CAPI Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 (popravljeno) Dve modri R1? danes pri Štormanu v Celju ob cca 16.30 kdo??? Pa še mimo avtobusne (16.30)proti Laškemu se mi zdi en Caponord(rdeč metalik) pa Pegaso, kdo??? Sicer pa ogromno vas mimo....... Jaz pa v službi :headbang: :headbang: Popravljeno September 16, 2007. Popravil XTZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Maus, Shadow pa še en je z vama vozu(?), takoj po Vrhniki ste šli proti Logatcu sm za busom vozu v nasprotno (smer LJ) :yea1: (smo si živ rekl z rokami) :huh: Tega maus/shadow je pa povsod :naughty: Smo si nekako-salutiral nasproti vozeče na Vrhniki :krneki: Ste ga mahal na rejde verjetn :whistle: (jst pa dejlat) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 dons edn z motorno skirco na relaciji preddvor- jezersko :yea1: , kdo od tukej? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertos664 Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 pred 15min en na KTM SM z KK registracijo na Ptuju, vozil pred mano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Spet biv dans kdo na Golici? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 ena gospodična na modrem r6.. srečali smo se pri krškega pa vozli skup do pumpe, se malo zgubili in našli s5 pred laškim in vozli skup do celja :D kera od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Danes sem na bencinski v Žlebiču (malo pred Ribnico) nekaj palamudil in me je krava vrgla s sedla :P ....... spet. Bla je tam ena skupina motoristov in eden mi je pomagal Helgo postaviti nazaj na kolesa, morda kakšen motosvetovec :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Včeraj že v mračnih urah...na brezovci...maus... mater še ponoč pozeraš da te vsi vidmo :worship: poleg je bla seveda še shadow88 Viden tud včeraj na OMV-ju v Postojni in danes v Logatcu.....seveda ni bil sam :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NO_FEAR Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Spet biv dans kdo na Golici? :D Ja jst! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 danes ena motoristka na Ninji (letnik 2002.. tm nek) zavila si pr Brezovici v lokal Pavilion.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 dns pa poune ride, kdo od tle :whistle: pridne ritke :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 dns pa poune ride, kdo od tle :whistle: pridne ritke :worship: možn da sm biu js :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 možn da sm biu js :hmm: pridna ritka :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 pridna ritka :worship: Tud jest sm se potikov po okoliških gmajnah in jasah...A si me kej vidla? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 no super boš ta teden privarčevala za servis :kva2: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Tega maus/shadow je pa povsod :naughty: Smo si nekako-salutiral nasproti vozeče na Vrhniki :krneki: Ste ga mahal na rejde verjetn :whistle: (jst pa dejlat) Me zasleduješ :whistle: Viden tud včeraj na OMV-ju v Postojni in danes v Logatcu.....seveda ni bil sam :P :P Seveda sem bil sam... na motorju :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 ucer zvecer na Zbiljah..rumena 954 ce se ne motim pa ena cbr 1000rr pa nekej potovalnega :) tut ena honda ce se ne motm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Tud jest sm se potikov po okoliških gmajnah in jasah...A si me kej vidla? :D o ja, sam po gobe pa nis teu jet z mano :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Hvala motoristu za včeraj, ki me ja na poti proti Zalogu opozoril na radar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Me zasleduješ :whistle: samo nasprot se peljem pa vedno :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Orginalni 1 si se pelu po Hruševski dans (pri Bilečanski okolli 13-tih) :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 (popravljeno) Orginalni 1 si se pelu po Hruševski dans (pri Bilečanski okolli 13-tih) :krneki: Movistarka ima novega lastnika - jaz sem bil tisti, najverjetneje.....če si motor videl. Popravljeno September 17, 2007. Popravil Matex_46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 Lepo porisan rumen Z750 z rdecimi vzorci, Lj tablica, danes okoli 11ure dopoldne v PO? Kdo od tu? :) Me zanima kdo je delal poslikavo.. LP, DeX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 en ktm duke se je vozu mim kc-ja okoli 2h :hmm: pa petra sm vidla z njegovim vipijem okol pol 4ih mal pred tacnom :whistle: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 Movistarka ima novega lastnika - jaz sem bil tisti, najverjetneje.....če si motor videl. motor in bel kombinezon :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se