SiR Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 Vprašanja za milijon ojrof...Kdo me kje vido?! bog vse vidi bog vse ve ajde, nakaži mi ojre :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 Kdo je biu to? :D Veš da pojma nimam. Druge še vprašaj. :music3: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 bog vse vidi bog vse ve ajde, nakaži mi ojre :P Moment stari, moment, transakcija te cifre traja...Bo bo... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 Včeraj na goriškem skupina postojnskih motoristov....videl sem jih v Kanalu. Kdo od tuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 dons okol stirih sm se vozu za eno rdeco KIO SEPHIO pomoje...iz kokrice proti stadionu, sam da si ti tm mal za uno kmetijo zavil/a na levo...na avtu je bla MOTOSVET nalepka kdo od tle ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 6, 2007 Deli Objavljeno Junij 6, 2007 Dons okol 19.30 čez Celovško 2 rdečo- beli R1-ki...prvi imeu črno-rdeč kombinezon, drugi pa belo črnega (berik) ...kdo od tuki??? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 6, 2007 Deli Objavljeno Junij 6, 2007 cez kranj sta sle danes isto tele2 R1ki...:> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Junij 7, 2007 Deli Objavljeno Junij 7, 2007 dons se je pa jax vozu neki ce sm prov vidu sam motorja pa nism razbrav naki naked je biv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 7, 2007 Deli Objavljeno Junij 7, 2007 ob stirih na vrh rid. en rumen naked. hyosung? lastnik pa cez cesto opravljal malo potrebo :> ride pa cisto prazne....kdo od tu ? :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 8, 2007 Deli Objavljeno Junij 8, 2007 dons je za mano vozila, na pogled ZELO privlacna decva na Ducati Monstru. mimo Sterna si jo sibala, jest sm su pa do sterna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Junij 9, 2007 Deli Objavljeno Junij 9, 2007 Včeri jerči čez center....a je taku :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Junij 9, 2007 Deli Objavljeno Junij 9, 2007 hvala motoristu na rdeči enduri (cagiva canyon?) na ravnini v straži, za opozorilo na modre angele/hudiče :rolleyes: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kristel Objavljeno Junij 9, 2007 Deli Objavljeno Junij 9, 2007 dons je za mano vozila, na pogled ZELO privlacna decva na Ducati Monstru. mimo Sterna si jo sibala, jest sm su pa do sterna Če je bil rdeč sem bla jst 100% :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 9, 2007 Deli Objavljeno Junij 9, 2007 Če je bil rdeč sem bla jst 100% :P :P bil rdec :> :whistle: se je to tvoja slikca u personal photo...pol si bal 100% ti hehe :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 9, 2007 Deli Objavljeno Junij 9, 2007 Snoopy, a si ti mogoče biu dons na Brezovci nasprot Rotarja (vrtni center)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 9, 2007 Deli Objavljeno Junij 9, 2007 Snoopy, a si ti mogoče biu dons na Brezovci nasprot Rotarja (vrtni center)? na-a...nism bil...sm bil u PO...dokler ni dž začel srat... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 9, 2007 Deli Objavljeno Junij 9, 2007 na-a...nism bil...sm bil u PO...dokler ni dž začel srat... :unsure: ma en tip, ful podobn teb, isti motor k ga maš ti :D sam nism biu prepričan, k ni meu tazga kombinezona k ti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Junij 10, 2007 Deli Objavljeno Junij 10, 2007 Dop. kup folka na relaciji LJ-ŠkL-Žiri..... okol 11.15 vozu za eno škodo favorit, temno rdečo, GO tablca... možic pjan ko aksa se peljal proti žirem. Upam da ni koga ubil, je pa skor snel par nasprotivozečih mopedistov. Prehtet ga nisem upal, pa sva šla raj u drugo smer pol z mojo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Junij 10, 2007 Deli Objavljeno Junij 10, 2007 včeri je pa blo kr neki motoristov na poti iz ljubljane proti morju. kdo od vas v kakšni skupini? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 10, 2007 Deli Objavljeno Junij 10, 2007 Je bil kdo od Motosvetovcev včeraj pri Zbiljeskem jezeru okoli 17h - 20h :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Junij 10, 2007 Deli Objavljeno Junij 10, 2007 A je su kdo od vs na jezersk dons, crna rs-ka, tanov model, okrog 15ih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Junij 10, 2007 Deli Objavljeno Junij 10, 2007 včeri je pa blo kr neki motoristov na poti iz ljubljane proti morju.kdo od vas v kakšni skupini? Skupine so ble zraven mene :whistle: :whistle: :evilgrin: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Junij 10, 2007 Deli Objavljeno Junij 10, 2007 danes prehitu modro hondo cbr (1000?) z lj registracijo na ravnini od petelinjeka proti cikavi (relacija šentjernej - novo mesto), čis počas se furu...sem pozdravu z nogo :whistle: kdo od tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Junij 10, 2007 Deli Objavljeno Junij 10, 2007 kdo je biu dons na jezerskem z črno r6, pa obvezno opremo je imu na tazadnem zicu, tm okol 4h smo jo dol letel :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P_E_T_R_A_ Objavljeno Junij 10, 2007 Deli Objavljeno Junij 10, 2007 Rock-46, si bil ti včeraj popoldne v Škofji Loki? sem te vidla na semaforjih...;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se