urqlle Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Včeraj, črna multistrada, na grobniku, mimo našega šotorišča, Symru? :) ← Ziher je bil on, no vsaj na eni sva ga midva s KeC-om srečala :D
Dave Objavljeno April 28, 2005 Opozori Objavljeno April 28, 2005 Today the roar of David's Triumph was heard in Kočevje...or not :doze: Dave? ← Oh ja, na poti na Grobnik...
Burnout Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 Kdo je bil danes pri meni? Mi je blo nekaj javljeno, da me je iskal Uroš. :hmm: Ja žal me ni blo doma. Sem na šihtu :SS Si pa vabljen takoj k se boš spet kaj potepal tam okoli. :OK: :OK: Lp Burnout
Tedybear Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 Radovljica 19.00 pred knjižnico stoji črna multistrada, crn možak in pol= Symru + še nekdo z Kawo..kdo????
Vojč Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 :P V Radencih srečal nekaj skupin na motorjih, večina športnih :hmm: :whistle: bil kdo z MS :? :rolleyes:
jose Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 Blizu Ljutomera srečal skupino športakov :)
Tomozuki Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 Se je mogoče kdo od vas peljal v sredo po 16 uri od Ljubljane proti Kopru? Vido sem namreč en kup motoristov. Razmerje avto : motor je bilo 1 : 3 :wacko: Česa takšnega še nisem vido. Največ jih je blo od Vrhnike do Postojne. Pozdravi so pa leteli na vas iz enega temno modrega nabildanega skuterja, pa en vlki nahrbtnik sem mel gor... :hmm:
3nity Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 Se je mogoče kdo od vas peljal v sredo po 16 uri od Ljubljane proti Kopru? .. Pozdravi so pa leteli na vas iz enega temno modrega nabildanega skuterja, pa en vlki nahrbtnik sem mel gor... :hmm: ← :D ..ko smo bili za teboj sem mislila, da voziš zadaj eno veeeeliko žensko :lol1:
frankie Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 Kdo je bil danes pri meni? Mi je blo nekaj javljeno, da me je iskal Uroš. :hmm: Ja žal me ni blo doma. Sem na šihtu :SS Si pa vabljen takoj k se boš spet kaj potepal tam okoli. :OK: :OK: Lp Burnout ← Biu sm js, prihajal z grobnika. Ej tisti ovinki pr Tršču :D :kva2: Ej pa tko sm biu žejen :)
pupa Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 Na obali srečala (sem že preverila) špilferderberja s sopotnico ter na cesti pri Solinah Klimbro in njegovo madam Lidy....... Jih je bilo pa en kup na morju, tako da niti nisem gledala kdo poznan in kdo ne, ker jih je bilo enostavno preveč.....
Zok Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 ta teden, okolica ponikve in gorica pri slivnici, morilski tempo - zok, si bil ti? :D
Virko Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 Ali se kdo prepozna ? :) To je na gorenjski cesti proti Bledu ;)
Tomozuki Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 :D ..ko smo bili za teboj sem mislila, da voziš zadaj eno veeeeliko žensko :lol1: ← Sej se me je tudi držala kot huda Pehta (in me precej ovirala), zato sem jo nazaj grede dal med noge :lol1:
jax Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 Ti, ki se z 125 supermoto čudom voziš okoli relacije Brezovica-Podpeč... Kdo si? :) Pa še par je takih mojstrov z RSkami...
Brihta Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 ta teden, okolica ponikve in gorica pri slivnici, morilski tempo - zok, si bil ti? :D ← Se mi je zdel, da sm tevbe prehitu, po zunanjem. :lol1:
pupa Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 MARJA je možno, da si bil danes pri HillBurgerju na obali ob cca 1h?? In če se ne motim, sem TC-ja videla tudi na morju, proti HillBurgerju (oz. proti Portorožu) ob približno isti uri?? Pa Špilferderber, sem tebe zopet videla ob cca pol dveh iz Planinskih rid proti Postojni?? pa še miljon drugih, ki jih verjetno nisem prepoznala....
MARJA Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 MARJA je možno, da si bil danes pri HillBurgerju na obali ob cca 1h?? In če se ne motim, sem TC-ja videla tudi na morju, proti HillBurgerju (oz. proti Portorožu) ob približno isti uri?? Pa Špilferderber, sem tebe zopet videla ob cca pol dveh iz Planinskih rid proti Postojni?? pa še miljon drugih, ki jih verjetno nisem prepoznala.... ← Moja malenkost se je tam odžejala.
Grilzz Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 Je slučajno bil danes Einherjar (se opravičujem če sem narobe napisal) pa še dva čoperista na Podpeči? Če ni ima še en enako hondo kot on.
jax Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 Einherjar je bil viden tudi na križišču na Brezovici... :) Če je bil on :?
EuroBiker Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 Blo je ene pet motoristov vozl so od Gribelj do Adlešič (cca. 60km/h) jest sm šl za njimi s skutru (modra Gilera). Je ker od tu? Aja pa ble so celjeske registracije men se zdi.
flero Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 Danes: :hmm: ...12:30...pumpa OMV...Vir/Domžale...CBR900rr...modro-rumena-vijolična...s kufrom...reg. LJ...skupaj napojila mašine, se spogledala in zvizzz v lep dan...anyone? ...okoli 15:00...Rondo Bar KR...R1 srebrna, R6 modra in CBR900rr...izmenjal nekaj besed in se potem srečali na poti na Jezersko...? ...okoli 17:00...ista lokacija...Ninjarji na kupu...? p.s. ...bil je en mega dan... :afro1: lp flero
Crownless Objavljeno Maj 2, 2005 Opozori Objavljeno Maj 2, 2005 Danes ob 17.20 čez Škofljico črna Multistrada. Bil kdo od tu? Crownless
Špilferderber Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Thundercat, prvomajska nedelja, okoli 15h, a si se vračal iz Rid v Postojno? Pa Špilferderber, sem tebe zopet videla ob cca pol dveh iz Planinskih rid proti Postojni?? :grrr ena vožnjo na obalo na teden je povsem dovolj za mojo neutrjeno rit :grrr
matimilko Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Postojna v podeneljek okrog petih popoldne crn BMW GS. Kdo si bil? :blush: V glvnem hvala za predlog za gostilno, sva se najedla za tri dni vnaprej pa ae dobro je bilo, da ne omenjam kelnerce :OK: HVALA LP Milko
pupa Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Tudi ob 3h popoldne je bilo na Ridah kar ene par motoristov, en je ravno začel svojo špuro gor in dol vadit :OK: je bil takrat kdo od vas tam??
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se