AiroH Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Danes videna :winkiss: golobčka :wub: na črnem kalu :whistle: Sta prispela varno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Danes videna :winkiss: golobčka :wub: na črnem kalu :whistle: Sta prispela varno? Varno kaku pa :yes: Vozim počasi O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AJ Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Precej motoristov na relaciji MB - Sl. Bistrica - Celje - Šenjtur - Rogaška s... Kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 :grim bil na tej relaciji v skupini 5 motoristov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 biu kdo nons na relaciji dvor-kočevje-ribnica-sodražica...pol po 4popoldne?? :naughty: blo videt kr nekaj motorjeu :whistle: pa še radar na griču :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 Od vceraj se najbolj spomnim enega parcka (ona na monstru, on na "?") .. preko Cola v Ajdovscino. Upam, da se nista prevec dolgocasila. Od danes pa legendo na rdecem hornetu od Lukovice proti Domzalam. Lepo, da vsaj nekoga vidm na bajku.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocco Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 (popravljeno) Dons si je nekdo ukol 12.00 dau duška (se mu je gas zataknu :P ) na Ljubljanski obvoznici mim Bežigrada. Slišu sm 100m stran u firmo kuko ga je žgal :grrr Kdo od tuki? :) Popravljeno Oktober 6, 2008. Popravil Rocco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 Jaz to delam mal pred 8 zjutraj in okoli 16h :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 Včeraj verjetno Dr_Jakob mimo kafiča za kozinsko pumpo, pa čez nekaj časa še marja in maus :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 Včeraj verjetno Dr_Jakob mimo kafiča za kozinsko pumpo, pa čez nekaj časa še marja in maus :alien1: It was me. Kje biti Vas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 za mizo sem srebala topel kakav :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 A mene pa n"ben ne porajta,al pa preveč letim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 Dons si je nekdo ukol 12.00 dau duška (se mu je gas zataknu :P ) na Ljubljanski obvoznici mim Bežigrada. Slišu sm 100m stran u firmo kuko ga je žgal :grrr Kdo od tuki? :) ..takrat sem (okol 12.oo)štartal iz Bežigrada proti Primorski(ja odprti Wingsi -dvovaljnik..naredi svoje 118db) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 Uf,donc sm vidu eno hudo bejbiko v LJ. na Buell-u okol 11h in je zavijala na Zalosko. Pa tablca je bla SG an MS,sm mal pozabu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocco Objavljeno Oktober 6, 2008 Deli Objavljeno Oktober 6, 2008 ..takrat sem (okol 12.oo)štartal iz Bežigrada proti Primorski(ja odprti Wingsi -dvovaljnik..naredi svoje 118db) ja rohnel je ornk...pa bognedej gas kj spustit, do daske :P ...no mogoč si biu pa ti :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 Hola, danes zjutraj na poti v službo Igorr v kavbojkah(!) pri 10 stopinjah med kapljicami na AC; me nisi spoznal ker sem bil z Jagodo :unsure: sem ti naredil spremstvo kot predsedniku republike :naughty: SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 Včeraj malo pred 4o popoldan srečal v Selški dolini (sredi Bukovškega polja) Deauville 650, zlate barve, visoka šipa in mislim, da tudi široki kovčki. Malo nas je pa me zanima, če si ''domorodec'' ali si se samo skozi peljal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
virt666 Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 Jakob včeraj okoli 18-e na križišču Dečkove in Mariborske v tem primeru na štirih kolesih :D Nisem pričakoval nobenga s tvoje strani zato sm tak bol medlo pozdravu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ALJAZZ Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 Včeraj,torej ponedeljek, na celjski obvoznici,oranzen kawasaki z 750??kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 Jakob včeraj okoli 18-e na križišču Dečkove in Mariborske v tem primeru na štirih kolesih :D Nisem pričakoval nobenga s tvoje strani zato sm tak bol medlo pozdravu :D Ja, priznam. Tud mene se kdaj pa kdaj vidi v avtu. Kdaj pa greva midva na kak krog, a? J Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 Brembo ob 11.50 na Črnuški pumpi :) Iggor ob 17.50 na AC proti Vrhniki pred Logom :) Tonto ob 18.20 na vrhniškem klancu proti Logatcu :) Byker77 18.21 na vrhniškem klancu proti Vrhniki :) Če se ne motim :D crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 (popravljeno) Brembo ob 11.50 na Črnuški pumpi :) Iggor ob 17.50 na AC proti Vrhniki pred Logom :) Tonto ob 18.20 na vrhniškem klancu proti Logatcu :) Byker77 18.21 na vrhniškem klancu proti Vrhniki :) Če se ne motim :D hehe, ja sem bil. :D suzuki zjutraj na avtocesti. :) Popravljeno Oktober 7, 2008. Popravil Igorr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 Hola, danes zjutraj na poti v službo Igorr v kavbojkah(!) pri 10 stopinjah med kapljicami na AC; me nisi spoznal ker sem bil z Jagodo :unsure: sem ti naredil spremstvo kot predsedniku republike :naughty: hehe, ja malo tezje, ampak sem. :) Sej vem, da se ne spodobi, ampak ce ti v soli nocejo dati prostora za kombinezon... :closedeyes: :unsure: P.S.: Hvala za spremstvo. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 Lepa hvala za opozorilo na radar pred Izlakami! Kdo od tu? Pa enako tovornjakarju skozi Tuhinj! Janez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
virt666 Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 Ja, priznam. Tud mene se kdaj pa kdaj vidi v avtu. Kdaj pa greva midva na kak krog, a? J Kadarkoli, sam js delam do 16.30, tak da ob 17 ni glih za kako dolgo turo časa... ti bom na PM težil :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se