Skoči na vsebino

Ali si bil ti?

Brrrm

Priporočene objave

Motoristek danes ob 11:11h mimo avtobusne v Celju(smer Vojnik)?? si bil :hmm: kam si šibal?? :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Okoli 15:00 na Rakitni dva motorista.prvi je bil na cbr1000rr ta letošnji letnik, drugi pa mislim da pravtako z letošnjim odelom CBR-e in še zadaj je imel sopotnico :)

Kdo od tukaj?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Motoristek danes ob 11:11h mimo avtobusne v Celju(smer Vojnik)?? si bil :hmm: kam si šibal?? :naughty:

Nisem, sem bil v Dobrni do 15.00 :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdo se je danes peljal z srebrno hondo varadero 1000 po jadranski ulici (mimo fakultete za metematiko in fiziko, ter mimo instituta jozef stefan) v lj? Predvsem me zanima, kaj imaš to za ene rore od zadaj ... ma to je grmelo ko gromska strela, da sem se mislil za grm skrit, ko nisem vedel kaj pride izza vogala :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tanjuška videna danes na celovški... kkšne pol urce nazaj :whistle: :whistle:

(matr, metr pa pol stran od tebe maham k neumn pa nč ne porajtaš :rolleyes:... se hecam, smo bli v busu, tk da nisi mogla vid :rolleyes: )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mislim, da sem danes srečal bivol-a v ovinkih nad Rižano...si se peljal proti Črnemu Kalu in imel spremstvo na kawasakiju er 5?..smo se pozdravili :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mislim, da sem danes srečal bivol-a v ovinkih nad Rižano...si se peljal proti Črnemu Kalu in imel spremstvo na kawasakiju er 5?..smo se pozdravili :D

bil jest ja....spremstvo je blo pa....hondica cbf :grim ja pa tud jest se spomnem..ta drug ovink iz rižane prot črnem kalu... :yes:

Popravljeno . Popravil bivol
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bil jest ja....spremstvo je blo pa....hondica cbf :grim ja pa tud jest se spomnem..ta drug ovink iz rižane prot črnem kalu... :yes:

hehe..vidš ku imava dobr spomin a ;)...sm tkoj reku, da si ti

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dopolne je bil po motorju sodeč Rebel na Kozini na bencinski, popoldne pa če me vid mi varal sem tam opazil Irenckota pa možn da je bla tut Sanda.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj Sanda7 okol 17.30 skozi Cerknico in osa rider okol 14.00 v Grčarevecu

Sem prav videl ? :rolleyes:

ja prou si videl, sem šel iz logatca mal na ride, parkrat pelet gor pa dol ker ni blo publike!!! :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Koga je danes snel policaj z radarjem- bil si na R6 v Senožečah ob 14:40?

Popravljeno . Popravil fecko
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dopolne je bil po motorju sodeč Rebel na Kozini na bencinski, popoldne pa če me vid mi varal sem tam opazil Irenckota pa možn da je bla tut Sanda.

jap, maš prou, te ni varau... hehe, smo pihal prot morju :worship:

drgač pa dns videnga pol motosveta pomoje :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dons ob 17 v Logatcu proti vrhniki MihaJ pa samo brutale zravn, pa tomos sm+cbr125. Js mahal na plocniku pr tisti zeleznini...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes en na črnem Z750 se mi zdi, v Svetem duhu, okoli 13oo;

pa en ga je po zadni prpizdiv čez križišče na Laborah, okrog 19oo, nism vidu ker motor, predvidevam da cestak:

pa še v Drulovki en na cestaku, sva se na hitro pozdravila, pa itak je bila tema tko da se je komaj kaj videlo.

Kdo od tukaj? :unsure: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najlepše se zahvaljujem kolegu, ki me je danes dopoldne med Kalcami in Planimo med vožnjo opozoril, da se nekaj dogaja z mojim zadnjim kovčkom. Lahko bi bilo usodno za koga, ki bi pripeljal za mano, če bi kovček odletel ... :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes okol pol petih skupina motoristov bukovžlak v celju smo se pozdravli natačneje sm vidu samo hondo cbr zadnja v koloni :D

kdo od tu :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes na poti proti Colu iz ajdovske strani me prehitela velika skupina motoristov...kdo od tu?...med Godovičem in Kalcami srečal nekoga, ki me je spominjal na Bivol-a in na ridah nekoga, ki me je spominjal na Oso :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes na poti proti Colu iz ajdovske strani me prehitela velika skupina motoristov...kdo od tu?...med Godovičem in Kalcami srečal nekoga, ki me je spominjal na Bivol-a in na ridah nekoga, ki me je spominjal na Oso :hmm:

jop,spet si me najdu...a je tolk letel de nisi bil sigurn,če sn jest :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vidu mačko v družbi dveh motoristov....jest sn bil pa tm u gmajn....pa spet nisi ustavla,kva pa če bi bil brez bencina??? :naughty:

Kja, sej bi...pa si biu zaposlen :whistle: Sm bla v spremstvu častne čete- Tomcata, pa Drack Dj-ja :OK: :OK: :OK: , hi,hi,hi:naughty: :naughty: :naughty:

pišuka, se počutm ko VIP :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!