JMatic Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 dons je po kranju en z eno sivo veliko motorino pa s tremi kufri vozil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 hehe...sm te porajtu ja...še dobr da je bla kolona, da je šlo počas...drgač te zihr ne bi prepoznou :D heh jap tu z moje strani :whistle: as vidu kiro kolono sm dav js skos in to v 15h minutah :whistle: :whistle: če bi biv z avtm bi 1 uro tm stav :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 u sj res...brdaus pa se en na rdeci fazer pomoje...okol petih pri mercatorju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 u sj res...brdaus pa se en na rdeci fazer pomoje...okol petih pri mercatorju :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 u sj res...brdaus pa se en na rdeci fazer pomoje...okol petih pri mercatorju ...jst na rdeči Yami :grim ...pa neki sm telovadu, da bi Brdausu pomahal pa mi ni uspel...v glavnem smo se vidl.... :P lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno September 20, 2008 Deli Objavljeno September 20, 2008 ...jst na rdeči Yami :grim ...pa neki sm telovadu, da bi Brdausu pomahal pa mi ni uspel...v glavnem smo se vidl.... :P lp To sm vidu, ja, da si neki motovilu :lol: Sej sm vidu tvoj plemeniti namen :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 20, 2008 Deli Objavljeno September 20, 2008 ...jst na rdeči Yami :grim ...pa neki sm telovadu, da bi Brdausu pomahal pa mi ni uspel...v glavnem smo se vidl.... :P lp haha ja, to sm tut vidu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno September 20, 2008 Deli Objavljeno September 20, 2008 (popravljeno) :kva2: dans okol 20-30 motorju, 3/4 KR registrskee... okol 13h, PUMPA KOSTANJEVICA NA KRKI!!! kdo od tlee ??? btw: na šihtu ste me zablokiral za min 15 min.. kr zevala sm.... dušo ste mi prvezal, čist! :D :cry: :OK: :OK: :OK: Popravljeno September 20, 2008. Popravil YeTika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 20, 2008 Deli Objavljeno September 20, 2008 no name, okoli 17h mimo Pristave proti Bohinju ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno September 20, 2008 Deli Objavljeno September 20, 2008 danes v n. gorici rdeča cbrka s florescentno roza voznikom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
traktor Objavljeno September 20, 2008 Deli Objavljeno September 20, 2008 :kva2: dans okol 20-30 motorju, 3/4 KR registrskee... okol 13h, PUMPA KOSTANJEVICA NA KRKI!!! kdo od tlee ??? btw: na šihtu ste me zablokiral za min 15 min.. kr zevala sm.... dušo ste mi prvezal, čist! :D :cry: :OK: :OK: :OK: vsakoletna vožnja avtošole iz kranja bi znala bit to :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno September 20, 2008 Deli Objavljeno September 20, 2008 dons popoldne po 3.h srečala ceu kup motorjeu iz kočevja proti dvoru :whistle: kdo od tle :? pa hvala motoristom za opozorila, da se nahajajo modrih možje :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno September 20, 2008 Deli Objavljeno September 20, 2008 dans v podkorenu na poligonu na gasilski tekmi en s cbr 1000 fireblade če se ne motm pa eno neprepoznavno mašinco k je bla tut rdeče barve...mrbit kdo od od motosvetovcov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quomme Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 ena 125-ka cestak vsako jutro malo pred sedmo skozi Šempeter v SD.....kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 (popravljeno) :kva2: dans okol 20-30 motorju, 3/4 KR registrskee... okol 13h, PUMPA KOSTANJEVICA NA KRKI!!! kdo od tlee ??? btw: na šihtu ste me zablokiral za min 15 min.. kr zevala sm.... dušo ste mi prvezal, čist! :D :cry: :OK: :OK: :OK: Bla skupna voznja avtosole B&B, pa smo se mal prstulil zraven. :) Smo sli na golaz v gostilno par sto metrov nazaj. :OK: Pa ja da ne delas na pumpi? Popravljeno September 21, 2008. Popravil jvalant Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 no name, okoli 17h mimo Pristave proti Bohinju ? Žal ne, bil v delavnici :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 Bla skupna voznja avtosole B&B, pa smo se mal prstulil zraven. :) Smo sli na golaz v gostilno par sto metrov nazaj. :OK: Pa ja da ne delas na pumpi? ijaaa, na pumpi delam.. ka pa mislš ? U BARU SEVEDA! :D haha.. je prou luštn... ste se prštulli zravn ? se prau d si biu tud ti.. ? zakon ste bli ei... pa še kdai pridte okol.. pa kr na goležu pr žolnirju, in to brez mene ? :lol: :lol: JOKE :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 Ninja in crn Z750 Dvor - Kocevje...pa se nekaj ostalih.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 dons en kup lepih motorčku čez planino.... pa nekje u mes na planin vidn še brdaus :whistle: :? hh tega lepga motorja ne morš falit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 Jovo, z eno rumeno SS zadevco mem Dežmana, pol ure nazaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 heh ne :D mam SS nimam pa rumene :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 (popravljeno) ijaaa, na pumpi delam.. ka pa mislš ? U BARU SEVEDA! :D haha.. je prou luštn... ste se prštulli zravn ? se prau d si biu tud ti.. ? zakon ste bli ei... pa še kdai pridte okol.. pa kr na goležu pr žolnirju, in to brez mene ? :lol: :lol: JOKE :D Hudica, u baru!! No bom za drugc vedu! Mamo pa plan se to traso sprobat, tko da se cujemo pol kak dan prej, ce se odlocm na kavico pridt! Popravljeno September 21, 2008. Popravil jvalant Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roko Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 Ninja in crn Z750 Dvor - Kocevje...pa se nekaj ostalih.. Če je bila ninja zelena 10-tka potem jaz in kolega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 dons en kup lepih motorčku čez planino.... pa nekje u mes na planin vidn še brdaus :whistle: :? hh tega lepga motorja ne morš falit :D a si bla ti danes, z še eno motoristko na er-5 v postojni na omw? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 dons en kup lepih motorčku čez planino.... pa nekje u mes na planin vidn še brdaus :whistle: :? hh tega lepga motorja ne morš falit :D brdaus ma motor za kofi furce in za poziranje . . . . . zato ga je tok uštimu . . . . DA SE GA JA VIDI . . . . IZ DALEKA!!!! :lol1: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se