Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Gabry18 dons ob 13.45 na aškerčevi???? :D :D

Objavljeno

učer okol 3 šla sam ene 20 km do ribnce pa nazai domou..vidla precej motoristu: us epozdraula seveda:D

Objavljeno
Gabry18 dons ob 13.45 na aškerčevi???? :D :D

In mogoče parkirala pred FS?

Objavljeno
In mogoče parkirala pred FS?

amm men se zdi da je naprej letela prot Vrhnki :D je pognala tistga bmwjčka je šlo k strela :D

Objavljeno
amm men se zdi da je naprej letela prot Vrhnki :D je pognala tistga bmwjčka je šlo k strela :D

Je bil en isti BMWjček zraven mojega, pa sem mislil......

Objavljeno

Danes viden Igorr (vsaj zdi se mi), furu si se pa po Vojkovi, Bežigrad. Sm te lih vidu ko sm šu iz šole.

Objavljeno

Danes pred FS ena CBR 1000 RR bele barve, nekaj karbona pa pokrov za sedež, izjemno lep :evilgrin: me zanima kdo je lastnik če je slučajno tule :unsure:

Objavljeno

Kwa zdj to, vsi motorje sm še po prikolcah pa v kombijih vozte :eek: ; v Postojni zapažena Crusty in caca (hvala za čajč'k, je pasal, k ns k se vozmo zebe :whistle: ), na ac mim brezovce še en bel kombi KR zabasan z dvema pilama, pa še en karavan LJ s prikolco, k je bla tud založena.

Objavljeno
Vuk & Zajc videna ob 17:58 na križišču za Razvanje :naughty:

:grim Kje si pa bil??

Pazii se Zajc-a naslednjic :evilgrin:

Objavljeno

@Sthof, dons u Medvodah pr Color-ju...pa še enga/eno si imel zadaj...hmm?!

lp

Objavljeno

Hola!

včeraj okoli 15 ure na rampi na Grobniku ena dečva na GSX-Rčku z NM registracijo, a si jih uspela pregovorit da so te spustili zastonj noter, al si morala plačat??

danes proti večeru v Logatcu pri krožnem ena zlata Horneta 600, gor pa nekdo čist v belem usnju: mogoče Brdaus - al konkurenca?? :naughty: )

• Ni mi všeč 1
Objavljeno

Se je kdo od vas zdrl mal naprej od meje na Kolpi proti Delnicam učer okoli 11.30

Objavljeno
Je bil en isti BMWjček zraven mojega, pa sem mislil......

hehe mojga pa nis vidu an :P

Danes pred FS ena CBR 1000 RR bele barve, nekaj karbona pa pokrov za sedež, izjemno lep :evilgrin: me zanima kdo je lastnik če je slučajno tule :unsure:

to tut mene zanima kdo je lastnik hondice :D

Objavljeno
hehe mojga pa nis vidu an :P

to tut mene zanima kdo je lastnik hondice :D

Itak, da sm vidu, Sem ga lepo stisnil zraven. Ona honda je bila res lepa.

Objavljeno

danes v mb v belih poliestrih cbr RR 600/1000?, nek športen ror..

lep zvok in lep motor :OK:

Objavljeno

Pečo po Celovški prot Ljubljani ukol 15:30...skor zihr sm no, med avti se mal bolj slabo vid :rolleyes:

Objavljeno

Kočevje - Dvor Rdeča Aprilia 125 Spain...Črn Berik kombinezon, na isti relaciji Zelena Ninja, moder kombinezon..

lp

Objavljeno

HyperJack ,ali si bil v spremstvu modrega cestaka? Sicer pa na tej relaciji kar nekaj motorjev,brez policajev.

Objavljeno

V nedeljo mogoče IBA z družbo čez Kanal ? r1100s pa rdeča čelada ?

Pa isti dan Andrejaa, brembo in ostali forumaši do Idrije..

Objavljeno
danes v mb v belih poliestrih cbr RR 600/1000?, nek športen ror..

lep zvok in lep motor :OK:

1000 rr! Kompletni akrapovič.... :whistle:

Objavljeno
HyperJack ,ali si bil v spremstvu modrega cestaka? Sicer pa na tej relaciji kar nekaj motorjev,brez policajev.

Ne bil sem sam....

Mi je pa lepo en z Gixxerjem, modri peljal v škarice :headbang: ...obvladaš mojster..

Objavljeno

pečo pred faxm hehe ,fak tastar js pa tut nism vedu,da ti na strojnga hodš :kva2:

Objavljeno
Hola!

včeraj okoli 15 ure na rampi na Grobniku ena dečva na GSX-Rčku z NM registracijo, a si jih uspela pregovorit da so te spustili zastonj noter, al si morala plačat??

danes proti večeru v Logatcu pri krožnem ena zlata Horneta 600, gor pa nekdo čist v belem usnju: mogoče Brdaus - al konkurenca?? :naughty: )

Dva GSX-rja en ob drugmu parkirana zraven moje Future na grobniku... Si bil ti?

Objavljeno
Dva GSX-rja en ob drugmu parkirana zraven moje Future na grobniku... Si bil ti?

Ja, zraven mojga je bil eden,sam gun SRAD :rolleyes:

modro bela oba,pa z enmu sem mal pokomentiral,pa zemljevid mi je pokazal.

Objavljeno
V nedeljo mogoče IBA z družbo čez Kanal ? r1100s pa rdeča čelada ?

Pa isti dan Andrejaa, brembo in ostali forumaši do Idrije..

jp..Andreja..Brembo..Extreme..XY200 pa še en :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!