suzuki Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 Hola! dans mal čez eno v Sinji Gorici - kjer popravljajo mali most - na semaforju videl R1, pa en čopek dolgih skravžlanih laskov je gledal izpod čelade... hmmm, le kdo bi to lahko bil?? hmmm... :naughty: SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 (popravljeno) jst pa sm vedno sam na cestivedno vidm samo skuteriste Maš res.... Dons šla mal Avstrijce pofirbcat, sam colo pot gorenjske do korenjskega in pol kt sm se vračala.... megla :trance_33_sleep: ... še na skirci nobenga, hi,hi,hi,hi čist smo se zdesetkal :doze: čeprow je res, da je sam se za penzio uživaške vožnje goden asfalt.... Popravljeno November 10, 2007. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 uceri po portorozu ena R6ka taka k je moja, pa s tabo je biu se edn..pomoje cbra...tm mim mini golfa. pa ena CBR1000 repsol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 Danes pri pumpi, izmenični promet, Maus !? Mislim da da :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 kaj je SS, ste že vsi odjavli :D ceste še vedno držijo počas do kolena ;) na zadjega pa nikol ni blo problema, še po utrjenem makadamu gre ;) srečal pa kr nekaj endur (ali si bil ti) če se kdo iz foruma prepozna, dejte se nehat furat ker še avtomobilom gužvo delate in je folk ves živčen :evilgrin: enga cmoka skuteristki v grosuplem k je pozdravla, priznam, nisem pričakoval in sem samo pokimal. sorči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 danes okol pol treh otoče- brezje, mislim da je neka siva er6, al neki tazga mimo mene švignla... s sopotnico...pa če se ne motm sta se usidrala (beri:ustavila) v hlaponu na blejski železniški postaji... Kdo od kle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 Danes videl kar nekaj motoristov proti Horjulu in Vrhniki :krneki: Vreme je se vedno cool. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 Danes pri pumpi, izmenični promet, Maus !?Mislim da da :hmm: :yes: ... snupi... mudil se mi je.. bova pa drugič šla na :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 Čez harije en z rumenim menda GS-on in nekaj časa za njim še en z dvotaktno aprilio menda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 Čez harije en z rumenim menda GS-on in nekaj časa za njim še en z dvotaktno aprilio menda. Burek, kje si se skrivu, sm po Harijah gledu če si kje tm pa te ni blo nč vidt. Drugač pa mislm da snoopy v Postojni stav na semaforju (proti Ilirski bistrci) sva se pozdravla... jst sm lih na križišču zaviju desno v smeri proti Ridam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Hola! dans mal čez eno v Sinji Gorici - kjer popravljajo mali most - na semaforju videl R1, pa en čopek dolgih skravžlanih laskov je gledal izpod čelade... hmmm, le kdo bi to lahko bil?? hmmm... :naughty: :blush: jz nč ne vem o tem :whistle: ja zaka me pa nis butnu, da bi kako rekla??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 :yes: ... snupi... mudil se mi je.. bova pa drugič šla na :beer2: Zmenjen...drugič,,,sj vem da te revma počas trga pa hitiš na toplo ;) ....Drugač pa mislm da snoopy v Postojni stav na semaforju (proti Ilirski bistrci) sva se pozdravla... jst sm lih na križišču zaviju desno v smeri proti Ridam. Čist možno :yes: :yes: sm šu kolega pogledat k je tut ratu novopečeni... :D pa še ve kaj je dobr(kupu suzo :OK:) drgač pa kar lepo št.motoristov glede na vreme....zakonca... :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Včeraj okrog 14h v Celju mimo City-a Rossi R6-ka, pa zelen Z (?) ali nekaj podobnega pa še en motor. Pa potem kako uro in pol kasneje v Pirešici pred oštarijo Mille, Ninja 9-ka pa še en motor. Kateri od videnih novemberskih navdušencev od tu? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 mausi jst sm te tud vidla učeri u logatcu, lih u krožnga prpelu :naughty: sm frčala u izolo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 mausi jst sm te tud vidla učeri u logatcu, lih u krožnga prpelu :naughty: sm frčala u izolo... Js pa tebe nism vidu :cry: ... si me vidla k sm kolečku :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Js pa tebe nism vidu :cry: ... si me vidla k sm kolečku :whistle: hehe a kr po rondoju, ja no tud se da :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Js pa tebe nism vidu :cry: ... si me vidla k sm kolečku :whistle: jap, že na delč, težko falit... drugič poklič grmo na kavico :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 modra honda hornet na relaciji Podpeč - Rakitna? :kva2: ......pišuka to sm bil jaz :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 :blush: ... ja zaka me pa nis butnu, da bi kako rekla??? Te nism upal butnt da ne bi padla :whistle: z novim motorčkotom, ker sem bil z avtom (šel po preizkušnjo za Seven of Nine :) ) drugič SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Te nism upal butnt da ne bi padla :whistle: z novim motorčkotom, ker sem bil z avtom (šel po preizkušnjo za Seven of Nine :) ) drugič s tem sm mislla da bi me ogovoru ne da bi me dobesedno butnu hehe ka pa je seven of nine? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 (popravljeno) ...ka pa je seven of nine? Seven of Nine ni kaj ampak kdo, poglej na levo in malce dol :? B) Popravljeno November 12, 2007. Popravil suzuki SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 Seven of Nine ni kaj ampak kdo, poglej na levo in malce dol :? B) aaaaaaaaa no pol pa tko povej hehe, jz sm mislla da je to film hehehehehe :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 ja babe če ste skoz pocestnice na dveh kolesih pa vas pr vas noben ne J, niti za evre, khm, pridte kej na primorsko, da poropotamo tle naokoli malo a. pa da sprobamo lih skuhan šnopček...no se more še mal medihat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 ja babe če ste skoz pocestnice na dveh kolesih pa vas pr vas noben ne J, niti za evre, khm, pridte kej na primorsko, da poropotamo tle naokoli malo a. pa da sprobamo lih skuhan šnopček...no se more še mal medihat :whistle: na šnopec se pa zmer prjavm, sploh pr minusu hehe :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 (popravljeno) :nono: :nono: :nono: c c c c spet gorenjska prazna.... :closedeyes: Šla sredi dneva (10 stopinj!!!!) do Bohinja, pol pa še do Kr.Gore.... NEMA NIŠTA! spet... NITI SKUTERJA!!!!! ammmmm BTW: HVALA unmu, kt mi je od Bleda proti Jesenicem-tm mal za Mercatorjovo štacuno pokazu, da mam blinkerja.... ups...puzabla :blush: my standard mistake... Pa se pozdravčk tistmu, kt mej tko lepo pozdravu proti Mojstrani...v avtu.... :yea1: Popravljeno November 13, 2007. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se