JMatic Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 ucer popoudn mim merkatorja u kranju rumeno modra corona R1..letnik tmdo 2002 neki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RenoRaines Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Če jih je bilo cca 25, potem je bal to zaključna fura MCM kluba iz MB-ja-.....Je blo to mogoče videno? Jap, to je blo to :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Danes okoli 13.30 na relaciji Grčarevec - Kalce ena črna Ninja 6 06`. Aja pa nisem bil jst :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 (popravljeno) danes na psotajališču na ridah par motoristov,poj so se še 3-4 je prdružl ,dve beybi ena z sexy rdečo frizuro,druga ne vem kam nej uvrstim rečmo med blond in rjavo x) pa ena bejba na sivo črnem gixxerju,pa še pozdravla me je :whistle: :D To smo bli pa mi :). Jest na KTM-u pa dve deklci z mano :) Za tisto z Gixxerjem pa ne vem :) Popravljeno September 29, 2008. Popravil jvalant Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 To smo bli pa mi :). Jest na KTM-u pa dve deklci z mano :) Za tisto z Gixxerjem pa ne vem :) kurb* pa nisi to ti biv?!?! nebi do mene stopu? ne mogoče ,pa k bi vsaj mal bl pogledov mah .bomo pa drugič kkšno rekl an :D zej je konc sezone kopanja na bledu haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Opažena temno modra yamaha xjr ter neka aprillia SS na tržaški v postojni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Vozite se vi, sam ne nižje od črnega kala prihajat......Še malo pa bo meja.......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Vidim Kinderwagna..... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KINDER_WAGEN Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 (popravljeno) Vidim Kinderwagna..... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Kot je rekel Reno bil je pozdrav poletju in preživetju sezone, ostalim pa srečno vožnjo. P.S Samo ti fučkaj sokolovo oko. :whistle: :whistle: :whistle: Popravljeno September 29, 2008. Popravil KINDER_WAGEN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 :whistle: :whistle: :whistle: Kot je rekel Reno bil je pozdrav poletju in preživetju sezone, ostalim pa srečno vožnjo. P.S Samo ti fučkaj sokolovo oko. :whistle: :whistle: :whistle: Bilo kuda UDBA svuda.... :whistle: Jaz pa zmrzoval na Jezerskem...... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Hola! danes okoli 17:30 iz Postojne do Vrhnike nekdo v črno-belem usnju na črni Kawici ZX-10R, bolj nov model (se mi zdi - ne poznam ker ne pijem kawe :P ) celo pot pridno za nama s SN :004 , tud ko smo šli lepo po PSu skozi naselja :worship: in tudi ko nas je nekdo z besnim blendanjem na vrhu rid ustrašil da smo mislili da nas čakajo policaji, pa smo se peljali dol ko loleki v koloni avtov... kdo od tle? SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Ninjarider (taka nenavadno zelena :krneki: )....skoz in povsod smo se srečval, za trikrat vem, pol sm pa nehala štet :whistle: , pa enga črnga s mel za sabo....mislm d je glih ta bil pol v spremstvu do Vrhnike ali pač :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anzee Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Gizmo na Dunajski okol 15:30 al tam nekje... (pisalo zadej na celadi :)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Ninjarider (taka nenavadno zelena :krneki: )....skoz in povsod smo se srečval, za trikrat vem, pol sm pa nehala štet :whistle: , pa enga črnga s mel za sabo....mislm d je glih ta bil pol v spremstvu do Vrhnike ali pač :hmm: Res je unikat nenavadno lepa barva (vsaj mislm :rolleyes: ), ja smo se kr ene parkrat srečali :worship: . Sm izkoriščal zadnje vzdihljaje lepega in toplega vremena :OK: . Tist ta črn (yamaha-r6) je pa moj brat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Ninjarider (taka nenavadno zelena :krneki: )....skoz in povsod smo se srečval, za trikrat vem, pol sm pa nehala štet :whistle: , pa enga črnga s mel za sabo....mislm d je glih ta bil pol v spremstvu do Vrhnike ali pač :hmm: :grim da ti rešim uganko . . . . en z črno r6 . . . . . je njegov BRATEC!!!!! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 :grim da ti rešim uganko . . . . en z črno r6 . . . . . je njegov BRATEC!!!!! :grim ti si pa zgodn :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Aha,viš,viš, družinsko se to naganjate okol....lepo ni kj, d ni fovšije doma :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Gizmo na Dunajski okol 15:30 al tam nekje... (pisalo zadej na celadi :)) Am težka tkrt sm biu na ridahh:):) 3:33 je na uri pisal, ko sm se čez Planino peljal.. mal do 5ih pa zelo vrjetno :) Si biu ti tist z SM zadi, tak rdeč, pa u ledru si biu? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anzee Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 mal do 5ih pa zelo vrjetno :) Si biu ti tist z SM zadi, tak rdeč, pa u ledru si biu? :) Eh ja, bo mal pred 17h bl drzal, jz pa cas sva bl tako tako :rolleyes: sem bil tisti ja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 (popravljeno) kurb* pa nisi to ti biv?!?! nebi do mene stopu? ne mogoče ,pa k bi vsaj mal bl pogledov mah .bomo pa drugič kkšno rekl an :D zej je konc sezone kopanja na bledu haha ka se pa skrivas.... :) nisem vidu nic! Priznam pa, da ne vem cist kam b te dau, ka ces, staram se ;) Popravljeno September 30, 2008. Popravil jvalant Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Včeraj smo se peljali IZ Mozirja preko Črnivca pa čez ride(4 motorji,prva FJR)do Portoroža, :naughty: Nazaj pa Sežana,Ajdovščina,Črni vrh,Godovič,pa spet čez ride domov.Prijetnih 445km :naughty: Srečali veliko motoristov :worship: ,ALI KATEREGA OD TU? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Ja ne vem. Eni bomo še. k je bil pozim sneg, smo bili kr sami na OMV :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 Danes sem se posebej zapomnil tri bajkerje: dva tipcka sem sisnil pri Blagovici (Sorry fanta, ampak res se mi je mudil, nisem mel casa cvekat) drugi, ki ie mi je vsedel v spomin si pa en tip preko avtoceste na Vranskem ob 16h, si mi mahal s celo roko. Po dolgem casu spet en. Pohvalno. :D hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 mi smo se pa prejšnjič pelal na peco... nas je kdo srečal? verjetno ne, ker po moje ni takega bedaka, ki bi se z motorjem vlekel po gozdni poti, ki je primerna samo za enduro in njegovo poljsko varianto :headbang: :headbang: toliko, da se nismo moral čez posekane smreke vozit... norci mi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 mi smo se pa prejšnjič pelal na peco... nas je kdo srečal? verjetno ne, ker po moje ni takega bedaka, ki bi se z motorjem vlekel po gozdni poti, ki je primerna samo za enduro in njegovo poljsko varianto :headbang: :headbang: toliko, da se nismo moral čez posekane smreke vozit... norci mi vas nisem videl :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se