motoristek Objavljeno Avgust 21, 2008 Deli Objavljeno Avgust 21, 2008 A je mene kdo videl? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 21, 2008 Deli Objavljeno Avgust 21, 2008 A je mene kdo videl? Jaz te gledam zdejle, ko po nosu vrtaš in frise pokaš :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Avgust 21, 2008 Deli Objavljeno Avgust 21, 2008 Ali si bil ti, včeraj okoli pol 10ih zvečer, v Besnici pri Kranju, CBR 600 RR če se ne motim, si poblendov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 21, 2008 Deli Objavljeno Avgust 21, 2008 Gizmo včeraj v Črnučah z belim puloverjem? Škoda k sm bil v avtu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Avgust 21, 2008 Deli Objavljeno Avgust 21, 2008 Gizmo včeraj v Črnučah z belim puloverjem? Škoda k sm bil v avtu :D tud jst dons gizmota(vsaj mislm da je biu on) vidu na dunajski isto v belem... če si biu to ti gizmo a se ti nč ne preoblačš :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno Avgust 21, 2008 Deli Objavljeno Avgust 21, 2008 Danes pomoje Roky v kratkih hlačah :rolleyes: v Kranju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Avgust 21, 2008 Deli Objavljeno Avgust 21, 2008 (popravljeno) Dans na ridah bil en z novo rs-ko (črna). Kdo od tuki? Popravljeno Avgust 21, 2008. Popravil macak333 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Avgust 22, 2008 Deli Objavljeno Avgust 22, 2008 Mogoče bernardek danes pred Supernovo ? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Avgust 22, 2008 Deli Objavljeno Avgust 22, 2008 Koga na Ridah nisem danes pozdravil? Bil je pa z rdeče-belim monstrom. SRY :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Avgust 22, 2008 Deli Objavljeno Avgust 22, 2008 Na Bledu srečal strica na Duku....mogoče jvalant? Sva se 2x pozdravla u 30 sekundah :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Avgust 22, 2008 Deli Objavljeno Avgust 22, 2008 Slabe pol ure nazaj na Dvoru skupinica motoristev, spomnim se rdečega Z-ja starejšega letnika.... Nekaj motoristev tudi v smeri proti Semiču... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AiroH Objavljeno Avgust 22, 2008 Deli Objavljeno Avgust 22, 2008 Danes na Avtocesti vidu zvrnejno ninjo v smeri LJ, ene 10km po Razdrtem.... kdo od tle ali ve če je tip uredu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno Avgust 22, 2008 Deli Objavljeno Avgust 22, 2008 (popravljeno) Na Bledu srečal strica na Duku....mogoče jvalant? Sva se 2x pozdravla u 30 sekundah :P Ja, pa sem bil res jest :yes: . Sem se glih zmisljeval kam grem na kafe. Janez Popravljeno Avgust 22, 2008. Popravil jvalant Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 včeraj na cesti od bučke proti sevnici imeli krajši postanek, pa si se ustavil in vprašal če se je kdo sesul in če je potrebna pomoč......do nas si se pripeljal na gsxr 1000 po prvem kolesu, na oklepih je pisalo divja jaga :D, potem pa odšel proti sevnici po zadnjem, tablica NM MEKO (se mi zdi), ali si bil ti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AJ Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 (popravljeno) Motorist na kawasakiju v Radizelu mi je danes, ko sem ga pozdravil iz tovornjaka, na veliko odzdravil nazaj. Si mi šiht popestril :D :P Kdo od tu? Popravljeno Avgust 23, 2008. Popravil ajazbe7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 Qrba me je napral.... Emmm.... en majstr je na relaciji Dvor-Kočevje stilsko preobrazil svojo rdeče črno CBR1000RR. Kdo s tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 Danes pomoje Roky v kratkih hlačah :rolleyes: v Kranju Nop, tole pa nism bil jest :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 ucer dva motorista na zbilju ob jezeru :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 ucer dva motorista na zbilju ob jezeru :whistle: U uuUU jst vem Brdaus pa Roky damn im good :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frankie Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 V petek okol 18:00 dve cbr 125, na eni punca in ena rs 125...To kr gre:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 U uuUU jst vem Brdaus pa Roky damn im good :P troo troo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hool Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 Ja tud jaz sm danes na relaciji Kočevje - Dvor vidu zvrnjeno CBR-ko. Upam, da je z mojstrom vse OK. Mal pred tem pa je policaj enmu ob cesti pridigal in kokr mi je uspel videt tud piltek pisal. Da le ni bilo predrago pridiganje :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BloodyShadow Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 V petek okol 18:00 dve cbr 125, na eni punca in ena rs 125...To kr gre:) Videl si mene na CBR 125 Repsol, moja punca Teja rdeča CBR 125 in še en prjatu z tanovo RS 125 :P Če se ne motim si ti tisti ki si nas prehitel in nas pozdravil z nogo? To je blo na poti od Kalc proti Planini. :P Je tako? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frankie Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 Jap, prehitr pisal in pozabu povedat lokacijo. Ko je za mano prsla suza (z sopotnico) sm mislu da je rs-ka hotla mal raztegnt noge hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Avgust 24, 2008 Deli Objavljeno Avgust 24, 2008 Ja tud jaz sm danes na relaciji Kočevje - Dvor vidu zvrnjeno CBR-ko. Upam, da je z mojstrom vse OK. Mal pred tem pa je policaj enmu ob cesti pridigal in kokr mi je uspel videt tud piltek pisal. Da le ni bilo predrago pridiganje :huh: A je bil na FRJ? Je bil v zasedi. Mene je rešu traktor, jaz pa upam, da sem rešu koga od vas lepe položnice :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se