Skoči na vsebino

Ali si bil ti?

Brrrm

Priporočene objave

Qrba me je napral.... Emmm.... en majstr je na relaciji Dvor-Kočevje stilsko preobrazil svojo rdeče črno CBR1000RR. Kdo s tle?

jest ne, moja je še vedno v garaži in na prodaj :D

PS: NN666 v spremstvu še enega motorja včeraj videna na relaciji Rašica - Rob?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jest ne, moja je še vedno v garaži in na prodaj :D

:hmm: Zakaj bi pa prodajal 5 mescev star motor? (bla je 2008 letnik .) )

Aja, pa še Dex in vicinity of Cerknica :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:hmm: Zakaj bi pa prodajal 5 mescev star motor? (bla je 2008 letnik .) )

morda zaradi nevšečne in predvsem nezaželene predelave? :D

moja je 06, ti pa v prejšnjem postu nisi napisal letnika rdeče-črne cbre s stilsko preobrazbo

in ker je dvor-kočevje na mojem dvorišču sem se raje oglasil, preden bi tercialke motosveta začele z zlobnimi natolcevanji :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala motoristu, ki me je v Slovenski Bistrici opozoril na radar :worship: . Žal so pa enega na repsolki imeli v delu, upam da ni bla prevelka kazen, kdo od tu mogoče?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

s SN :winkiss: sva glihkar uletela iz sladoleda v Izoli, v spominu pa sta mi ostala najprej dva Kwakeca: prvi, malo pred 4 popoldne na črpalki v Kozini mi je razložil nekaj, kar me je vedno begalo in si do sedaj nikoli nisem znal predstavljat - kakšna je krvavzelena barva?? a vi tud ne veste?? no, danes sem jo videl: to je zelen Z 1000 in gor možakar v komplet rdečem usnju... hudo :worship:

drugi, le nekaj minut kasneje, je bil pa glih nasprotno zelo usklajen zelen Kwakec na zeleni Ninji (hm... al pa mogoče obratno?) v Izoli, blizu novega rondoja

in še trije "rumeni balončki", a.k.a. BMW R 1100 S v jatici pri odcepu za Škocjanske jame, smo se pozdravili

kdo od tle?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

s SN :winkiss: sva glihkar uletela iz sladoleda v Izoli, v spominu pa sta mi ostala najprej dva Kwakeca: prvi, malo pred 4 popoldne na črpalki v Kozini mi je razložil nekaj, kar me je vedno begalo in si do sedaj nikoli nisem znal predstavljat - kakšna je krvavzelena barva?? a vi tud ne veste?? no, danes sem jo videl: to je zelen Z 1000 in gor možakar v komplet rdečem usnju... hudo :worship:

drugi, le nekaj minut kasneje, je bil pa glih nasprotno zelo usklajen zelen Kwakec na zeleni Ninji (hm... al pa mogoče obratno?) v Izoli, blizu novega rondoja

in še trije "rumeni balončki", a.k.a. BMW R 1100 S v jatici pri odcepu za Škocjanske jame, smo se pozdravili

kdo od tle?

Hehe jst sem bil tisti usklajen :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala motoristu, ki me je v Slovenski Bistrici opozoril na radar :worship: . Žal so pa enega na repsolki imeli v delu, upam da ni bla prevelka kazen, kdo od tu mogoče?

..kaj pa vem. Sem se okoli 15:30 peljal tam, opozoril eno skupino motoristov na radar. Peljal turo okoli Pohorja. Tudi v Konjicah je bila radar zaseda. Potem pa celo pot nič orožnikov.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tud jst dons gizmota(vsaj mislm da je biu on) vidu na dunajski isto v belem...

če si biu to ti gizmo a se ti nč ne preoblačš :P

Ej pojma nimam, možno, da sem bil jst

mam pa beu leder, pa učas bel pulover za moped :), zto k paše k rokavičkam :whistle: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola mojster,

a res? sej mi smo se pa že zadnjič srečali, na tistih tafajnih ovinkih iz Idrije proti Kalcam :naughty:

Popravljeno . Popravil suzuki
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola mojster,

a res? sej mi smo se pa že zadnjič srečali, na tistih tafajnih ovinkih iz Idrije proti Kalcam :naughty:

Aja, hehe sam uni ovinki tam v Idriji res mi niso nič kai preveč všeč :whistle:

Drugače zdej veš kdo je tisti Sexy man :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

shark357, danes sva se srečala, jest sm šu proti ridam, ti pa iz njih :D

Pa hvala motoristu na nakedu pred Planino, ki je opozoril na policijo :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kdo od tle?

boš moral več B vitamina jest! :whistle:

Drugače pa hirabbit, jaz, in oče zajca aka caffe racer, ki je trobil, blendal in še žvižgal pred vsako gostilno. Smeha polna skleda :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola Airoh,

kaj pravim?? da se globoko opravičujem ker te bom razočaral, a toplo vodo imam rad samo v pipi in v tušu :whistle:

(te pa z veseljem prepuščam lejčeki, čeprav... :) )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa si zihr d si bil usklajen, k kavbojke ne vem če so zelene :grrr, al res mal slabo vidm . Drgač pa mislm kaka ignoranca :slap: , bi mi lohk sladoled častiu, če mi je že ratal skliznt na motor pa do morja (nepričakovano ali pač) :grim , k se mi je zdel d si taprav, sm ihr pa nism bla.....pa ti tud najbrž ne :whistle: .

Popravljeno . Popravil SharpNinja
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Suzuki, kai praviš na to kombinacijo......

velikajv2.th.jpg

:whistle: my sexy ass...mmmmm :naughty:

A lohk jz neki rečem, a lohk :kva2: .....fajn ritki, obe :naughty: .....taleva (mislm d, k men tole levo desno ne gre)finofajn :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Suzuki, ker skrivnosten čeprav je bil to, naknadno dodan :P

Pa kako si radodaren, si mi že všeč :grim

Hola dečva,

"čeprav" sem dodal zgolj v skrbi, k nism glih zihr da bi ti mela kakršnokoli korist od njega (saj vidiš da meni pošilja slikce vseh svojih riti :hmm: )

aja? no, pol je vzajemno :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!