Sirni Objavljeno Avgust 24, 2008 Deli Objavljeno Avgust 24, 2008 shark357, danes sva se srečala, jest sm šu proti ridam, ti pa iz njih :D Pa hvala motoristu na nakedu pred Planino, ki je opozoril na policijo :worship: še drugič :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 24, 2008 Deli Objavljeno Avgust 24, 2008 a je biv mogoce gizmo ucer u citiparku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 24, 2008 Deli Objavljeno Avgust 24, 2008 še drugič :whistle: A to si bil ti? Hvala :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 Hvala včeraj za opozorila na plavce v avstrijski radgoni. Je kdo naletel na Kangoo & company pri Sl. Konjicah? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sirni Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 A to si bil ti? Hvala :) Če si bil ti tist na začetku rid na kolenčku in s pisanim vizirjem čelade (motorja nisem videl - športni, mogoče yamaha?), potem sem bi jst... Ni za kaj! :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 a je biv mogoce gizmo ucer u citiparku zanga newem, ti si pa biu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 jest ne, moja je še vedno v garaži in na prodaj :D PS: NN666 v spremstvu še enega motorja včeraj videna na relaciji Rašica - Rob? Danes popoldne, smer Petrnija-Kočevje, gsx1000? V soboto zjutraj v Karlobagu NN666 :D ? Bilo kuda, MS svuda :naughty: ... Ja za oboje :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverca Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 ..kaj pa vem. Sem se okoli 15:30 peljal tam, opozoril eno skupino motoristov na radar. Peljal turo okoli Pohorja. Tudi v Konjicah je bila radar zaseda. Potem pa celo pot nič orožnikov. Podoben čas iz MB proti Konjicam(tud opozarjali smo)"pištolčkali"pa so v Radizelu,malo pred Bistrico,Vrhole in pa seveda doma(Konjice)kot ponavadi.Ampak odpeljali smo mimo brez problema,še enkrat hvala vsem ,ki ste se prepoznali :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 A je ucer gdo hotu it iz Ajdovscine cez Col, pa ni mogu zard Rally-ja? Ker pol sm jz un k ga nism spustu mim..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 A je ucer gdo hotu it iz Ajdovscine cez Col, pa ni mogu zard Rally-ja? Ker pol sm jz un k ga nism spustu mim..... Aha,ampak smo mirno počakali do konca tekme.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 zanga newem, ti si pa biu :P ja ja pa ti tut :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 Danes okoli 19h smo se del poti po Tuhinjski dolini skupaj peljali vse do Kamnika.... kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 ja ja pa ti tut :naughty: oja.. pa š fajn j blo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 oja.. pa š fajn j blo :naughty: predvidevam da res :naughty: zato nism motu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 predvidevam da res :naughty: zato nism motu :whistle: hehe talentk... ala p drugič :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 Če si bil ti tist na začetku rid na kolenčku in s pisanim vizirjem čelade (motorja nisem videl - športni, mogoče yamaha?), potem sem bi jst... Ni za kaj! :trance_33_sleep: Jaz imam črn vizir pa med kolenčkanjem me noben ni opozarjal tako, da se očitno nisva srečala. Pa drugič! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
traktor Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 že ene 2x vidu eno bejbo na črnem čoperju v lescah in okolici :) as bla ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tabo Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Ah dones vse polno ljudi,najbolj se spomnem en rs-ke v logatcu.<kdo od tuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 shark357, danes sva se srečala, jest sm šu proti ridam, ti pa iz njih :D Sem te videl ja sva se pozdravila :whistle: Mislim da sem pa malce za teboj srečal še Sando??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Sem te videl ja sva se pozdravila :whistle: Mislim da sem pa malce za teboj srečal še Sando??? Naslednič greva pa na kofe :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Ha ha, ma smo se nasmejali danes.................Fantina na ducatiju, saj je lepo prehitevat na meter ampak ne z 200 več kot imam jaz. Jaz sem imel natanko 60, tako da potem ko sem se ustavil pri uni skupinici motoristov pri Lami v Dekanih so te dodobra okurcali. Drugič jih boš fasal kaj naj ti povem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 a je biv mogoce gizmo ucer u citiparku to je bla sobota... nism biu :unsure: drugače pa, moj motor boš prepoznal, da na veliko, zelo pozersko piše gizmo :) sm biu na morju :) z avtom :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
600rrc Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Danes sem ga žgal mimo Siti parka(zelena CBR), me ni noben vidu a kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trdonja Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Črn dvovaljnik, mislim da Kawa ER 6, blizu Višnje vasi, smer Vojnik. Komedijant v kratkih hlačah, majici s kratkimi rokavi, superge ali patike brez zoknov? Ni pomembno. Prehiteval (po levi, vsaj to), mene (v osebnem, umaknil rahlo desno), pred mano še trije, prvi tovornjak, vsi imeli varnostno razdaljo; cesta prašna (si slep), ko dohitel tovornjak, v desni nepregleden ovinek po levi prehitel še njega s povsem neprimerno hitrostjo. Še pokolenčkaj malo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 (popravljeno) Sej pomojem bi če bi šlo :) Da ne bom čist falu, redno videvam enga z aprilio falco pred merkatorjem v šiški, kdo od tle, bi lahko že za per dal k se tolkrat motorja srečata :D Popravljeno Avgust 27, 2008. Popravil Dolenc™ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se