Skoči na vsebino

Ali si bil ti?

Brrrm

Priporočene objave

Danes videna :winkiss: golobčka :wub: na črnem kalu :whistle:

Sta prispela varno?

Varno kaku pa :yes:

Vozim počasi O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

biu kdo nons na relaciji dvor-kočevje-ribnica-sodražica...pol po 4popoldne?? :naughty:

blo videt kr nekaj motorjeu :whistle: pa še radar na griču :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Od vceraj se najbolj spomnim enega parcka (ona na monstru, on na "?") .. preko Cola v Ajdovscino. Upam, da se nista prevec dolgocasila.

Od danes pa legendo na rdecem hornetu od Lukovice proti Domzalam. Lepo, da vsaj nekoga vidm na bajku..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dons si je nekdo ukol 12.00 dau duška (se mu je gas zataknu :P ) na Ljubljanski obvoznici mim Bežigrada. Slišu sm 100m stran u firmo kuko ga je žgal :grrr Kdo od tuki? :)

Popravljeno . Popravil Rocco
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj verjetno Dr_Jakob mimo kafiča za kozinsko pumpo, pa čez nekaj časa še marja in maus :alien1:

It was me. Kje biti Vas?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dons si je nekdo ukol 12.00 dau duška (se mu je gas zataknu :P ) na Ljubljanski obvoznici mim Bežigrada. Slišu sm 100m stran u firmo kuko ga je žgal :grrr Kdo od tuki? :)

..takrat sem (okol 12.oo)štartal iz Bežigrada proti Primorski(ja odprti Wingsi -dvovaljnik..naredi svoje 118db)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uf,donc sm vidu eno hudo bejbiko v LJ. na Buell-u okol 11h in je zavijala na Zalosko. Pa tablca je bla SG an MS,sm mal pozabu :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

..takrat sem (okol 12.oo)štartal iz Bežigrada proti Primorski(ja odprti Wingsi -dvovaljnik..naredi svoje 118db)

ja rohnel je ornk...pa bognedej gas kj spustit, do daske :P ...no mogoč si biu pa ti :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola,

danes zjutraj na poti v službo Igorr v kavbojkah(!) pri 10 stopinjah med kapljicami na AC; me nisi spoznal ker sem bil z Jagodo :unsure: sem ti naredil spremstvo kot predsedniku republike :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj malo pred 4o popoldan srečal v Selški dolini (sredi Bukovškega polja) Deauville 650, zlate barve, visoka šipa in mislim, da tudi široki kovčki.

Malo nas je pa me zanima, če si ''domorodec'' ali si se samo skozi peljal?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jakob včeraj okoli 18-e na križišču Dečkove in Mariborske v tem primeru na štirih kolesih :D Nisem pričakoval nobenga s tvoje strani zato sm tak bol medlo pozdravu :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jakob včeraj okoli 18-e na križišču Dečkove in Mariborske v tem primeru na štirih kolesih :D Nisem pričakoval nobenga s tvoje strani zato sm tak bol medlo pozdravu :D

Ja, priznam. Tud mene se kdaj pa kdaj vidi v avtu.

Kdaj pa greva midva na kak krog, a?

J

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Brembo ob 11.50 na Črnuški pumpi :)

Iggor ob 17.50 na AC proti Vrhniki pred Logom :)

Tonto ob 18.20 na vrhniškem klancu proti Logatcu :)

Byker77 18.21 na vrhniškem klancu proti Vrhniki :)

Če se ne motim :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Brembo ob 11.50 na Črnuški pumpi :)

Iggor ob 17.50 na AC proti Vrhniki pred Logom :)

Tonto ob 18.20 na vrhniškem klancu proti Logatcu :)

Byker77 18.21 na vrhniškem klancu proti Vrhniki :)

Če se ne motim :D

hehe, ja sem bil. :D

suzuki zjutraj na avtocesti. :)

Popravljeno . Popravil Igorr
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola,

danes zjutraj na poti v službo Igorr v kavbojkah(!) pri 10 stopinjah med kapljicami na AC; me nisi spoznal ker sem bil z Jagodo :unsure: sem ti naredil spremstvo kot predsedniku republike :naughty:

hehe, ja malo tezje, ampak sem. :)

Sej vem, da se ne spodobi, ampak ce ti v soli nocejo dati prostora za kombinezon... :closedeyes: :unsure:

P.S.: Hvala za spremstvo. :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lepa hvala za opozorilo na radar pred Izlakami! Kdo od tu? Pa enako tovornjakarju skozi Tuhinj!

Janez

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, priznam. Tud mene se kdaj pa kdaj vidi v avtu.

Kdaj pa greva midva na kak krog, a?

J

Kadarkoli, sam js delam do 16.30, tak da ob 17 ni glih za kako dolgo turo časa... ti bom na PM težil :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!