_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 V torek, pred tehniškim faxom v Mb, Triumph Trophy, kdo od tu? tudi jaz sem ga zasledil ja par dni nazaj, me pa zanima če je kdo mogoče od tu ki ma skor vedno pred tehniškimi faksi v mb parkirano tdm 900 z dvema akrapotoma, ter velikokrat tudi rumenega hyosunga gt 650 če se ne motim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 tudi jaz sem ga zasledil ja par dni nazaj, me pa zanima če je kdo mogoče od tu ki ma skor vedno pred tehniškimi faksi v mb parkirano tdm 900 z dvema akrapotoma, ter velikokrat tudi rumenega hyosunga gt 650 če se ne motim... V soboto, 27.10. v Poljanski dolini 2x CBF (mislim, da 1000). Se kdo javi? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 Včeraj nekaj pred 17. uro v Radljah dva na rdečem F800 lj tabla, kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 Danes na Jadranski cesti pred Inštitutom Jožef Štefan ob 11:00 nekdo na rdečem Ducatiju 1098. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 misty danes dopoldne okoli 10ih pred FRIjem, peš :? ne ne not na klopci je sedu hehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 Danes v Rakeku nihče drug, kot Sanda! (BTW =padlo 185 km)! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 od 13 - 14 en z V-stromom iz domžal proti dragomlju je pozdravu kdo od tuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 Danes v Rakeku nihče drug, kot Sanda! (BTW =padlo 185 km)! LP sam da ne boš mislu da se sam po Rakeku furam :naughty: glih šla nafilat črička pol pa gasa do Portoroža na uro pogledat in nazaj btw(189,9km) serčala suzukija in SharpNinjo pa ne vem a sm sanjala al prav vidla da je jahala suzukija :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 Danes v Črnučah en Bulldog pa TDM. Kdo od tukaj? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 danes na proletarskih brigad na križišču v mariboru pred kake pol ure, mislim da črni ali temno plavi fazer( samo nisn ziher ker je že bil mrak), jaz sn bil na plavi ninji, ves premražen, sn komaj še roko dvigno :D ...to pa je tudi vse kaj sn dans vido od motorov (se vidi da samo butli še se gremo v takem vozit- samo kaj ko ne zdržim hehe)... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 ...glih šla nafilat črička pol... Nisem opazil da bi me kdo nafilal :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 Danes okoli 5ih, se mi zdi da je bila Yamaha Fazer... je bila že bolj tema - lih malo iz Gorenje vasi sva se srečala; kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 serčala suzukija in SharpNinjo pa ne vem a sm sanjala al prav vidla da je jahala suzukija :naughty: Sj vem, da me občasno sanjaš :evilgrin: :whistle: , ampak tokrat si kar prav vidla :yes: . Sem jahala suzukija in to kar dva v enem dnevu :OK: (ampak oba z malo začetnico, da ne bo kakšnih perverznosti slučaaaajno :nono: ), samo zdaj odvisno kdaj sem bla videna......na poti proti morju sem bla na eni belo-modri "ličinki", nazajgrede pa na črno(v resnici je siva, če si pa mal farbnblind se pa črno vid :D ) srebrnem (nesojenem) z mičkenmal manj konjički :D . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 (popravljeno) ...serčala suzukija in SharpNinjo pa ne vem a sm sanjala al prav vidla da je jahala suzukija :naughty: Pismo, jst pa nč opazil :blink: sem te vsaj pozdravil? jp :) pravzaprav celo dva ;) u bistvu so bli to prvi kmjčki tamale lubice (7of9), jo je treba ulaufat za novoletno Valencijo eh, vidm da me je že SN prehitela... itaq da z malo začetnico :naughty: Popravljeno Oktober 31, 2007. Popravil suzuki freya in SharpNinja 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 jp :) pravzaprav celo dva ;) u bistvu so bli to prvi kmjčki tamale lubice (7of9), jo je treba ulaufat za novoletno Valencijo Resistance is futile, a? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 (popravljeno) Resistance is futile, a? :naughty: exactly, in more ways then one :naughty: we are the Borg :) Popravljeno November 1, 2007. Popravil suzuki SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 srečala sem vaju na poti proti morju vi2 jaz pa sm že šibala nazaj,suzuki tebe sem res težko spoznala zarad motorja sam sem pa bejbo kuj pogruntala,pa sm vaju sestavla skupi in ja si pozdravil,sam za SharpNinjo nisem glih zihr k je šlo pa vseen mal prehitr mim pa glih v fazi prehitevanja je bila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 @ sanda7: hehehe, brihtno si tole sestavla :) ja, dol grede sem bil na 7of9, je blo treba junfer snet in sem moral jst :naughty: je pa tud res da sem ponavadi skoncentriran na vožnjo bolj kot Knorr župe, me je že velik folka obtožilo kako jih nisem hotel (s)poznat, tko da se zna tud ponovit, sorči :rolleyes: aja, pozabil napisat: 2x skoz ride, pa ni blo nikjer nobenga :) in malo za Senožečami (proti Kozini) ujela dva s Kazensko Registracijo, en je mel motor, drugi pa BMWja :) SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Pravkar iz rid. Motorjev kot poleti v špici sezone. Pozdrav vsem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 tud jaz malo prejle čez ride dol srečala pa edin mausa od znanih na vrh črnga kala full mal motorjev danes na cesti pa tko sončn dan aja pa mal pred senožečami se je ena pupa na zzr ali gpzju neki matrala z reg tablico suzy,(bejba vaja dela mojstra in srečno na cesti) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kukec1 Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 kera dva junaka sta dans pred pol ure dirjala, po štajerskem koncu,hitra cesta, z ninjama 2005 pa 1998 mislim da, pri 7°C.. svaka čast.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 (popravljeno) kera dva junaka sta dans pred pol ure dirjala, po štajerskem koncu,hitra cesta, z ninjama 2005 pa 1998 mislim da, pri 7°C..svaka čast.... saj ni mrzlo če je volja, jaz pa nejko sva tudi bila danes v akciji malo na motorjih :) tudi pri 220 ni blo neke sile z mrazom, več pa se nisem peljal :D Popravljeno November 1, 2007. Popravil Čamac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 misty danes dopoldne okoli 10ih pred FRIjem, peš :? ne ne not na klopci je sedu hehehe jep, ob četrtkih sem reden gost :D na FRIju kako drugače kot peš??:D mihata sm vidu, kje si bil pa ti k0ci? PS: danes srečal dva junaka na endurah, pa nobenga na SS fantje, še zmer gre na koleno ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 PS: danes srečal dva junaka na endurah, pa nobenga na SS fantje, še zmer gre na koleno ;) norc :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 (popravljeno) dns pa srečala kr neki motoritk :worship: pa še taljani so ga ganjali po ridah, bolš mal zamižat zravn, asfalt j mrzu juf :unsure: drgač pa en topu pozdravčk za vse :P Popravljeno November 1, 2007. Popravil Irencko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se