Irencko Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 tkole.....kdo se je pred parimi minutami (12.30)...pelju mim naše hiše z mislim da ducati monsterjem črne barve...feltne so ble pa rdeče obarvane :OK: imeu pa je belo majco pa ledvični pas...za hlače pa nevem :whistle: :evilgrin: ....sm mogla počakat da je šou mim, da sm lako s sosedi šla :whistle: :evilgrin: kdo je biu to?? :hmm: :hmm: :hmm: brez hlač? uuu... mrde vem :whistle:
minca Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 (popravljeno) brez hlač? uuu... mrde vem :whistle: je imeu hlače...samo nevem kakšne :whistle: :whistle: neveš :grrr :whistle: .) Popravljeno Avgust 6, 2007. Popravil minca
Irencko Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 je imeu hlače...samo nevem kakšne :whistle: :whistle: neveš :grrr :whistle: .) a sm misla d jih ni mu... pol bi vedla, tko se pa udam :whistle:
minca Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 a sm misla d jih ni mu... pol bi vedla, tko se pa udam :whistle: meu meu :whistle: :whistle: .)
KeC Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 pa KeC v Kranju?? Večraj? :hmm: :grrr Včeraj užival najprej ob morju potem pa še drajsal ovinke od Senja proti Karlobagu :wub:
stenere Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Včeraj ob šestih zvečer dva cestaka (prvi nekaj srebrnega, drugi nekaj rdečega ali oranžnega) na Wienebene (Deutsclandsberg-Wolfsberg), prvi je imel se mi zdi da MB tablico? Kdo od tu?
Ervina Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 (popravljeno) Včeraj ob šestih zvečer dva cestaka (prvi nekaj srebrnega, drugi nekaj rdečega ali oranžnega) na Wienebene (Deutsclandsberg-Wolfsberg), prvi je imel se mi zdi da MB tablico?Kdo od tu? Ico in Dave (the wave). Lokacija, tablica in barva motorjev je prava. :whistle: Popravljeno Avgust 7, 2007. Popravil Ervina
minca Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 dons zjutri okol 7ih....se je en z rdečo cbr-ko pelju po avtocesti od Lj naprej...pa imeuje mislem da bež nahrbtnik? kdo od tuki?? :hmm: :hmm:
dave the wave Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 (popravljeno) Včeraj ob šestih zvečer dva cestaka (prvi nekaj srebrnega, drugi nekaj rdečega ali oranžnega) na Wienebene (Deutsclandsberg-Wolfsberg), prvi je imel se mi zdi da MB tablico?Kdo od tu? Kot je Ervina napisala, sem to bil jaz in kolega Ico. Sva pa prevozila še Packsattel, Hebalpe in dvakrat Golico. Sam sem od 16.00 pa do 23.00 napravil slabih 500km. Bila je to čudovita popoldanska tura. Kje natančno smo se pa srečali? lp DTW Popravljeno Avgust 7, 2007. Popravil dave the wave
Schmid87 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 danes ob 9:30, Kranj (cesta ki gre iz delavskega mosta proti mercatorju, tm k je krožn, pred kratkim je tm en motorist zbiu eno babico) je enga na modri R1 ustavu policaj, oz. sta bila kar 2 policajska avta tm.. kdo je ta nesrečnež? :doze:
stenere Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Kot je Ervina napisala, sem to bil jaz in kolega Ico. Sva pa prevozila še Packsattel, Hebalpe in dvakrat Golico. Sam sem od 16.00 pa do 23.00 napravil slabih 500km. Bila je to čudovita popoldanska tura. Kje natančno smo se pa srečali? Na vrhu Wienebene pri gostilni, ravno oblačil sem se, ko sta peljala mimo. Vidim, da smo krožili po istih krajih. Jaz sem bil prej na Flattnitzer Höhe, prišel čez Klippitztörl in šel proti Zeltwegu, potem čez Stubalpe v Köflach in na Packsattel, potem Wienebene, in čez Golico iz štajerske strani. Pa Hebalpe je tud lepa, ja.
JeRn3j Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 V domžalah mi je avtomobilist lepo nakazal radar če to bereš... hvala ti lepa... take rabmo :worship: :worship: :worship:
F&S Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Honda CBF pred nekaj minutami videna na lj. obvoznici pri Brdu. kdo od tukaj B)
shark357 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Snoopy včeraj ob 19 uri v Logatcu :whistle:
snoopy Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Snoopy včeraj ob 19 uri v Logatcu :whistle: :worship: :grim da maš čas na motorju na uro gledat...;) kam pa si letu??maš že novo gumo?? :D
biker77 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 :worship: :grim da maš čas na motorju na uro gledat...;) kam pa si letu??maš že novo gumo?? :D mal po tem pa shark opažen na vrhniki..s kolenom po tleh :whistle:
ShadoW88 Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Danes ob 20:45 na Vranskem v baru Luna Kawasaki r5 - na kavico si šel.. Kdo od tuki?
shark357 Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 :worship: :grim da maš čas na motorju na uro gledat...;) kam pa si letu??maš že novo gumo?? :D Šel sem na ride mal podrajsat :naughty: Guma je pa še kar ista....sej po ovinkih drži :krneki: mal po tem pa shark opažen na vrhniki..s kolenom po tleh :whistle: :whistle:
Dr_Jakob Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Kec & company danes okoli 18:50 Arja vas - Velenje?
Tony Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Grčar a si bil ti dons na Pržanu z enim udnim ,mislm da zelenim motorjem :eek:
KeC Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Kec & company danes okoli 18:50 Arja vas - Velenje? Aaaaa futurica. Ja, ja bli mi. Tudi ti bil opažen! Čeden motorin! L.P.
KeC Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Pa gremo lepo po vrsti: Zdrawc si bil ti? Dawe the Wave si bil ti? Ervina si bila ti? Itd, itd :D
minca Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 dons okol pol 4ih...nekje pri Podnatru je biu en motorist z rdečim motorjem...mislim da je bla ta nova cbr-ka....imeu je črno- rdeč...oz.bolj florestenčno rdeč-oranžen kombinezon.....pa čaku je v taki hiški,k jemaldžpadu... :whistle: :whistle: kdo od tuki?? pa še roky pa koky sta bla opažena okol 8ih proti Zbiljam sta šla :whistle: :D
Dr_Jakob Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Aaaaa futurica. Ja, ja bli mi. Tudi ti bil opažen! Čeden motorin! L.P. Ja, motorin = "Zareca Marija" je ze super... servisi pa u k*** .. ze cel mesec cakam na ketno.. niste nc sklepetanja slisal? :D
frankie Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Dons mal pred Ribnico v nalivu srecal crnega monsterja in blond dekle, ki si je zmocila dolge lase. Ene parkrat je bla omenjena v temi kacje ride, ce se ne motim...Sm lih zavijal levo in pokimal...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se