helenca46 Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 a si bla ti danes, z še eno motoristko na er-5 v postojni na omw? ijaaa jst pa še moja sestrca sve ble na kofetku :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 U Lahacu sm srecu rumenegacestaka.Sam on je biu z mopedom,jest pa z avtom :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 .... pa nekje u mes na planin vidn še brdaus :whistle: :? hh tega lepga motorja ne morš falit :D :grim Sva z Miškom letela v Postojno... pa še pomahu sm z nogo :naughty: @Osa: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 @Osa: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 Hudica, u baru!! No bom za drugc vedu! Mamo pa plan se to traso sprobat, tko da se cujemo pol kak dan prej, ce se odlocm na kavico pridt! kaj če se odločiš.. to sploh ni vprašanje.. ;) sporočte vsaj, d se vas še mau nagledam.. :rolleyes: :rolleyes: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 ijaaa, na pumpi delam.. ka pa mislš ? U BARU SEVEDA! :D haha.. je prou luštn... ste se prštulli zravn ? se prau d si biu tud ti.. ? zakon ste bli ei... pa še kdai pridte okol.. pa kr na goležu pr žolnirju, in to brez mene ? :lol: :lol: JOKE :D bil tam včeraj popoldne, ena blonda je delala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 bil tam včeraj popoldne, ena blonda je delala wa.. sodelauka ana.. ne vela.. dj prid ko bom js... :D heh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Včeraj ob ene pol šestih zvečer, Suzuki pa SharpNinja na pumpi u Logatcu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Včeraj ob ene pol šestih zvečer, Suzuki pa SharpNinja na pumpi u Logatcu. okoli 17.00 pa na pumpi v Kozini :unsure: , no vsaj motorja sta bil parkirana pred pumpo :) .... Gixxerčka sta zgleda, da skoz žejna :grrr Bizzi a si bil ti v soboto na Grobniku na Zagrebškem ovinku ??? Sem šla za Gašperja navijat na tribuno pa se mi je malček mudilo :D (zmerajpoznapress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Bizzi a si bil ti v soboto na Grobniku na Zagrebškem ovinku ??? Sem šla za Gašperja navijat na tribuno pa se mi je malček mudilo :D (zmerajpoznapress) Jap sem bil. Sem videl tebe, Rudeja z Bmw karavanom, pa Suzuki&SN duo sta tud mimo priletela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Včeraj ob ene pol šestih zvečer, Suzuki pa SharpNinja na pumpi u Logatcu. A ti si bil verjetn tist, k si tko mahal .) . okoli 17.00 pa na pumpi v Kozini :unsure: , no vsaj motorja sta bil parkirana pred pumpo :) .... Gixxerčka sta zgleda, da skoz žejna :grrr To itak, moj je čist požrešn,pije k žolna, se je hitr dolenjskih navad navzel :rolleyes: ....drgač pa so postanki na črpalkah zdj namenjeni poleg tankanja še odmrzovanju posameznih delov telesa :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Danes u logatcu irencko...prepozn vidu ampak...vidu pa sm...bil pa z avtom se razume... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 (popravljeno) Danes u logatcu irencko...prepozn vidu ampak...vidu pa sm...bil pa z avtom se razume... :whistle: jp jst sm te dvakat :010 sam pa orng šminkeraš, ni za falit... :whistle: Popravljeno September 22, 2008. Popravil Irencko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LAIBACH Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 (popravljeno) jp jst sm te dvakat :010 sam pa orng šminkeraš, ni za falit... :whistle: [/quote Popravljeno September 22, 2008. Popravil LAIBACH Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Jap sem bil. Sem videl tebe, Rudeja z Bmw karavanom, pa Suzuki&SN duo sta tud mimo priletela. Sm ti mahal pa ni blo nobenga odziva. :D Se nisem ustavil zato, ker se mi je mudilo navijat. :grupni: Na poti domov (mejni prehod Jelšane (Rupa) - Il. Bistrica) srečal in kar nekaj časa vozil za dvema na GSX-R čkih (tip in tipica). Če sta z MS-ja mi pošljita PM, imam ene par dobronamernih nasvetov. Mogoče vama kdaj pridejo prav. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 a si bla ti danes, z še eno motoristko na er-5 v postojni na omw? ja ja tut jst bla ja :D po dougm cajtu:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 ja tut brdausk jo je mahnu čeu ride..pozdravu:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Včeraj ob ene pol šestih zvečer, Suzuki pa SharpNinja na pumpi u Logatcu. res je :) upam da si videl kako maham nazaj... btw: huda makina, mojster, hehe okoli 17.00 pa na pumpi v Kozini :unsure: , no vsaj motorja sta bil parkirana pred pumpo :) .... Gixxerčka sta zgleda, da skoz žejna :grrr... sva šla odtankat :whistle: pa mal pogret - na pravi strani Črnega kala je super, skor še poletje, na napačni pa že ornk jesen Jap sem bil. Sem videl tebe, Rudeja z Bmw karavanom, pa Suzuki&SN duo sta tud mimo priletela. uuu, tle sem te pa čist zgrešil... a si bil na zagrebškem?? tam je blo ene par motorčkov, se spomnim ...Na poti domov (mejni prehod Jelšane (Rupa) - Il. Bistrica) srečal in kar nekaj časa vozil za dvema na GSX-R čkih (tip in tipica)... tole pa nisva bla midva z našo :winkiss: ... SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 sva šla odtankat :whistle: pa mal pogret - na pravi strani Črnega kala je super, skor še poletje, na napačni pa že ornk jesen Kako lahko primerjaš KALIFORNIJO IN JUGOSLAVIJO PRIJATELJ ? :slap: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 :lol1: :OK: SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jegrmajstr Objavljeno September 23, 2008 Deli Objavljeno September 23, 2008 Danes popoldan v Celju pri A2S-u Benelli Amazonas, pripeljal si iz smeri Ljubečne. Kdo od tu :OK: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno September 23, 2008 Deli Objavljeno September 23, 2008 Juree viden mem Špara na planin. Jest sm biv v avtošol ti pa za mano, sm zanalšč 40 pelov čeprov bi lohk 50 :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno September 24, 2008 Deli Objavljeno September 24, 2008 dans v lj,pojma nimam ket smo se fural lol ,srečov enga z ninjo tanovo 600 če se ne motm,nism poznavalc ninj uglavnm zeleno rdeč kombinezon parkt se pozdravla :) slučajn kdo od tuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 Hvala vozniku srebrnega avta BMW, ki me je opozoril na skoraj meter dolgo leseno palico, ki se mi je zataknila pod motor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jernejL Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 Jaz bi se tudi zahvalil... In sicer možakarju z brki, ki je na križišču stopil iz avta za mano in me opozoril na zajlo od števca, ki sem jo vlekel za sabo po Celovški. Se mi je sicer zdelo rahlo čudno, da grem 0 km/h... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se