Skoči na vsebino

Ali si bil ti?

Brrrm

Priporočene objave

Pred Banjaluko v smeri iz Jajca, oštarija ob Vrbasu, 6-7 motorjev iz SLO, če sem prav videl, eden izmed parkiranih temnomoder Trophy ;)

Popravljeno . Popravil Sam dePihlja
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pred Banjaluko v smeri iz Jajca, oštarija ob Vrbasu, 6-7 motorjev iz SLO, če sem prav videl, eden izmed parkiranih temnomoder Trophy ;)

Smrdi po Marji ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jap, bil jaz.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V soboto v Medvodah srečal ene par100 motoristov in motoristk. Kdo od tukaj :drunk: :SS

:lol1:

O mater, sem pa mislil da sem se bolje skril :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst pa v soboto in nedeljo popoldne na Prešercu sladoled lizu. A me kdo vidu :P

Sam sljadoljed je pa res dober.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Peter1, sem 100% da smo se danes okol 10ih srečal, malo pred Podvinskem klancom, gledano iz tvoje smeri vožnje?(bil sem prvi v skupini 4ih 125k)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V soboto v Medvodah srečal ene par100 motoristov in motoristk. Kdo od tukaj :drunk: :SS

:lol1:

yes :naughty: bla v soboto zvečer tam :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pred kakšno uro sta me prehitela 2 nakeda pred novim mostom v nm in se na mostu ločila, eden odpeljal proti Brodu drug, se mi zdi da je bla punca pa proti Šmihelu. Bil sem pa s skuterem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ucer popoudn na Kokrici na kroznmu ena kovinsko modra yamaha r6 pa nalepke GOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! pa dva sta bla gor

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ucer popoudn na Kokrici na kroznmu ena kovinsko modra yamaha r6 pa nalepke GOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! pa dva sta bla gor

ta je biu tud v medvodah :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Skoraj celotno spremstvo dirke po Sloveniji že drugič. Včeri v Medvodah, en dan prej pa v Ljubljani na Roški. Seveda sem vsakič bil na poleposition kolone ki je čakala da greste mimo. Lepo da kljub obveznosti spremstva pozdravljate ostale motoriste :worship:

Lepo,da nas je vsaj nekdo od motoristov opazil,motoristov-civilov je bilo v spremstvu 14, ca 13 policajev na motorjih, ca 40 spremljevalnih vozil in ca 128 kolesarjev. Pozdravljam vedno neglede na obveznosti,če le morem tisti moment dvigniti roko. :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

brumer, tud js sm vas opazu, smo se lih h kosilu spravlal, pa smo gledal čez okno, pa vidim, kako šibaš za njimi :OK:

sm sm pozabu napisat :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dns ob pol enajstih dop. nekdo z (mislim da) Yamaho ne vem točn kero na Rakeku...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dons ob 11h v Medvodah spet Kristel :naughty: . Mam prov?

Tokrat sm bil tut jz z motorjm :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

še zdej mi niste povedal, katera bejba vozi rdečega monstra z belo črto po sredini???? Rad bi sam pohvalu zvok :D nice, nice

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!