HyperJack Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Kar nekaj motoristov na poti Kočevje-Dvor in obratno..(17.ura) je bil kdo od tukaj. Dve Yamahci, Črn Suzuki,....
Kenzus Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Kar nekaj motoristov na poti Kočevje-Dvor in obratno..(17.ura) je bil kdo od tukaj. Dve Yamahci, Črn Suzuki,.... vidu enga črnga kawasakija z(nevemkok).... pa kaj so spet tm en ole polival v tist talušn ovink :headbang:
snoopy Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Danes viden snoopy na vicu tja okol 19.30, bil ane :rolleyes: bil ja :yes: šu iz šihta :beer2: rumenicestak viden u logatcu na rondoju :beer2: pa en rdeč ZZR250 na vrhniki pred hotelom Mantova...kdo s tle?
rumenicestak Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 bil ja :yes: šu iz šihta :beer2: rumenicestak viden u logatcu na rondoju :beer2: pa en rdeč ZZR250 na vrhniki pred hotelom Mantova...kdo s tle? Enako :beer2: !
Kawl Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 (popravljeno) Najbol da nardite temo "A si bil ti - brdaus,rumenicestak,tanjuška,frips and Co." , k drugih zgleda ni na cesti haha :D Popravljeno Maj 29, 2008. Popravil Kawl
sjeng Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Najbol da nardite temo "A si bil ti - brdaus,rumenicestak,tanjuška,frips and Co." , k drugih zgleda ni na cesti haha :D Žalosten ker te noben ne opaz?
Roky Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Žalosten ker te noben ne opaz? Ei, stari...a si se ti pripeljal v Besnico na motozbor? :hmm: Sm se zdele spomnu :)
Kawl Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Ei, stari...a si se ti pripeljal v Besnico na motozbor? :hmm: Sm se zdele spomnu :) Jst sem bil, za sjeng-a pa ne vem :) LP
mačka27 Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Najbol da nardite temo "A si bil ti - brdaus,rumenicestak,tanjuška,frips and Co." , k drugih zgleda ni na cesti haha :D o smo ,smo.... sam bl off road lazimo, hehehehe O:-) :whistle: :evilgrin:
rumenicestak Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Najbol da nardite temo "A si bil ti - brdaus,rumenicestak,tanjuška,frips and Co." , k drugih zgleda ni na cesti haha :D Tudi ti dobiš za eno kokto :beer2:
Kawl Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Tudi ti dobiš za eno kokto :beer2: Hehe a ko imam glih rumen motor :) Drugač bom pa bolj malo viden na cesti... ciljam samo še na dirkališča... LP
Frips Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Evo spet jst:D Danes ob cca 19:30-20:30, mirenska dolina....črni Z750 s sopotnico + še eni dva do trije, ki se drajsal gor in dol takokjestpress
sjeng Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Ei, stari...a si se ti pripeljal v Besnico na motozbor? :hmm: Sm se zdele spomnu :) Ja za 20min, sej se je men tut zdel da sem te vidu... si šel peš, jst pa ravn prpeljal
Roky Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Ja za 20min, sej se je men tut zdel da sem te vidu... si šel peš, jst pa ravn prpeljal Se mi je zdel, da si bil ti, ker si se nazaj obrnil, heheh :) Škoda, da se nismo srečal potem. Sva šla s frendam ravno po jakne v avto :) No, pa drugič :beer2:
rumenicestak Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Hehe a ko imam glih rumen motor :) Drugač bom pa bolj malo viden na cesti... ciljam samo še na dirkališča... LP Pol se pa tam srečamo :OK:
HyperJack Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 (popravljeno) vidu enga črnga kawasakija z(nevemkok).... pa kaj so spet tm en ole polival v tist talušn ovink :headbang: Blo kar nekaj ovinkov politih z zelenkasto tekočino... Zihr so cigani kej švercal, al pa mu je na kombiju spustila zavorna tekočina. Kenzus ali sem bil jaz ta videni srečneš? V katero smer si haral? Popravljeno Maj 29, 2008. Popravil HyperJack
klimbra Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 En pozdravček dvema petardama na Gorenjski avtocesti včeraj popoldne...........je bil drag pogovor s polcaji????????
Kenzus Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Blo kar nekaj ovinkov politih z zelenkasto tekočino... Zihr so cigani kej švercal, al pa mu je na kombiju spustila zavorna tekočina. Kenzus ali sem bil jaz ta videni srečneš? V katero smer si haral? šel sem dvor kočevje in nazaj, pa un ovink dvakrat.... in se mi zdi da sm enga črnga dvakrat vidu... enkrat glih v tistem ovinku (pri starem logu) :trance_33_sleep:
Jure007 Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Tale je pa ena kritična: Če si tak frajer in tako pogumen se javi tukaj: Zadnjič v Domžalah: črn Kawasaki Z brez tablice: pripeljal si na bencinsko črpalko, natočil bencin in potem "frajersko" zapustil bencinsko, brez da bi poravnal račun. :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA:
klimbra Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Tale je pa ena kritična: Če si tak frajer in tako pogumen se javi tukaj: Zadnjič v Domžalah: črn Kawasaki Z brez tablice: pripeljal si na bencinsko črpalko, natočil bencin in potem "frajersko" zapustil bencinsko, brez da bi poravnal račun. :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: Jebi ga......ĆEFUR
_luke_ Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 (popravljeno) Ja veš kko je...nima z registracijo, od kje bo pol meu za benz :D Popravljeno Maj 30, 2008. Popravil _luke_
_LuX_ Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 rdeče-bela R1, glavna avtobusna v Kranju okol 12.45, kdo od tle?
reesko Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 (popravljeno) Tale je pa ena kritična: Če si tak frajer in tako pogumen se javi tukaj: Zadnjič v Domžalah: črn Kawasaki Z brez tablice: pripeljal si na bencinsko črpalko, natočil bencin in potem "frajersko" zapustil bencinsko, brez da bi poravnal račun. :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: hahahahah, welcome to balkan :OK: ...aja pa tale ni čefur baje, je kar naš Popravljeno Maj 30, 2008. Popravil reesko
klimbra Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 ĆEFUR......ni pripadnost neki rasi, narodu, verovanju.........je stanje mentalnega zdravja!!!!
JMatic Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 s5 "nekdo" s tomosom sm 125 mimo gorenskih u kranju :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se