Skoči na vsebino

Ali si bil ti?

Brrrm

Priporočene objave

bil danes kdo po soški, od kobarida do tolmina??

lp

Bli smo učer ja (srebrn varadero 125, aprilia tuono 125 srebrno-rdeča, pa bela yamaha tzr 125)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj okol 8h zvečer sred logatca. Na pločniku parkiran motor, zraven pa policija. Si se lih pogovarjal po telefonu, ko sem peljal mimo.

Kdo od tukaj. Upam, da ni kake velike kazni :glare: :glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sem sreču res ful motorju po soški, že en čas ne tolk!!

pa vsi so pozdravljal!!!! :) seveda so tud izjeme, pa me zanima če je bil kdo iz tu??

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prejšni teden v Črni Gori

ponedeljek med Mojkovcem in mostom na Tari: en Varadero, pa mislim da dva RTja in dva GSa :hmm:

torek med Plužinami in Nikšičem ena TDMka :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dons okol pol treh, v kranju, točneje pred barom rock'n roll, edn z črnmu sintesajzerom R1, pa na šipi nalepko motomars. lih odpravljal si se, aja pa pireli suprce mislm da si meu gor polizane do robov :OK: moped pa usran ko nš zetor :D B) pozer najjači :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

BTW par na rdecem GS 1200, nalozen do skrg, v nedeljo, 09.09.2007, po AC od beograda na jug.

ca. popoldne enkrat. CE-tablca.

anyone ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdo ma lepega modrega Buella? City Xb9 če se ne motim, parkiran nekje ob glavni cesti za Bežigradom... Lep je :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes naletel na kup motoristov. Peljal sem se proti Logarski, nazaj grede pa sem v Konjicah "nabasal" na enega s modrim Fazerjem (S), potem pa sva z njim dohitela še enega na črni Hornetki. Vsi trije smo potem dohiteli še 4 motoriste, ki pa ne vem, kake motorje so imeli. Skratka, fajn izlet in dobra družba (po naseljih smo vozili po predpisih).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jop.....sn bil jest ja+sopotnica :whistle: :naughty:

yap...je bla moja malenkost :blush: ,

kt je od motorčka dosn po enih 50 km dubla rdeč karton :cry: .... upam, da ne za dolg, čeprav zgleda :BUA:

..je bil pa useen fenomenaln dan! THX Bivol, pa Irenčko! Mega je blo!!!

Popravljeno . Popravil mačka27
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

S kolegom sva večraj po Krškem (on okolici) najmanj pol ure iskala raceland (šla sva na pamet, brez da bi vedela kaj drugega kot ime steze).

Nato sva za pot vprašala domačina na "mislim da" cbr600 , ki se je potem pred nama peljal vse do steze. Rad bi se mu samo zahvalil za prijaznost in pomoč, glede na to da ni hotel priti na pijačo ;)

:worship: :worship: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jop.....sn bil jest ja+sopotnica :whistle: :naughty:

a je ta expedicija pelala tud proti morju? Vem da sm srečal oranžno cbr, pa nevem al pr Kozini al pr Rižani.... na poti nazaj sm srečal tud enga modrega Z750s, z bordo rdečo čelado...Pr Kozini.... (poleg 25342395312 drugih motorjev)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a je ta expedicija pelala tud proti morju? Vem da sm srečal oranžno cbr, pa nevem al pr Kozini al pr Rižani.... na poti nazaj sm srečal tud enga modrega Z750s, z bordo rdečo čelado...Pr Kozini.... (poleg 25342395312 drugih motorjev)

ja tud na morje smo jo udarli.....na en kufe :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja tud na morje smo jo udarli.....na en kufe :)

zihr te je rdeča čelada požgečkala v oči :winkiss: pr Kozini

ZRX1200S v grčerivcu :winkiss:

Ne, ni bla čelada kriva. Z je kr lepo pel. v oči je bodel CBR marelične barve :whistle: JOKE!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@BMWslo - ob 18.20h viden na križišču obvoznica-Čopova(v Celju) v družbi rdečega SV 650 ;)

Pa še en GS 1200 pri garažah na Vrunčevi

Popravljeno . Popravil XTZ
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@BMWslo - ob 18.20h viden na križišču obvoznica-Čopova(v Celju) v družbi rdečega SV 650 ;)

jaja... so se po mariji reki vozl :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po vrsti: bmwslo, vikking in motoristek :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:grrr

:unsure:

Se pardoniram.

Včeraj blond čopek na srebrni Fazerki, pri Logo pumpi v Arja Vasi zavijal v (oz. proti) Grmovju. Kdo od tu?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 sta prišla iz smeri Gornjega Grada, na glavni zavila proti Mozirju, za vama sm fural do krožnega v Mozirju.. kdo od tu? :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim,da sem danes okoli 12:45 ure v Cerknici srečal Osa rider-ja... Je tako?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!