gorskaroza Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Danes se je pa nekdo res lepoooo peljal od Vodic proti Brniku na crni Fazerki okol 13:20. Mi je prav v oke padel/la :)
Igorr Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Danes, okoli 15.30 v Kalcah na parkirišču zraven gostilne (nevemkakosejižereče.press) viden motor (nek sportak) na tleh, zraven pa reševalna ekipa. Kdo ve, kaj se je zgodilo? Upam, da se ni zgodilo najhujše.
Robertos664 Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 jaz sem jih danes na Ptuju, kar nekaj videl :yea1: . eni lepo pozdravljajo, eni pa ne trzajo nič. lp robi
civava Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 po temi jes nč ne pozdravljam....se nč ne vidi :closedeyes:
GrCaR Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Snoopy v Kalcah enkrat popoldan prletu po ovinku :D en z rdečim ducatijom , se mi zdi da 1089 :hmm: men Bohinsko Bistrco in Sorico, ob cesti stal in nekaj ogledovov motor... Anybody?
Roky Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Zna bit'... Pa plava Yamaha, če se ne motim, je bila "s tabo"... Pa še en Madžarski chopper... Modra Honda je bla "z mano" sej nekje med avti sm ti prpelov ob bok pa te pozdravu :) roky pa pomoje fingi....mal od rondoja naprej v medvodah ;) Jp, pa uno mašno na anten si dej dol, sej nis več na porok Danes, okoli 15.30 v Kalcah na parkirišču zraven gostilne (nevemkakosejižereče.press) viden motor (nek sportak) na tleh, zraven pa reševalna ekipa. Kdo ve, kaj se je zgodilo? Upam, da se ni zgodilo najhujše. Tudi jaz videl to nesrečo,z voznikom mislim, da je blo vse OK,bla je pa modra R6 pa nek siv Golf2
Ole Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Tanjuška videna včeraj na Kozini??? Moja je za tabo plačevala bencin...pa en nončo je pi... čez motoriste. :headbang: :headbang: :headbang:
metuljcica46 Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Jp, pa uno mašno na anten si dej dol, sej nis več na porok jah hudo mi zgleda...bom še kr pustila en cajt ;)
_ales_ Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 (popravljeno) seba lah bi pozdravu :closedeyes: :D Popravljeno September 2, 2007. Popravil PESHY BOY
Stric Burek Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Danes malo pred Planino iz Lj smeri en s Gixxerjem SRAD, prehitel celo kolono biciklistov. jaz sem bil na rdečem biciklu v smeri proti Lj.
KeC Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Včeraj: - shadow88, žal smo se zgrešili, sva še malo počakala pri križu, pa te ni bilo pa sva se odpeljala naprej. - xr800, no pa smo se le spoznal :D - rossie20 - vaju je s fantom malo pralo kajne, no midva nisva nič bolje odnesla :D (malo ven iz Velenja) - Kristel - upam, da si se izognila najhujšemu nalivu Pa L.P. še ostalim, ki so šibali mimo v teh dveh dnevih. P.S. Vsem tistim pa, ki v popoldanskih urah (ko si privoščim zaslužen dremež), navijate obrate v tunelu v Velenju: ****** ***** ****** ** ******* *** *****!!!!!!!!!!!!!!!!! :evilgrin:
motoristek Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 kaj ti v tunelu spiš... :lol1:
Frips Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Danes dopoldan, relacija Kozina-Postojna, veliko vas je bilo...me je že roka bolela :D
Frips Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 P.S. Vsem tistim pa, ki v popoldanskih urah (ko si privoščim zaslužen dremež), navijate obrate v tunelu v Velenju: ****** ***** ****** ** ******* *** *****!!!!!!!!!!!!!!!!! :evilgrin: Štoplce v uha :whistle:
_SEBA_ Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 seba lah bi pozdravu :closedeyes: :D jah jeba.... seba nč ne vid :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
peter1 Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 (popravljeno) danes rdeč tomos flex na Vršiču , kdo od tle mislim da un ist k prejšnjo nedeljo na Grosglocknerju Popravljeno September 2, 2007. Popravil peter1
tejcy Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 v soboto 3je motoristi dol z rakitne jz pa gor :)
rosse20 Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 - rossie20 - vaju je s fantom malo pralo kajne, no midva nisva nič bolje odnesla :D (malo ven iz Velenja) jaja... prati naju je začelo malo pred dravogradom (iz smeri maribor) in pa do arje vasi. potem sva še ravno prišla po suhem... 2 minute za nama pa je začelo deževati.
bzk Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Včeraj ene par motorsistov na Rakitni, jaz sem bil tisti z enim starim modrim tomosom k ma ščit spredaj. Me kdo videl? :winkiss:
cb1300 Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 21ga bmw 1200gs, KTM adventure.....dubrovnik......v črni gori nobenga našga :hmm: , Korčula 31 ga.....3 čoperji....iz ta nove petrolove reklame........ :worship:
Schmid87 Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 uf, dons sm pa srečou kr ene par motoristov.. najbl sm si zapovnu skupino 6ih motoristov.. šli ste iz golnika proti kranju.. kdo od tuki? :) čoperisti pa dons niste mel namen odzdravlat.. :closedeyes: (vrjetn vs je zebl v faco) :evilgrin:
_Fingi_ Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Tud jest sm srečov dons eno skupino čoperistov, niti en od kkšnih 10ih ni odzdravu... Pa mal pred Preddvorom sem srečal dva motorista, prvi je vozil nek moder naked, zadnji pa novi model Z 750. Kdo od tukaj? :unsure:
Ven0m Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 DeX a si se ti pelu tm čez rakek okol 4h ??
obad Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Dons mal čez 5 v Begunjah rdeč Ducati Moncter v družbi rumenega R1200 GS. Kdo od tukaj?
Tanjuška Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 ene dva fanta na jesenicama, no z enmu sm se že prej srečala, k sm tm na postaji čoftala po telefonu, pol smo se pa pr semaforju srečal, un z črno fejzerko mi je najbol u oči padu (no saj pomoje je bla fejzerka, ne vem, k nism gledala mopija) :whistle: eni bani (zajček) od klelele????
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se