Brdaus Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 btw: Predn sm stopu na prag gostilne sm nekak na izi pozdravu (zmer pozdravm motoriste v gostilni), pa ni blo odziva... To pa čist možno... nism biu pozorem :) No, pa drugič, ane ;) Sej važn je namen :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 opet honda nsr 125 rr probiker kombinizon prot mariboru po zadnjem kolesu... kdo je to? je ker od tu? ze 2ic viden? Je to res od nsr masin gor?saj je imel nenormalne pospeške + do 190 mi je sledil :S:S no zdj pa že mene zanima kdo je to?? :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 danes okoli 13h je nekdo v kmc-ju kupil nolan x-lite 801 čelado. zraven je imel punco/ženo/prijateljico :unsure: mogoče kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 dns extreme okol 16 na viču...stari si slep :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 (popravljeno) dns extreme okol 16 na viču...stari si slep :P :P Mudilo se mi je za popizdt !! :D Kje pa si biu ? Popravljeno Oktober 23, 2008. Popravil eXTReme13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Mudilo se mi je za popizdt !! :D Kje pa si biu ? ja pa zraun semaforja :D :P pešaka na vlak u tivoli :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Rumeni cestak na AC med Logom in Vrhnko...u kombiju...sj ne vem če ve.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 ja pa zraun semaforja :D :P pešaka na vlak u tivoli :P Ja veš jst punce gledam tko da pol ni čudno da te nism vidu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Ja veš jst punce gledam tko da pol ni čudno da te nism vidu :D si bom pustu dolge lase :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Sj ne da dans od Podpeči - Brezovce - Vrhnike in Lga ter nazaj ni bilo nobenega motorista razn mene (17:00-18:00)! :( :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Jaz nisn bil.................sigurno........... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 16-17h, Lj-Vrhniha in nazaj, srečal enega z f650 + radar na Logu :naughty: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
malakai Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 (popravljeno) Danes okoli 14.10 na AC pri Brezovici proti morju videna Honda DN-01 :blink: , si bil ti ? Popravljeno Oktober 24, 2008. Popravil malakai Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Rumeni cestak na AC med Logom in Vrhnko...u kombiju...sj ne vem če ve.... :whistle: A s ta beumu :lol1: :lol1: :lol1: , sm biu ko gliser k štarta :kva2: crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 25, 2008 Deli Objavljeno Oktober 25, 2008 Hola, glihkar ful sijoče spucane rdeča VFR in črna Tuna dol z AC na Vrhniki... kdo od tle?? PS vama nisem bil nič fouš k zdele tud jst startam... pa da vidm če me bo kdo vidu :naughty: SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tOOn Objavljeno Oktober 25, 2008 Deli Objavljeno Oktober 25, 2008 no zdj pa že mene zanima kdo je to?? :D :D :D stari mene pune zanima neki frik z predelano nsrko.. , sam tega tipa sn vido na 1098 ducatiju tut ze :/ me res zanima. ce ker od tu naj pise prosim ker bi sel na rajd kdaj pa kdaj ^^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 25, 2008 Deli Objavljeno Oktober 25, 2008 Hola! danes popoldne, malo pred Doblarjem, Hi-rabbit in Bolha? SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Oktober 26, 2008 Deli Objavljeno Oktober 26, 2008 :yes: tudi ti si bil opažen.. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hirabbit Objavljeno Oktober 26, 2008 Deli Objavljeno Oktober 26, 2008 :yes: tudi ti si bil opažen.. :P Jaz nisem videl nobenega :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Oktober 26, 2008 Deli Objavljeno Oktober 26, 2008 Ti si itaq tako slep, da niti mene ne prepoznaš na cesti :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Oktober 26, 2008 Deli Objavljeno Oktober 26, 2008 rumenicestak 20 minut nazaj pred Planino. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Oktober 26, 2008 Deli Objavljeno Oktober 26, 2008 Dans okrog 16.00 trije cestaki (en gsxr) malo pred Dvorom iz smeri NM... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Oktober 26, 2008 Deli Objavljeno Oktober 26, 2008 rumenicestak 20 minut nazaj pred Planino. :P Kontra :) crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
orly Objavljeno Oktober 26, 2008 Deli Objavljeno Oktober 26, 2008 dones med 16.00-17.00 zelo veliko motoristev na vrhniki sigurno se kaki najde iz tle :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RenoRaines Objavljeno Oktober 26, 2008 Deli Objavljeno Oktober 26, 2008 Danes malo pred 16:00 na obvoznici pred Vičem. 2007+ Z750, ga je en debil z nekim rdečim Kangoojem al pa Berlingotom izsilu, je mogu model uber zavirat in fasu kar lepega shimmy-ja. Mater, sem že mislu da se bo iskrilo. Pi.zda zarad enga debila, tkole člouk ubriše. Če sam ubriše je še OK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se