yack_ass Objavljeno September 27, 2008 Deli Objavljeno September 27, 2008 danes 9 minut čez 17, smer LJ-CE nekolik pred Šempetrom dva BMW-ja (mislim da RT-ja) vsaj en temno modre barve nekoliko kasneje en GS (novejši) in mislim da atarejši GS 800 (ali nekaj temu podobnega) pri Lukovici Nato videni še 3-je cestaki (v smeri proti CE) in en KTM z sopotnikom, v Domžalah zavil nekam desno. :krneki: :unsure: :unsure: :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quomme Objavljeno September 27, 2008 Deli Objavljeno September 27, 2008 danes nekoliko kasneje en GS (novejši) in mislim da atarejši GS 800 (ali nekaj temu podobnega) pri Lukovici :krneki: :unsure: :unsure: :krneki: :krneki: možno da smo se srečali mi; bil je črn 1100GS(dva gor) in spredaj temno siv 1200GS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quomme Objavljeno September 27, 2008 Deli Objavljeno September 27, 2008 (popravljeno) Katere tri budale so me prehitele na Vranskem pri bencinski črpalki? :slap: Prvi me je prehitel pet cm stran od mene :headbang: Ta zadnji pa je skoraj pojahal otoček na cesti :? Res lepa vožnja; glavn da ste prehitel dve enduri :wacko: :blink: Ste dokazal da ste jači :fight1: Popravljeno September 27, 2008. Popravil quomme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharka Objavljeno September 27, 2008 Deli Objavljeno September 27, 2008 Danes črni gsx po zadnjem mimo Meractorja v Lescah. Kdo od tuki? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 Danes od Term Olimia do skoraj Bizeljskega smo skupaj fural. Ti si mel srebrn BMW s crnimi kufri MB registracija, midva z bratrancem pa Futuro/Faze600... Kdo od tu? Skratka: Lusna furca. Se kdaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cesko Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 Danes pred krajem Brezno me je prehitela plavo bela yamaha r6 letnik 06-08. Ko si me prehitel si lepo pomahal ter odpeljal dalje. Si bil ti? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 Ene 4je kreteni okoli 16ih čez rdečo pri avtobusni v Postojni. Majmuni !!!! Taki kreteni na cestah umirajo pol pa tle na forumu črno statistiko pišete pa modrujete zakaj se je kdo zvrnu. Prevelika hitrost je zmeraj kriva ne pa pesek pa drek pa kaj jst vem kaj. KRETENI ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 Tomyboy učil mat tomosa vozt? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 Danes okoli 14.30 opažena grupa pri Žalcu in pa tudi en Tomos, nato pa še okoli 14.45 opaženi 3 motorji pri Velenju ;) Kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 Tomyboy učil mat tomosa vozt? Aha, sem te zavohal :naughty: ko si se dvakrat pripeljal mimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 Včeraj pozno popoldne v NM, iz polkombija potrobil Kociju :whistle: , upam da se nis ustrašu...haha Ne morš falit tvoje Ninje;) Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 :lol1: a ti si bil :D jst pa gledam kdo hudiča mi to trobi, sem se res ustrašil ja :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 Sorči :winkiss: , ti dam drugič za pijačo;)..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 dns srečala pounu motoristu med 13. in 18. uro: smer loški potok-cerknica-planina-koper-planina-cerknica-loški potok blo fajn, pa na črpalki u postojni spet pouno motorjev hvala enmu črnmu mislm da z 750, k me u divači opozoru na žmigauc:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 Danes dopoldne en črn Tiger z Jebiga napisom... Zdrawc mogoče :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 danes na psotajališču na ridah par motoristov,poj so se še 3-4 je prdružl ,dve beybi ena z sexy rdečo frizuro,druga ne vem kam nej uvrstim rečmo med blond in rjavo x) pa ena bejba na sivo črnem gixxerju,pa še pozdravla me je :whistle: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 pa na črpalki u postojni spet pouno motorjev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 kdo dons na relaciji ivančna dvor vidu eno movistarko pa se povhn drugih pa en z suzukijem pa bjondo pr paviljonu na brezovc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
adil Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 Danes smer Brežice-Bizeljsko, nekdo s cestakom (r6,1?) in sopotnico- si se neki časa furu za mano pol si pa šibnu mim. Mogoč kak dirkač iz tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 včeraj pri Stranicah...eh fraer na rdečem cestaku in v rdečem berik kombinezonu.... :headbang: IDIOOOOOT!!! :headbang: SAJ OBVLADAŠ RES, AMPAK SE TI NE ZDI, DA JE TAKA VOŽNJA ZA DIRKALIŠČE???? TJA SE SPRAVI IN SE NEHAJ SKOR ZALETAVAT V DRUGE LJUDI!!! takim kazni vedno uidejo...mene pa bi za 57km/h na križ dali.... prejk prokleto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RenoRaines Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Kaj je blo včeri? Sem porajtu grupo motoristov - orenk ene 20 če ne več, k so pičili na primorsko, nato pa sem jih srečal nazaj grede v Postojni na bencinski. Čist hudo zgledal - noro videt tok motorjev na kupu. Moto pozdrav poletju al kako :naughty: Aja, pa še en včeri na Tržaški s črnim gixxerjem ... po zadnjem. Hehe, dobr je zgledal :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocco Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Kaj je blo včeri? Sem porajtu grupo motoristov - orenk ene 20 če ne več, k so pičili na primorsko, nato pa sem jih srečal nazaj grede v Postojni na bencinski. Čist hudo zgledal - noro videt tok motorjev na kupu. Moto pozdrav poletju al kako :naughty: Aja, pa še en včeri na Tržaški s črnim gixxerjem ... po zadnjem. Hehe, dobr je zgledal :naughty: Ena taka skupinca smo bli mi z gorenske dol prot obali..smo sli primorsko okupirat :P ..ja u Postojni na benzi smo se tut ustavl ja...bl pofočkal k je blo ze tok motoristou da smo rajs kr naprej sli..ni blo placa se za nas :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Kaj je blo včeri? Sem porajtu grupo motoristov - orenk ene 20 če ne več, k so pičili na primorsko, nato pa sem jih srečal nazaj grede v Postojni na bencinski. Čist hudo zgledal - noro videt tok motorjev na kupu. Moto pozdrav poletju al kako :naughty: Aja, pa še en včeri na Tržaški s črnim gixxerjem ... po zadnjem. Hehe, dobr je zgledal :naughty: Če jih je bilo cca 25, potem je bal to zaključna fura MCM kluba iz MB-ja-.....Je blo to mogoče videno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 pa na črpalki u postojni spet pouno motorjev Čaki da pade temperatura na 10 stopinj pa ne bo nobenga več :lol1: Ja ne vem. Eni bomo še. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocco Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Če jih je bilo cca 25, potem je bal to zaključna fura MCM kluba iz MB-ja-.....Je blo to mogoče videno? smo vs vidl skoz Portorož k ste se pelal...lepo za vidt...kr ni vs blo konc :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se