davidg Objavljeno September 12, 2008 Deli Objavljeno September 12, 2008 Kdo od tu: 14 30 v Radljah črna Vara. okoli 18 ure v Ožbaltu trije soborci v dežju smer Mb. To smo pa bli Danči, Gody in Jaz :). Super vreme za furo, priznaj :naughty: . :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno September 12, 2008 Deli Objavljeno September 12, 2008 GIZMO sm ti mahala pa potrobla tam k si stal ob cesti v družbi še enega motorista smer litija :yes: :yes: :yes: :yes: sm te prepozn prepoznov, drgač sm pa tut jst pomahu :) mi smo šli z Nejcom glih na ride :) drgač pa tist je smer litija so pa Črnuče :) :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadeusz Objavljeno September 12, 2008 Deli Objavljeno September 12, 2008 danes popoldne srečal oso v planini...vsaj mislm da je biu on in igorr-ja v kalcah je neki vijugal po cesti...verjetno si se psihično pripravljal na ride ;)...no zdi se mi, da je bil igorr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno September 13, 2008 Deli Objavljeno September 13, 2008 (popravljeno) danes popoldne srečal oso v planini...vsaj mislm da je biu on in igorr-ja v kalcah je neki vijugal po cesti...verjetno si se psihično pripravljal na ride ;)...no zdi se mi, da je bil igorr Jap, najbrž sem bil jaz. Glede vijuganja, se pa ne spomnim čisto točno. Najbrž mi je bilo dolgčas. :D Popravljeno September 13, 2008. Popravil Igorr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadeusz Objavljeno September 13, 2008 Deli Objavljeno September 13, 2008 ja sej sm pogledu usakega motorista, ki se je peljal mimo mene in ga v mislih preklinjal, ker se je on peljal z motorjem jst pa sem se moral jebat z avtom hehe...no no sam, da sm vsaj nekoga prepoznal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 ja sej sm pogledu usakega motorista, ki se je peljal mimo mene in ga v mislih preklinjal, ker se je on peljal z motorjem jst pa sem se moral jebat z avtom hehe...no no sam, da sm vsaj nekoga prepoznal Ti vsaj moker nisi bil. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 danes popoldne srečal oso v planini...vsaj mislm da je biu on in igorr-ja v kalcah je neki vijugal po cesti...verjetno si se psihično pripravljal na ride ;) ...no zdi se mi, da je bil igorr :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 Danes kar lepo stevilo bajkerjev na relaciji Celje - Radlje ob Dravi - Celje... si bil ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jegrmajstr Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 dva pubeca danes med Trojanami in Blagovico (en Tomos SM, za drugega pa ne vem), do Blagovice smo se skupaj peljali:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 jegrmajstr v LJ na križišču kjer se zavije na Tržaško ob 17h?? pa Razer mim strojnga faxa ob 17.30h? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 jegrmajstr v LJ na križišču kjer se zavije na Tržaško ob 17h?? pa Razer mim strojnga faxa ob 17.30h? bo držalo ja,kko pa me ti poznaš hehe.kje pa si biv? da če te drugič vidm u lj da pešačm ,da kkšno rečeva :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jegrmajstr Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 jegrmajstr v LJ na križišču kjer se zavije na Tržaško ob 17h?? jp, šel sem v stanovanje iskat drugo jakno potem pa čez Posavje nazaj domov:) samo ne spomnem se nobenega motorja v križišču tedaj, si bil z avtom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Nekajkrat viden v Lj. Kdo od tukaj?? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 oranžen kawasaki z 750 gp izpuh, mel si pa črno jakno, celje- mimo choo choo gostilne/ KMŠja, proti maksimiljano dol. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 jp, šel sem v stanovanje iskat drugo jakno potem pa čez Posavje nazaj domov:) samo ne spomnem se nobenega motorja v križišču tedaj, si bil z avtom? jp z avtom, bela Alfa 155 z Ducati nalepko in "piss on TDI" nalepko, smo se vštric peljal :) pa sem pomislu da vem samo za eno xt350 pr nas, ki jo vozi en motosvetovc - ti :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Srečal par BMW-jev na relaciji Metlika-Novo Mesto. Mal me je stisnilo, pri srcu, ko je nekdo na SS motorju(mislim da Honda) prehiteval avto po zadnjem kolesu, nam v škarice :unsure: , ostal brez besed.(Soteska-med Dvorom in NM) Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jegrmajstr Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 jp z avtom, bela Alfa 155 z Ducati nalepko in "piss on TDI" nalepko, smo se vštric peljal :) pa sem pomislu da vem samo za eno xt350 pr nas, ki jo vozi en motosvetovc - ti :D Po pravici povedano se ne spomnim avta, nekako mi ne ostanejo v spominu :blush: Hehe res je malo 350tk pri nas, poleg moje jih vem še za 5, vendar mat črna touring pa je samo ena :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjero Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Nekajkrat viden v Lj. Kdo od tukaj?? lp zlo podoben mojmu :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Danes, torej vceraj... En tip na belem Z1000 na Crnuski obvoznici okoli 11h.. Ej, tipo... dej a se lahko drugic normalno obnasas na cesti in ne brcas proti avtomobilistom?! IDIOT! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ... zgledas k en totalen moto huligan :slap: :slap: (kar verjamem, da tudi si, glede na voznjo :hmm: ). Pa mal se pomir v sibanju med avti. Nisi sam na cesti, ves.... :BUA: :xx: Drugace pa zelo malo motoristov videnih... en par na GS-u v Cerknici, ... to bi blo pa tut vse... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Dones zjutraj je Marja letu v službo... na mopedu :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Dones zjutraj je Marja letu v službo... na mopedu :grim :yes: :yes: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Danes zju3 na ljubljanski obvoznici videl M84 pa dva akrapota gor. A ja SMB barve... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 tank? hahhaha :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 dans viden rok,mav pred črnivcm smer lj, js pa lih iz lj hehe. lol kos biv smešn k si šele poj skužu da sm js :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocco Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 dans viden rok,mav pred črnivcm smer lj, js pa lih iz lj hehe. lol kos biv smešn k si šele poj skužu da sm js :lol1: :lol1: hehe...sm te porajtu ja...še dobr da je bla kolona, da je šlo počas...drgač te zihr ne bi prepoznou :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se