Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

imperator, si bil ti mogoče dans popoldne v rock kafeju v kostanjevici :hmm:

Objavljeno

Hehe če imaš res avto s tablco KR NA PUF pol sem se v sredo ti smejal v lj...sicer pa danes srečal veliko motoristov na relaciji portorož-divača....sem se pa priključil skupinici 3-eh motoristov pri črnem kalu in vozil za njimi do kozine....zadnji se spomnim, da je bila rs 250 in je imel sopotnico zadaj....je bil kdo od tuki?

Objavljeno

Dons na pumpi v Komendi sem te ogovoril,bila si iz Jesenic z Kavlnam 500 z in si šla menda čez Tuhinj.Kšna od tuki?

Drugač pa pozdrav vsem na zboru VB u Domžalah.Prima je blo.

lp

Objavljeno
imperator, si bil ti mogoče dans popoldne v rock kafeju v kostanjevici :hmm:

Dons pa moj moped ni ceste vidu. Žal ni blo cajta.

Objavljeno

Kdo od tuki z Fazerco naked, mal pred Postojno sm se ti prklucu pa do Vrhnike???

Drgac pa od Lj. pa do Portoroza in nazaj žbiljon motoristov

Lp.

Objavljeno

Popoldne iz smeri Škofja Loka - Žiri srečal sivo Aprilio Futuro, malo nas je, kdo od tu?

Objavljeno

V oči mi je padu tip na repsolki, ob 18.30 pri Lukovici, je kar visel z motorja, kot da bi hotu gor splezat, res sem se nasmejala :lol:

Objavljeno

Hvala tistmu k mi je na škoflci pokazu da so polcaji, sam sta bla samo notr u lokalu na pijači, nista nč merla... :naughty:

Objavljeno

Danes KTM RC8 čez ride, kdo od tu?

Objavljeno
Hvala tistmu k mi je na škoflci pokazu da so polcaji, sam sta bla samo notr u lokalu na pijači, nista nč merla... :naughty:

a sva se midva srečala na križišču aškarčeva slovenska? en dan nazaj?

Objavljeno

V Novi vasi I parkirana modra Ninja poleg še bolj modrega vrtca. Nejko? :krneki:

Objavljeno

Včeraj na križišču pri BigStar-ju v Kočevju, tip na (mislim da) GSX600-črno oranžen, palil gumo.

NISI FRAJER, če si mislu da si :krneki:

Objavljeno
Včeraj mal pred 16.00 sm na semaforju na Brezovici srečal bejbo na rumeni yamahi (mislim da fazer 600) in sva potem skupaj peljala do Vrhnike kjer sem jaz šel proti Horjulu. Je moogoče kera s tuki gor?

Lp

Pa rekla ti je, da ti naprej pel, da bo tebe radar ustavil :whistle:

Prodam gsm številko :naughty: sam bo draga, haha

Objavljeno
Hehe če imaš res avto s tablco KR NA PUF pol sem se v sredo ti smejal v lj...

hehe od kolega je :D

dons zjutri u lj, rumen hornet

Objavljeno

Včeraj po stari poti do Novega mesta, in nazaj je blo ogromno motoristov. Smo se pa neki časa peljali 3 v koloni...zapomnu sm si enga s FZS 600 rdeče barve, še prej pa en z mislim da CBR 600 tud rdeče bela kombinacija. Pol u Domžalah pa itak :worship:

Objavljeno

punca na gsxr 600 k4.. videna parkrat v okolici radelj..

mater si divjačina :yea1:

Objavljeno

Okol Iskre pa FOV se je dopoldne en z Z 750 gonu, okol 1ih opažen še mimo glavne avtobusne.

Kdo od tukej?

Pa en ma CBR 600 F velikrat pred FOV parkiran, kkšn iz tle?

Objavljeno
Dons na pumpi v Komendi sem te ogovoril,bila si iz Jesenic z Kavlnam 500 z in si šla menda čez Tuhinj.Kšna od tuki?

Drugač pa pozdrav vsem na zboru VB u Domžalah.Prima je blo.

lp

:grim ...bla moja malenkost....

lepo je blo pokramljat s tabo :worship:

OGROMN VARNIH KKM, pa da bo čimprej še :whistle: .....

Objavljeno

Zdej me pa mal firbec matra kdo so dons delal družbo moji lubci v Lj pred FE/FRI? En gixer 600, ER-6 pa KTM SMR 660.

Še mal pa bomo tam celo linijo parkplaca zavzel :whistle:

Objavljeno

Učer ena fletna punca v domžalah pr vaških boysih z rdečo cbr 600rr, registracija KP-TEA :D

Objavljeno
Zdej me pa mal firbec matra kdo so dons delal družbo moji lubci v Lj pred FE/FRI? En gixer 600, ER-6 pa KTM SMR 660.

Še mal pa bomo tam celo linijo parkplaca zavzel :whistle:

tut jst sm jih vidu...gixer je 100% od malakaia...sj sm mislu tut jst prit pa nism :whistle:

Objavljeno

jure s5 zracu VFRko na dvoriscu :D

Objavljeno
Včeraj na križišču pri BigStar-ju v Kočevju, tip na (mislim da) GSX600-črno oranžen, palil gumo.

NISI FRAJER, če si mislu da si :krneki:

Mogoče pa ni hotel bit frajer?!? :blink: Vsak po svoje jst pravm...

Objavljeno
a sva se midva srečala na križišču aškarčeva slovenska? en dan nazaj?

Mislm da ne, sva se pa na škoflci pr osnovni šoli...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!