Skoči na vsebino

Ali si bil ti?

Brrrm

Priporočene objave

Hola!

dans mal čez eno v Sinji Gorici - kjer popravljajo mali most - na semaforju videl R1, pa en čopek dolgih skravžlanih laskov je gledal izpod čelade... hmmm, le kdo bi to lahko bil?? hmmm... :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst pa sm vedno sam na cesti

vedno vidm samo skuteriste

Maš res....

Dons šla mal Avstrijce pofirbcat, sam colo pot gorenjske do korenjskega in pol kt sm se vračala....

megla :trance_33_sleep: ...

še na skirci nobenga, hi,hi,hi,hi

čist smo se zdesetkal :doze:

čeprow je res, da je sam se za penzio uživaške vožnje goden asfalt....

Popravljeno . Popravil mačka27
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj je SS, ste že vsi odjavli :D

ceste še vedno držijo počas do kolena ;) na zadjega pa nikol ni blo problema, še po utrjenem makadamu gre ;)

srečal pa kr nekaj endur (ali si bil ti) če se kdo iz foruma prepozna, dejte se nehat furat ker še avtomobilom gužvo delate in je folk ves živčen :evilgrin:

enga cmoka skuteristki v grosuplem k je pozdravla, priznam, nisem pričakoval in sem samo pokimal. sorči

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes okol pol treh otoče- brezje, mislim da je neka siva er6, al neki tazga mimo mene švignla... s sopotnico...pa če se ne motm sta se usidrala (beri:ustavila) v hlaponu na blejski železniški postaji...

Kdo od kle?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes pri pumpi, izmenični promet, Maus !?

Mislim da da :hmm:

:yes: ... snupi... mudil se mi je.. bova pa drugič šla na :beer2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čez harije en z rumenim menda GS-on in nekaj časa za njim še en z dvotaktno aprilio menda.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čez harije en z rumenim menda GS-on in nekaj časa za njim še en z dvotaktno aprilio menda.

Burek, kje si se skrivu, sm po Harijah gledu če si kje tm pa te ni blo nč vidt. Drugač pa mislm da snoopy v Postojni stav na semaforju (proti Ilirski bistrci) sva se pozdravla... jst sm lih na križišču zaviju desno v smeri proti Ridam.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

dans mal čez eno v Sinji Gorici - kjer popravljajo mali most - na semaforju videl R1, pa en čopek dolgih skravžlanih laskov je gledal izpod čelade... hmmm, le kdo bi to lahko bil?? hmmm... :naughty:

:blush:

jz nč ne vem o tem :whistle:

ja zaka me pa nis butnu, da bi kako rekla???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:yes: ... snupi... mudil se mi je.. bova pa drugič šla na :beer2:

Zmenjen...drugič,,,sj vem da te revma počas trga pa hitiš na toplo ;)

....Drugač pa mislm da snoopy v Postojni stav na semaforju (proti Ilirski bistrci) sva se pozdravla... jst sm lih na križišču zaviju desno v smeri proti Ridam.

Čist možno :yes: :yes: sm šu kolega pogledat k je tut ratu novopečeni... :D pa še ve kaj je dobr(kupu suzo :OK:)

drgač pa kar lepo št.motoristov glede na vreme....zakonca... :D :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj okrog 14h v Celju mimo City-a Rossi R6-ka, pa zelen Z (?) ali nekaj podobnega pa še en motor.

Pa potem kako uro in pol kasneje v Pirešici pred oštarijo Mille, Ninja 9-ka pa še en motor.

Kateri od videnih novemberskih navdušencev od tu? :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mausi jst sm te tud vidla učeri u logatcu, lih u krožnga prpelu :naughty: sm frčala u izolo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mausi jst sm te tud vidla učeri u logatcu, lih u krožnga prpelu :naughty: sm frčala u izolo...

Js pa tebe nism vidu :cry: ... si me vidla k sm kolečku :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Js pa tebe nism vidu :cry: ... si me vidla k sm kolečku :whistle:

jap, že na delč, težko falit... drugič poklič grmo na kavico :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:blush:

...

ja zaka me pa nis butnu, da bi kako rekla???

Te nism upal butnt da ne bi padla :whistle: z novim motorčkotom, ker sem bil z avtom (šel po preizkušnjo za Seven of Nine :) ) drugič

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Te nism upal butnt da ne bi padla :whistle: z novim motorčkotom, ker sem bil z avtom (šel po preizkušnjo za Seven of Nine :) ) drugič

s tem sm mislla da bi me ogovoru ne da bi me dobesedno butnu hehe

ka pa je seven of nine?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...

ka pa je seven of nine?

Seven of Nine ni kaj ampak kdo, poglej na levo in malce dol :? B)

Popravljeno . Popravil suzuki
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Seven of Nine ni kaj ampak kdo, poglej na levo in malce dol :? B)

aaaaaaaaa no pol pa tko povej hehe, jz sm mislla da je to film hehehehehe :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja babe če ste skoz pocestnice na dveh kolesih pa vas pr vas noben ne J, niti za evre, khm, pridte kej na primorsko, da poropotamo tle naokoli malo a. pa da sprobamo lih skuhan šnopček...no se more še mal medihat :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja babe če ste skoz pocestnice na dveh kolesih pa vas pr vas noben ne J, niti za evre, khm, pridte kej na primorsko, da poropotamo tle naokoli malo a. pa da sprobamo lih skuhan šnopček...no se more še mal medihat :whistle:

na šnopec se pa zmer prjavm, sploh pr minusu hehe :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:nono: :nono: :nono: c c c c spet gorenjska prazna.... :closedeyes:

Šla sredi dneva (10 stopinj!!!!) do Bohinja, pol pa še do Kr.Gore....

NEMA NIŠTA! spet... NITI SKUTERJA!!!!!

ammmmm BTW: HVALA unmu, kt mi je od Bleda proti Jesenicem-tm mal za Mercatorjovo štacuno pokazu, da mam blinkerja.... ups...puzabla :blush: my standard mistake...

Pa se pozdravčk tistmu, kt mej tko lepo pozdravu proti Mojstrani...v avtu....

:yea1:

Popravljeno . Popravil mačka27
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!