jny007 Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 A kera BEJBA od tukaj vozi rdečega monstra s srednisko belo črto ?? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 (popravljeno) Pred Banjaluko v smeri iz Jajca, oštarija ob Vrbasu, 6-7 motorjev iz SLO, če sem prav videl, eden izmed parkiranih temnomoder Trophy ;) Popravljeno Junij 18, 2007. Popravil Sam dePihlja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Pred Banjaluko v smeri iz Jajca, oštarija ob Vrbasu, 6-7 motorjev iz SLO, če sem prav videl, eden izmed parkiranih temnomoder Trophy ;) Smrdi po Marji ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Smrdi po Marji ;) Bo kar drzalo - v nedeljo so prisli v LJ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Pred Banjaluko v smeri iz Jajca, oštarija ob Vrbasu, 6-7 motorjev iz SLO, če sem prav videl, eden izmed parkiranih temnomoder Trophy ;) Jap, bil jaz. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Smrdi po Marji ;) Prav zares je smrdelo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 V soboto v Vitezu - BiH Motoristek in še 2. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 V soboto v Vitezu - BiH Motoristek in še 2. :grim vikking in zlati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 zjutraj okoli 8h srečala v prožinski vasi (Celje - Šentjur) nekoga na zeleni ninji. kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 V soboto v Medvodah srečal ene par100 motoristov in motoristk. Kdo od tukaj :drunk: :SS :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 V soboto v Medvodah srečal ene par100 motoristov in motoristk. Kdo od tukaj :drunk: :SS :lol1: O mater, sem pa mislil da sem se bolje skril :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Jst pa v soboto in nedeljo popoldne na Prešercu sladoled lizu. A me kdo vidu :P Sam sljadoljed je pa res dober. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Peter1, sem 100% da smo se danes okol 10ih srečal, malo pred Podvinskem klancom, gledano iz tvoje smeri vožnje?(bil sem prvi v skupini 4ih 125k) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 V soboto v Medvodah srečal ene par100 motoristov in motoristk. Kdo od tukaj :drunk: :SS :lol1: yes :naughty: bla v soboto zvečer tam :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Nene se mi je zdel da sem vas srečal. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Pred kakšno uro sta me prehitela 2 nakeda pred novim mostom v nm in se na mostu ločila, eden odpeljal proti Brodu drug, se mi zdi da je bla punca pa proti Šmihelu. Bil sem pa s skuterem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 ucer popoudn na Kokrici na kroznmu ena kovinsko modra yamaha r6 pa nalepke GOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! pa dva sta bla gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 ucer popoudn na Kokrici na kroznmu ena kovinsko modra yamaha r6 pa nalepke GOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! pa dva sta bla gor ta je biu tud v medvodah :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 Skoraj celotno spremstvo dirke po Sloveniji že drugič. Včeri v Medvodah, en dan prej pa v Ljubljani na Roški. Seveda sem vsakič bil na poleposition kolone ki je čakala da greste mimo. Lepo da kljub obveznosti spremstva pozdravljate ostale motoriste :worship: Lepo,da nas je vsaj nekdo od motoristov opazil,motoristov-civilov je bilo v spremstvu 14, ca 13 policajev na motorjih, ca 40 spremljevalnih vozil in ca 128 kolesarjev. Pozdravljam vedno neglede na obveznosti,če le morem tisti moment dvigniti roko. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 brumer, tud js sm vas opazu, smo se lih h kosilu spravlal, pa smo gledal čez okno, pa vidim, kako šibaš za njimi :OK: sm sm pozabu napisat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 Dns ob pol enajstih dop. nekdo z (mislim da) Yamaho ne vem točn kero na Rakeku... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
obad Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 Dons ob 11h v Medvodah spet Kristel :naughty: . Mam prov? Tokrat sm bil tut jz z motorjm :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jny007 Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 še zdej mi niste povedal, katera bejba vozi rdečega monstra z belo črto po sredini???? Rad bi sam pohvalu zvok :D nice, nice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 dons en motor ne vem ker... kdo od tle :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 Dvomim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se