renca Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 (popravljeno) V nedeljo, mal pred 17., na zapori s semaforjem na planinskem polju, samo Mausi mi je padu v oči, sem mahala, on pa nič. :headbang: Jaz sem prva stala na rdeči, za mano pa Maži. Popravljeno Avgust 14, 2007. Popravil renca
zverko Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Ali si bil ti? ja bil ja...vsepovsod :whistle:
Tanjuška Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 (popravljeno) ej, ker norc je u kranju z enmu modrmu cestakm letu mim ZZZSja u pondelk? jz sm šla lih z šihta, se prau okol pol 4. je biu to ker od klelele??? aja pa še tm okol pol 7 zjutri (pondelk) na celovški, en z sploh ne vem ka je biu to za en mopi, uglavnem grmeu je ko norc, sm te prehtela, pol sva pa mau dirkala, ti si pol zaviu desno za gameljne al ka je tist - kdo od klelele??? Popravljeno Avgust 14, 2007. Popravil Tanjuška
Zdrawc Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Zdrawc si bil ti? najbrž :blink:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Ne. :unsure: Si siguren? :krneki:
Tanjuška Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 a zj se gremo že kle "nadaljuj poved", :unsure:
Furioso Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Si siguren? :krneki: Da. ;) a zj se gremo že kle "nadaljuj poved", :unsure: Da. :P
SEOI-NAGE Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Fantina z autom na Vrhniškem klancu včeraj zvečer ob 10:30. Pizdarija pa sem imel DOLGE LUČI pa si mi na 3 metre pred motorjem speljal iz autobusne na cesto da sem z pupo po prvi kuli peljal sem ti potrobil. To se zgodi tudi najboljšim da enkrat spregledaš ! Vendar je bilo to za najine oči skoraj poskus umora saj je šlo na centimetre. Pazi drugič fantina pa bo ! Čez Logatec en mona ob 10:40 kje je omejitev 50km/h najbrž saj je naselje pa se peljemo kulturno midva pa še trije z auti pa prileti ta budala z neko HONDO(avtomobil) vsaj 100 več. RES BUDALA, PA DA BI IMEL VSAJ STROJ, NE PA KANTO STARO 20 LET. RAJE TI KUPIM PIŠTOLO PA SE TAKO UBIJ, ČE SE ŽE MORAŠ, NE PA, DA ŠE MENE UBIJEŠ ZRAVN PA KAKEGA NEDOLŽNEGA. NISI NITI SLUČAJNO FRAJER IZPADU AMPAK BUDALA.
MARJA Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 V nedeljo, mal pred 17., na zapori s semaforjem na planinskem polju, samo Mausi mi je padu v oči, sem mahala, on pa nič. :headbang: Jaz sem prva stala na rdeči, za mano pa Maži. Jaz sem te vidu k si Mausu mahala. sej mene pa nis vidla k sem bil za njim. :alien1:
KeC Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Malce ven iz Radelj ob Dravi (v smeri proti Dravogradu) se mi je nasroti pripeljala ena motoristka, ki se ji je pod čelado smejalo okol ušes. Ali si tako uživala v vožnji ali pa bila vesela, da mene vidiš? :whistle: Si bila ti?
renca Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Joj, Marja, zdej mi je pa prov hudo, da te nisem vidla. :headbang: A si mi ti mahov?
MARJA Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Joj, Marja, zdej mi je pa prov hudo, da te nisem vidla. :headbang: A si mi ti mahov? Jap, moja ročica je bla :)
_LuX_ Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Dons edn z črno-rdečo CBRo šu iz jezerskega okrog 12ih, si mene gldeov k da bi bi bog :worship: , rajs na cesto glej, a je ksn od tukej?
Fabo Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Čez Logatec en mona ob 10:40 kje je omejitev 50km/h najbrž saj je naselje pa se peljemo kulturno midva pa še trije z auti pa prileti ta budala z neko HONDO(avtomobil) vsaj 100 več. RES BUDALA, PA DA BI IMEL VSAJ STROJ, NE PA KANTO STARO 20 LET. RAJE TI KUPIM PIŠTOLO PA SE TAKO UBIJ, ČE SE ŽE MORAŠ, NE PA, DA ŠE MENE UBIJEŠ ZRAVN PA KAKEGA NEDOLŽNEGA. NISI NITI SLUČAJNO FRAJER IZPADU AMPAK BUDALA. A je bla ksna velika honda bl temne barve? k pol mogoce vem kdo je bil... :hmm:
Roky Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Dons čez Besnico pri Kranju nekaj časa vozil za nekom na enem enduro-potovalnem motociklu, nism vidu od strani kaj je zaen.Imel si sopotnico/sopotnika.Kdo od tu :hmm:
KeC Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 A mene pa noben dans ni vidu? :( Videl! :grim
Buzdovan Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Danes okrog 11. ure na juzni ljubljanski obvoznici vecja skupina cestakov, na celu pa Repsolka z veliko hitrostjo po zadnjem. Zgledalo je kot v ciljni ravnini Moto GP dirke! :worship:
andi1 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Danes okrog 11. ure na juzni ljubljanski obvoznici vecja skupina cestakov, na celu pa Repsolka z veliko hitrostjo po zadnjem. Zgledalo je kot v ciljni ravnini Moto GP dirke! :worship: Jebiga, cestarji pač drugače ne znajo :BUA:
Pervy Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 A SI BIL TI????? eden od tisoč motorjev, ki si se peljal čez Slov. bistrico mimo moje pisarne in mi delal lušte???? :headbang:
_LuX_ Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 A je bil kdo dans na jezerskmu vrh izmed 100ih motoristov, okrog 15ih :whistle:
DAN Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 A SI BIL TI????? eden od tisoč motorjev, ki si se peljal čez Slov. bistrico mimo moje pisarne in mi delal lušte???? :headbang: :yes:
NejcZ Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Kar nekaj motoristov na relaciji vse od Mozirja proti Slovenskim Konjicam. 9/10 vas je odzdravilo. Aja, upam da ni še koga poleg mene dobil Kangoo v vojniku? :closedeyes: Drugače pa danes super furca, vreme tapravo!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se