Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
:yes:

Potemtakem si sigurno tapravi ;)

Verjetno res :). Če se ne motim sta bila oba usklajena v rumenih odtenkih. Prvi motor je bil najbž BMW za drugega pa nisem prepričan. Je šlo hitro mimo :whistle:

Objavljeno

kateri borec je dons pozno popoudne z mano delal polcajem druzbo na klancu proti Laboram ?

:D

Objavljeno

Prejle en z Ducati 1098 na Zaloški pr kliničnem centru.Kdo od tuki???

Objavljeno
Če se ne motim sta bila oba usklajena v rumenih odtenkih. Prvi motor je bil najbž BMW za drugega pa nisem prepričan.

Drugi tudi, samo je očitno tako lep, da sploh ne zgleda bmw :lol1:

Je šlo hitro mimo :whistle:

Ja, itaaaq. Prva verzija je bila boljša, da si gledal jez :doze: :P

Objavljeno

f800? Se mi je zdelo, da ima auspuh na napačni strani. :devil: Ne vidim jih ravno dosti po naših cestah.

Očitno moram med penzioniste. :zzz:

Objavljeno

se prepoznaš? :)

post-5337-1216229630_thumb.jpg

Objavljeno

vlik jih vidu .... en me je na avtocest pred izvozom Domžale prehitel po desnem odstavnem pasu okol 13.30 .... en gsxer modro bel ...... sm bil s kamionom ....

en se je mislu celo bost z mano pr Trebnem ..... sm kr bremzu .....

Objavljeno (popravljeno)

rdeče črn GSX-R 1000 K7 in CBR600RR 05 na Ljubnem ob Savinji

Popravljeno . Popravil Erik
Objavljeno (popravljeno)

Dons okol 8.30 zvečer u Prestižu na Laborah sta skupi pršla en s starejšo R6, ki je takoj odpelou, pa en z Aprilijo, ki je šu na pjačo - sva se pozdravla. Mogoče kdo od tuki?

Popravljeno . Popravil Andro82
Objavljeno

Danes okoli 13h ure med strunjanom in belvederjem (portorož-izola) videna temna Futura. Jaz nasproti z avtom. Kdo od motosvetovcev? :hmm:

Objavljeno
Dons okol 8.30 zvečer u Prestižu na Laborah sta skupi pršla en s starejšo R6, ki je takoj odpelou, pa en z Aprilijo, ki je šu na pjačo - sva se pozdravla. Mogoče kdo od tuki?

Hola :) sm bil jaz, ja.

Objavljeno (popravljeno)
Verjetno res :). Če se ne motim sta bila oba usklajena v rumenih odtenkih. Prvi motor je bil najbž BMW za drugega pa nisem prepričan. Je šlo hitro mimo :whistle:

Popravljeno . Popravil triker
Objavljeno
kateri borec je dons pozno popoudne z mano delal polcajem druzbo na klancu proti Laboram ?

:D

Mamicu mu ...

Je tud mene koknu.

Hvala motoristu, ki me je več kot nazorno opozoril na naslednjega proti Medvodam :worship: :worship:

Objavljeno
Hola :) sm bil jaz, ja.

Maš novo Arajko? Lepa...

Objavljeno

jest...r6ka :D

Objavljeno
Mamicu mu ...

Je tud mene koknu.

Hvala motoristu, ki me je več kot nazorno opozoril na naslednjega proti Medvodam :worship: :worship:

ja...na srecoje reku samo Kontrola...dokumente prosim...jest pa...A SAMO KONTROLA....dobr to :D pa nasmeh pod celjado hhaa

Objavljeno
Maš novo Arajko? Lepa...

Heheheh, res je kakšen teden stara, samo je tako spucana, da zgleda kot iz trgovine :D Hvala... :OK:

Če se še kdaj srečamo pa kako rečemo :beer2:

Objavljeno
Heheheh, res je kakšen teden stara, samo je tako spucana, da zgleda kot iz trgovine :D Hvala... :OK:

Če se še kdaj srečamo pa kako rečemo :beer2:

Zmenjeno :grim

Objavljeno
jest...r6ka :D

Sej midva sva se pa tud že srečala če se ne motim :hmm: Ti si tist k maš črnega seata?

Objavljeno

okoli 11:30 čez Novo mesto do Petelinjeka, kjer sem te tudi prehitel, vozil za enim starejšim mopedom CE 20-3S, potem sem na Ratežu zavil proti domu, ti pa si nadaljeval proti Šentjerneju

Objavljeno
okoli 11:30 čez Novo mesto do Petelinjeka, kjer sem te tudi prehitel, vozil za enim starejšim mopedom CE 20-3S, potem sem na Ratežu zavil proti domu, ti pa si nadaljeval proti Šentjerneju

Petelinjek :D

Objavljeno
Petelinjek :D

porivauč vrh :whistle: :P

Objavljeno

včeraj Postojna - Obala , tam nekje pred kozino srečali majstra z xjr 1300. V strunjanu ene dva bulldoga 1100 pa en avto na dveh kolesih. kako so regionalke prijazne odkar so vinjete :D prou fajn je in tko nej tudi ostane :OK:

Objavljeno
Sej midva sva se pa tud že srečala če se ne motim :hmm: Ti si tist k maš črnega seata?

corso :D

ja mi2 sva se tut :D

Objavljeno

Danes Hornet v novem mestu pred BING BANG-om z rdečim cliotom?Ma skor sigurno...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!