gizmOkak Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 BMW, drugič, ko greš po Jadranski, pa glej okoli... ehehehehe.... :naughty: :grim :whistle: ;) ← A to je tak bordo RT (krava) :hmm: Ga vidim tudi js dosti krat pred inšitutom :grim Aha, zdej vemo kdo je ta bandit :photo:
bmw Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 Danes srečal BMWja... pa me sploh ni hotel porajtati... :cry: Imam preveč nevpadljiv avto... :lol1: :grrr BMW, drugič, ko greš po Jadranski, pa glej okoli... ehehehehe.... :naughty: :grim :whistle: ;) ← shit....sorry....odkar imam zvočnike v čeladi uživam v muziki in ne gledam ravno naokoli.....drugič miniko na bedrfa, pa bedrček čez okno vem....garantirano opazim....
Špilferderber Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 prvoaprilski petek pred vnebovzetjem.. Zok, a se ne poznava več :fight2: ?!
Špilferderber Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 ...PA SJ SM TE POZDRAVU!! :( ← Kurac si! :nono: p.s. :lol1: šala mala.. očitno spregledal.. mea culpa.. :naughty:
Gregs Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 Včeraj dva modra Z-ja S, v Šempetru v Sav. dolino, si bil to ti Gregs??? ← Nikakor, ker Gregs vozi CBR 600F srebrne barve, občasno pa Z750S ČRNE barve... Sem pa ta dva modra Z S videl enkrat pred Moravčami... očitno sta bolj iz teh koncev...
Gregs Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 shit....sorry....odkar imam zvočnike v čeladi uživam v muziki in ne gledam ravno naokoli.....drugič miniko na bedrfa, pa bedrček čez okno vem....garantirano opazim.... ← ... saj bi ti pokazal bedresce, pa si nisem nog pobril, pa tudi minike ni bilo gor... :naughty: :lol1: :yea2:
Crownless Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 dones ob 12.40 srebrn KTM šopal iz kongresnega trga proti križankam (po vegovi). Hotu postavt na zadno pa je še pravočasno pomislil da mu lohka kkšn vegovček skoči pred kolo. Kdo od tuki?? Crownless
batzajla Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 komu je pa dons tko veselo srce igralo da je kar krilil z rokami na cesti od rondoja proti britofu,kranj vzhod :D
batzajla Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 dones ob 12.40 srebrn KTM šopal iz kongresnega trga proti križankam (po vegovi). Hotu postavt na zadno pa je še pravočasno pomislil da mu lohka kkšn vegovček skoči pred kolo. Kdo od tuki?? Crownless ← to bi pa znal bit enduraš :hmm:
Jure007 Objavljeno April 6, 2005 Opozori Objavljeno April 6, 2005 (popravljeno) Okol 5ih iz Ljubljane proti Trzinu, po obvoznici Ducati 1000, tablica MB ,ki je v črnučah zavil na bencinsko črpalko. Uglavnm, če je bil to kdo iz tle in se prepozna, morm povedat, da sicer dečko je lepo previdno pelu, se mi pa zdi da je bil zelo nesiguren vase... Popravljeno April 6, 2005. Popravil Jure007
SiR Objavljeno April 6, 2005 Opozori Objavljeno April 6, 2005 Okol 5ih iz Ljubljane proti Trzinu, po obvoznici Ducati 1000, tablica MB ,ki je v črnučah zavil na bencinsko črpalko. Uglavnm, če je bil to kdo iz tle in se prepozna, morm povedat, da sicer dečko je lepo previdno pelu, se mi pa zdi da je bil zelo nesiguren vase... ← a že moraliziramo tudi v tej temi ?
Jure007 Objavljeno April 6, 2005 Opozori Objavljeno April 6, 2005 (popravljeno) a že moraliziramo tudi v tej temi ? ← Ja OK no :doze: Sej bi ti razložu zakaj sem tist reku (obotavljajoča vožnja pred mojim kombijem in moj strah da ga neb ruknu) pa bi mi pol s5 :topic: očitu. Zarad mene pobriš un 2. del besedila. Amen Popravljeno April 6, 2005. Popravil Jure007
Stric Burek Objavljeno April 6, 2005 Opozori Objavljeno April 6, 2005 Batzajla bil dns okol 19:30 na prešercu? S LC$, pa na blatniku mu piše batzajla->smeh do ušes Jest sm pa šu iz šole lih->vegova suxxx
batzajla Objavljeno April 6, 2005 Opozori Objavljeno April 6, 2005 če je pa na strehci pisal,pa že drži :D
Crownless Objavljeno April 6, 2005 Opozori Objavljeno April 6, 2005 Ja na tromostovju opažena batzajla in cagiva :P Crownless
BC Objavljeno April 6, 2005 Opozori Objavljeno April 6, 2005 (popravljeno) črn Z v novih jaršah (okoli 19. ure)? Popravljeno April 6, 2005. Popravil BC
Gregs Objavljeno April 6, 2005 Opozori Objavljeno April 6, 2005 črn Z v novih jaršah? ← Hmmmmm... a danes? Težko, da bi mene videl... pa Bladzota tudi ni bilo v Jaršah... se mi zdi... :hmm: Je bil kdo drug... :D
pirrulz Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 Okol 5ih iz Ljubljane proti Trzinu, po obvoznici Ducati 1000, tablica MB ,ki je v črnučah zavil na bencinsko črpalko. Uglavnm, če je bil to kdo iz tle in se prepozna, morm povedat, da sicer dečko je lepo previdno pelu, se mi pa zdi da je bil zelo nesiguren vase... ← Čisto možno, da je to bil pirrulz :grim . Ki pa se je takrat ubadal s čisto enimi drugimi problemi, o katerih ne bi tukaj. :grrr Mi je pa žal, če si se v svojem kombaču počutil ogroženega. :lol:
gizmOkak Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 Ja na tromostovju opažena batzajla in cagiva :P ← WANTED alive or alive :lol: Gotova sta, pred nobenim več se ne skrijeta :grrr
Zdrawc Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 včeraj ob cca 17.30 mim Marsa, Yozo a si bio ti ? :D
batzajla Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 WANTED alive or alive :lol: Gotova sta, pred nobenim več se ne skrijeta :grrr ← dej dej k ti bom ventilčke na biciklu spustu :P
Erik Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 včeraj ob cca 17.30 mim Marsa, Yozo a si bio ti ? :D ← jp :yes:
gizmOkak Objavljeno April 7, 2005 Opozori Objavljeno April 7, 2005 dej dej k ti bom ventilčke na biciklu spustu :P ← Ne neeeeee, prosim, že tko si najmanj1x na mesec prebijem gumo. In to v LJ pazi :ninja: pojma nimam kje k ni nobene robide al pa kamnu :eek: D ne bom off: Dns vidu dva mojstra po aškerčevi na KTM Lc4 SM pa SV650n, slednji s preizkušnjo. Oba srebrna, kdo od tle :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se