sharkwoman Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 Danes okoli 12'30,Žalec,modra mislim,da jamaha,CE,Celjski grb na tablci,vozil še punco zadi.Kdo od foruma? :hmm: Drugače sem pa kr neki bikerjev srečala,Ljubljana-Žalec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 trjie al 4-je :? koroški motoristi v kampu Podzemelj na Kolpi, ta vikend :OK: kdo od tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 Danes srečal rdečo Jawo Dandy 125 nekje med MB in Šentiljem... Kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 Danes srečal rdečo Jawo Dandy 125 nekje med MB in Šentiljem... Kdo od tu? hahah, jaz pa cbr 600rr, mimo katere sem na ravnini med sladkim vrhom in lenartom kot za šalo švignil mimo :lol1: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 hahah, jaz pa cbr 600rr, mimo katere sem na ravnini med sladkim vrhom in lenartom kot za šalo švignil mimo :lol1: :D :lol: :lol: :lol1: :lol1: :lol: :lol: najbrž ja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 (popravljeno) trjie al 4-je :? koroški motoristi v kampu Podzemelj na Kolpi, ta vikend :OK:kdo od tle? SG-BNA točno mi smo bili zmagal je kolega ki se je v podzemelj pripeljal z hardenduro ktm 525 exc 230km na eno stran :worship: C4V4L13R zakaj nas nisi kaj obiskal . Popravljeno Junij 24, 2007. Popravil bna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 saj smo se včeraj z enim skup napili :whistle: ne vem kter je bil... borovničkepress :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 Nagaya v TC-ju? :whistle: mogoče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 Danes okoli 12'30,Žalec,modra mislim,da jamaha,CE,Celjski grb na tablci,vozil še punco zadi.Kdo od foruma? :hmm: Drugače sem pa kr neki bikerjev srečala,Ljubljana-Žalec mi2 sva bila v tej kombinaciji... samo ne ob tisti uri :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 Na Jezerskem bela FZ6N, pa ena endurca zravn parkirani pred gostilno pri jezeru. In pa bolj zvečer nekdo na rdeči Fazerci (se mi zdi da 1000) s sopotnico se peljala navzdol, k sm jih spustu naprej. anybody? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Junij 25, 2007 Deli Objavljeno Junij 25, 2007 Na Jezerskem bela FZ6N, pa ena endurca zravn parkirani pred gostilno pri jezeru. In pa bolj zvečer nekdo na rdeči Fazerci (se mi zdi da 1000) s sopotnico se peljala navzdol, k sm jih spustu naprej. anybody? :worship: car Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 25, 2007 Deli Objavljeno Junij 25, 2007 :worship: car ugasn se, k sploh ne veš o čem se je šlo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Junij 25, 2007 Deli Objavljeno Junij 25, 2007 ugasn se, k sploh ne veš o čem se je šlo. Ugasnu bom jst tebe, šunkey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 25, 2007 Deli Objavljeno Junij 25, 2007 Ugasnu bom jst tebe, šunkey Sit, Boner, sit - good dog. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 25, 2007 Deli Objavljeno Junij 25, 2007 no no oriđinal pa grči, nea raita zaj še tukaj se prepirat za brezveze, jaz nevem zakaj se končno neki ne dobita zunaj, pa rešita po moško teh svojih problemov, ne pa da tukaj neke blebečeta kot dve branjevki :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Junij 25, 2007 Deli Objavljeno Junij 25, 2007 Sit, Boner, sit - good dog. Boner... Kakšen junak iz mladosti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 25, 2007 Deli Objavljeno Junij 25, 2007 Ugasnu bom jst tebe, šunkey se mi je zdel, da si nepismen... črki Š in Y nista bli še nikol v isti abecedi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharkwoman Objavljeno Junij 25, 2007 Deli Objavljeno Junij 25, 2007 mi2 sva bila v tej kombinaciji... samo ne ob tisti uri :unsure: Sta se pogovarjala z eno na ninji,pred semaforju pr Žalcu? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Junij 25, 2007 Deli Objavljeno Junij 25, 2007 se mi je zdel, da si nepismen... črki Š in Y nista bli še nikol v isti abecedi. do sedaj :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 25, 2007 Deli Objavljeno Junij 25, 2007 Maus na rakitni.... :beer2: se mi zdi da si mi celo neki žugal.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Junij 25, 2007 Deli Objavljeno Junij 25, 2007 Maus na rakitni.... :beer2: se mi zdi da si mi celo neki žugal.... :whistle: ma to se ti je sam zdelo, un avto za njim ga je hotu že prehitet ker ga je preveč žgalo :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 25, 2007 Deli Objavljeno Junij 25, 2007 Sjeng ... sm te vidu na Črnem kalu :whistle: Snoopy, Dex, Condor in ostali.. ste bli na Rakitni :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Junij 25, 2007 Deli Objavljeno Junij 25, 2007 (popravljeno) Sjeng ... sm te vidu na Črnem kalu :whistle: Snoopy, Dex, Condor in ostali.. ste bli na Rakitni :whistle: a si biu ti v postojni na omw-ju za šankom si pil coca colo... :D js sm pa sedu za mizo v kotu... ura je pa bla mislm da okrog 11ih Popravljeno Junij 25, 2007. Popravil PESHY BOY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 25, 2007 Deli Objavljeno Junij 25, 2007 Sjeng ... sm te vidu na Črnem kalu :whistle: Snoopy, Dex, Condor in ostali.. ste bli na Rakitni :whistle: Smo fino poklepetal jap, pa tenks za kofi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 25, 2007 Deli Objavljeno Junij 25, 2007 a si biu ti v postojni na omw-ju za šankom si pil coca colo... :D js sm pa sedu za mizo v kotu... ura je pa bla mislm da okrog 11ih Mi smo se pa tut pol mogl videt, glede na to da sm Mausa ravn tm srečal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se