti... jest sm bil sicer s kolesam :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: V kranju danes okol 2eh :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 ima kdo od tuki movistarko ....pa bel berik kombinezon? :blush: :OK: on je ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 zakon...zdej vem kdo je :010 :oK končno :closedeyes: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 včeraj viden Ein... okoli štirih se mi zdi, nisem pa ziher, v glavnem popoldan... na cesti proti študentskim domovom. za ime ceste me ne vprašat, čeprav se dnevno tam vozim :whistle: :rolleyes: lp, nina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 včeraj viden Ein... okoli štirih se mi zdi, nisem pa ziher, v glavnem popoldan... na cesti proti študentskim domovom. za ime ceste me ne vprašat, čeprav se dnevno tam vozim :whistle: :rolleyes: lp, nina Bo drzalo. Sel v Rozno po miske za moje kace :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 A je imel bele tangice gor... :hmm: Bi jih ti imel? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 Bi jih ti imel? a pol si to ti al ja :hmm: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 a pol si to ti al ja :hmm: ;) Seveda. Kje smo se videli? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 Seveda. Kje smo se videli? :kva2: ok :010 sm te vidla že kr neki časa nazaj,samo kje pa :hmm: :hmm: pomojem v lj kje...nevem točno.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 Včeraj v Logatcu ob šestih, nekdo z modrim GSX-Rom in nekdo z moviesarko in belim kombinezonom. Kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 Bi jih ti imel? Imaš katere viška? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 Imaš katere viška? Lahko kakšni omenim, če bi žrtvovala ene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 Včeraj v Logatcu ob šestih, nekdo z modrim GSX-Rom in nekdo z moviesarko in belim kombinezonom. Kdo od tukaj? :lol1: :worship: cela prejšnja stran je bla govora o movistarki pa belem kombinezonu, ti pa : Kdo od tukaj :? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 Vprašanja za milijon ojrof... Kdo me kje vido?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 Danes itak cel kup motoristov, ampak v oči mi je pa padel nekdo z rdečim V-strom-om in sicer na relaciji Dvor-Kočevje. Na kufru nalimani dve nalepki motosvet, pa sopotnico je imel zadaj. Kdo je biu to? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se