Tony Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 Gorenjca sva se vračala z obale, v četici z Marjo, Mdr, Mausom...:). Dopoldan je blo še mal mraz pa mokro, popoldan pa odlično :D . Računamo na še kak lep dan pred snegom :yes: Se mi je zdel, da sm vidu Mausa, sam nism mogu pozdravt, ker sm mel mal preveč km-jev not :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 hehe, no ja počas glih ni blo, prou ekstremno hitr pa tud ne. Tebe pa nisem vidla. Une lizike so me mele dons pa rade, na dve kontroli sm padla, ampak so bli fejst fantje :rolleyes: (enkrat brez radarja, enkrat sm bla pa po reglcih) ja tm mi j šu nasprot, pol pa gasa mal okoli :P kolenčka ja... ma pej najbrž se tolaž d revme nau mogu dubit, kr jo že ma :naughty: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 Lihkar nekdo z crno Ninjo 250 cez Ostrozno. Lusn motocek. Živ! Dons v Slo. Bistrici na semaforju - sem ti trobil ko si neki z motorja dol plezal - pa si sam čund pogledal :) Tko da boš vedu kdo ti je muriv :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Živ! Dons v Slo. Bistrici na semaforju - sem ti trobil ko si neki z motorja dol plezal - pa si sam čund pogledal :) Tko da boš vedu kdo ti je muriv :) Kuga pa ti u Slo. Bistrci pučneš :winkiss: , pa muturiste dražš :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 nubenga vidu :grrr ... sem imel meglico pod čelado :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 V Zagrebu proti stavbi Net City in v njo, vedno eden s srebrno Yamaho FZ6 Fazer. Dvomim da kdo iz foruma... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Živ! Dons v Slo. Bistrici na semaforju - sem ti trobil ko si neki z motorja dol plezal - pa si sam čund pogledal :) Tko da boš vedu kdo ti je muriv :) Ja MATR VOLA, a bi lahk drugic betico iz unga kombija vn pomolil pa mi pomahal, cudak! Kje naj bi pa jst tebe pricakoval v Slo. Bistrici?! Pa brez bajka?! Matr! No, sej za pir itak nisem mel casa. Drugic pa mal bolj mahaj itd. Mi ni blo jasn se pol ure kasnej, ce se poznava al ne. Zakaj sm pa dol lezu? Na servisu od Aprilije v MB mi je na testni mizi masino tok gnal, da mi je gumo zlizal do te mere, da mi je pocla in mi je dal injekcijo not, da je zdrzala do Celja. Pa sem vmes cekiral. Dons grem pa spet v Mb po novo gumo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZOX Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Sanda7 danes ob 14:50 na AC pri Uncu.. se te ne da falit.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Dans en po litostrojski v ljubljani z Rdečim suzukijem SV650/1000, crne berik hlače pa Sidi škorne..Kdo od tuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare9011 Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 ninjarider, hvala za opozorilo pred policaji v planini, dobiš za pir... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 6, 2008 Deli Objavljeno November 6, 2008 Sanda7 danes ob 14:50 na AC pri Uncu.. se te ne da falit.. bo res sm šla do PO kr po AC da sm se rešila mokere stare ceste nazaj grede v PO se mi zdi en vragc na xtjki TONTA? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno November 6, 2008 Deli Objavljeno November 6, 2008 bo res sm šla do PO kr po AC da sm se rešila mokere stare ceste nazaj grede v PO se mi zdi en vragc na xtjki TONTA? Star model xt k je na bencinski stal ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno November 6, 2008 Deli Objavljeno November 6, 2008 ninjarider, hvala za opozorilo pred policaji v planini, dobiš za pir... :D Glej,da res :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno November 6, 2008 Deli Objavljeno November 6, 2008 (popravljeno) Le kdo bi to bil? Kraj: Zagreb - centar Popravljeno November 6, 2008. Popravil paris2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 7, 2008 Deli Objavljeno November 7, 2008 Star model xt k je na bencinski stal ? možno sm ga srečala pr vojašncah rožičke na čeladi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno November 7, 2008 Deli Objavljeno November 7, 2008 Ja MATR VOLA, a bi lahk drugic betico iz unga kombija vn pomolil pa mi pomahal, cudak! Kje naj bi pa jst tebe pricakoval v Slo. Bistrici?! Pa brez bajka?! Matr! No, sej za pir itak nisem mel casa. Drugic pa mal bolj mahaj itd. Mi ni blo jasn se pol ure kasnej, ce se poznava al ne. Zakaj sm pa dol lezu? Na servisu od Aprilije v MB mi je na testni mizi masino tok gnal, da mi je gumo zlizal do te mere, da mi je pocla in mi je dal injekcijo not, da je zdrzala do Celja. Pa sem vmes cekiral. Dons grem pa spet v Mb po novo gumo. Hehe :) Se mi je zdel da si mogu tuhtat k 100matr :) Bom se drugič iz avta vn vrgu :) Drugač sem pa takoj vedu da si ti... kaj si pa gledov pr mopedu na križišču - haha sem ti potrobu si kr skoču nazaj gor :D Lepo se voz, če bo še kej lepga vremena... ROk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno November 7, 2008 Deli Objavljeno November 7, 2008 Hehe :) Se mi je zdel da si mogu tuhtat k 100matr :) Bom se drugič iz avta vn vrgu :) Drugač sem pa takoj vedu da si ti... kaj si pa gledov pr mopedu na križišču - haha sem ti potrobu si kr skoču nazaj gor :D Lepo se voz, če bo še kej lepga vremena... ROk Ma, gumo sm mel poceno pa so mi injekcijo notr dal, da naj bi zdrzala do Celja. Pol sm pa vsake tolk cekiral, ce se drzi guma. Nekak je zdrzala, z enim pumpanjem. Gor sm pa skocu, k sm mislu da je ze zelena in da mi zato trobis. Furam se pa itak skoz. Nova guma je ze namontirana. Dans root canal pa voznja v Lj, jutr fax, nedelja pa izlet. Festa. Ti? LP j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno November 7, 2008 Deli Objavljeno November 7, 2008 danes opažen ninjarider na prvi strani notranjskih novic B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno November 7, 2008 Deli Objavljeno November 7, 2008 (popravljeno) Ma, gumo sm mel poceno pa so mi injekcijo notr dal, da naj bi zdrzala do Celja. Pol sm pa vsake tolk cekiral, ce se drzi guma. Nekak je zdrzala, z enim pumpanjem. Gor sm pa skocu, k sm mislu da je ze zelena in da mi zato trobis. Furam se pa itak skoz. Nova guma je ze namontirana. Dans root canal pa voznja v Lj, jutr fax, nedelja pa izlet. Festa. Ti? LP j Živ! Jst sem pa za letos že zaključil - že pred slabima dvema mescoma - malo predčasno :) Sem zamenjal motor - pa sem ga potem odjavil od prometa - tako da ga bom šele naslednje leto registriral spet.februarja enkrat :) Drugo leto mormo naredit eno ornk turco - oblubm da bom počas vozu :) FSM Rok Popravljeno November 7, 2008. Popravil Kawl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 Dva modela včeraj v MB po dežju na motorju :slap: . Kdo od tle :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 zelena kawasaki ninja 250r in kawasaki r6n v celju, vidu sm vaju pa na maribosrski pol sta pobegnala :( sm mel rdečo luč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 Kdo od tuki, s sopotnico pred kasne pou urce na Petrolu na Rudniku? Rumen BMW ne vem tocn a je biu Gs 1200 al kaj je ze....Oba sta mela rumene jakne in srebrne celade.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 10, 2008 Deli Objavljeno November 10, 2008 včeraj več motorjev, kot julija :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno November 10, 2008 Deli Objavljeno November 10, 2008 včeraj več motorjev, kot julija :lol1: sam res :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno November 10, 2008 Deli Objavljeno November 10, 2008 Dans motoristka na Celovški, zavijala proti kosezam levo..Mela je pa hondo CBF600S..Kera od tuki?? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se