kađiva Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 kakšn od vas dons okol 16.30h v Tuhinjski dolini?? enga modrga VN1600 kawasakija sva prehtela? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 Pa ne da te je prepihal na 125ki? :headbang: Tud s 125ko se da pelat 100, 120km/h. In pri taki hitrosti ni lih fajn bit samo v kavbojkah(nekak čudno zgleda če prideš v šolo v komplet opremi) pa da ne bom off-topic: Je bil kdo od tukaj, danes okoli pol 7ih malo pred krožiščem v medvodah? Nek naked, zgledal mi je kot ta nova hornetka, sva se pozdravla? pa ene 15 čez 3, nekje pri jeparci, še en, pa nisem nč videl, sva se pozdravla, jest sem bil pa lih zaposlen z šraufanjem ogledala :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 Pa ne da te je prepihal na 125ki? :headbang: Verjem da pr -11°C,te ne rabi prepihat da te zebe... :naughty: Probaj enkrat. Danes al včer eden na CBR 1000/600(Rdeče bela če se ne motim) pa KK tablce,sam grba pa nism ulovu...v Brežicah od OMW bencinske pa nekje do krožnega,no tle umes je šel en kos po zadnjem.Kak norc od tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Pri -11 zaenkrat ne še na minus pa dež zraven pa! Zdi se mi da 30.12. 06. Do naslednjega poletja moram probat še na več minusa. Treniram za Nord Cap a ne :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Vrjetno jest :whistle: :whistle: :blush: :worship: :worship: :worship: ...pol sm te dons, pa učer tud vidla... :whistle: :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 V torek, pred tehniškim faxom v Mb, Triumph Trophy, kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frankie Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 Danes dvor-kočevje temna fazer, sva se srecala pred serpentinami in pol sm te prehitel pri starem logu. Sploh ni blo tko mrzlo danes. .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 a dons me ni pa nuben vidu :whistle: .. je blo zlo mal motoristov :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 a dons me ni pa nuben vidu :whistle: .. je blo zlo mal motoristov :lol1: jest sn sreču 3,sm je tujk medl,de nisn vidu kešn motorji so bli :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 a dons me ni pa nuben vidu :whistle: .. je blo zlo mal motoristov :lol1: dons je blo še avtov mal vidu sm sam enga s skuterjom se je tok sklanju pod balanco da se čelade sploh ni vidl :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 a dons me ni pa nuben vidu :whistle: .. je blo zlo mal motoristov :lol1: Jst sm te med snežinkami vidla :yes:. :004 M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
čeladko Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 Dons pred Vrhnko sreču Italjana (Honda 750 oldtajmrca ki še zmer lepo prede)in skupi vozila čez ride do Postojne šla na qufe mal podebatiral pol pa SNEG !!! Popil pa zaklučl z izletom in marš na avtocesto :headbang: in nazaj v Ljubljano . Škoda pa prov lepo je blo !!! Med potjo pa sreču sam enga na Harliju ... :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 enga popldne vidu čez Brezovico, pa eno zmrznjeno sopotnico si gor imel (cbr) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 danes, mal pred 16:00 na Velkmu Hribu.. toj v KR pri Vojašnci.. neki črnga je blo.. kot nekakšen SV.. nisem prepričan :) kdo od tuki? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
čeladko Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 enga popldne vidu čez Brezovico, pa eno zmrznjeno sopotnico si gor imel (cbr) Ja prov žulile so me njene bradavičke... Drgač se je pa kr dobr odrezala (njena prva snežna vožnja) ! Bla sva pa na CB-1300 SA drgač .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 Ja prov žulile so me njene bradavičke... Drgač se je pa kr dobr odrezala (njena prva snežna vožnja) !Bla sva pa na CB-1300 SA drgač .... nisem vaju videl......cb1300 bi pa ja poznal....sej sem jo tudi sam imel.....sam brez maske....hud mopedin :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 Danes od Ljubljane proti Dolskem po stari cesti iz Zaloga srečal dva sotrpina. Enega med vožnjo drugega pa na enem križišču ko je čakal da pademo mim. Btw 70 mrzlih kmjov okoli Ljubljane. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 včeraj okrog 17:40 v Kranju oz na laborah pred prestižom videna cbf od Irencko v družbi skrivnostnega motorista :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Ja prov žulile so me njene bradavičke... Drgač se je pa kr dobr odrezala (njena prva snežna vožnja) !Bla sva pa na CB-1300 SA drgač .... čeladko, mislim, jaz se pa sprašujem zakaj je toliko bolnega folka, zato, ker se z motorji vozite v tem mrazu :winkiss: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
čeladko Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 (popravljeno) čeladko, mislim, jaz se pa sprašujem zakaj je toliko bolnega folka, zato, ker se z motorji vozite v tem mrazu :winkiss: :naughty: Tati :winkiss: sej veš d me greje LJUBEZEN do ........................MOTORJEV !!! Učer šev na Bled na zanič kremšnite , mal rosil drgač pa nč hudga ! Aja tanku pr Kranju pa vidu dva :worship: :worship: , ki sta tud iskoriščala še zadnje dneve pred snegom , lepo pomahal in zviz do Vaških na mrzu Pirček ! Popravljeno Oktober 22, 2007. Popravil čeladko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Tati :winkiss: sej veš d me greje LJUBEZEN do ........................MOTORJEV !!! .................... do Vaških na mrzu Pirček ! poznam ljubezen, čeprav ima tudi ljubezen svoje meje......... :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 včeraj okrog 17:40 v Kranju oz na laborah pred prestižom videna cbf od Irencko v družbi skrivnostnega motorista :naughty: u pa še res je :worship: ma kej si šla tuk hit dumu, al smo bli tuk douh tm :whistle: sj veš kdo j biu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Učer šev na Bled na zanič kremšnite , mal rosil drgač pa nč hudga ! Aja tanku pr Kranju pa vidu dva :worship: :worship: , ki sta tud iskoriščala še zadnje dneve pred snegom , lepo pomahal in zviz do Vaških na mrzu Pirček ! jap :naughty: je treba izkoristit še zadne dneve sončka, no mal j tut melu hehe :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Čist pozabu, v nedeljo okoli 12 na avtocesti LJ-MB malo naprej od celja nekam znan tovornjak. Sploh ne bom spraševal če si bil ti Desert Soul :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 misty danes dopoldne okoli 10ih pred FRIjem, peš :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se