maus Objavljeno November 16, 2008 Deli Objavljeno November 16, 2008 me je kdo vidu :P ... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno November 16, 2008 Deli Objavljeno November 16, 2008 Vidu,vidu :naughty: Pa mene kdo :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 16, 2008 Deli Objavljeno November 16, 2008 oja same znane ritke :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno November 16, 2008 Deli Objavljeno November 16, 2008 Mene pa noben vidu, buaaaaa :( Smrc! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverca Objavljeno November 16, 2008 Deli Objavljeno November 16, 2008 ni blema :worship: Naredu dons 504,02km.STROM dela,pa dela,pa dela........se vidimo in slišmo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gem4 Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 Včeraj sem naredil zadnje kilometre letos. Lepo je letel . Se bom imel kaj spominjat čez zimo. Zdaj pa: pPranje, mazanje, full tank, akumulator dol pa na štender in ponjavo čez. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 Dns en norček :alien1: zjutri v tisti ledeni mokri megli z Varaderotom (plavim se mi zdi, k se je slabo vidl) v Bršljinu....a s še živ al si zmrznu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 Z Varo gre tud pozim. Najbrž je kkšen duh. Sem tud jez včerej eno temno plavo Varo sreču :krneki: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 kaj mene noben res nikol ne upas :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Martin86 Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 Martin86 okoli 12.20 na Kozini ? :hmm: :D Sori za pozen odgovor, sam nespremljam redno teme :D Glede na datum tvojega posta je bila nedelja, v nedeljo sem pa sel v gorico potem z klubom cez italijo nazaj v slovenijo v kozino :D iz kozine pa lepo na hrvasko. Smo nastepali 300km Glede na uro zelo mozno da sem bil jst in pa skupina motoristov poleg mene. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno November 19, 2008 Deli Objavljeno November 19, 2008 No, pa si bil res ti :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno November 19, 2008 Deli Objavljeno November 19, 2008 me je kdo vidu :P ... :lol1: Nak to nedelo te pa nisem sreču sem šel po avtocesti nazaj z morja :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AJ Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 Danes ob 12:45 v Zalogu pri Šempetru zeleno rumena CBR600F, voznik v bundi... kdo od tu? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 Dns en blazno vroč in pogumen :worship: viden v Levcu pr Celju, okol kwa pa vem pol treh s srebrnim nečim....mogoče CBF z masko nism pa zihr (mi smo se glih futral v eni oštariji tm pa sm mela cajt čez okn zjat :rolleyes: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 Dns en blazno vroč in pogumen :worship: viden v Levcu pr Celju, okol kwa pa vem pol treh s srebrnim nečim....mogoče CBF z masko nism pa zihr (mi smo se glih futral v eni oštariji tm pa sm mela cajt čez okn zjat :rolleyes: ) Ce si kiksnila uro in je bila okoli 19:45h, pol sem bil jaz :D Drgac pa ne :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 23, 2008 Deli Objavljeno November 23, 2008 Dns okol pol treh se je en zlo vroč zgubu v naših koncih (Mirna Peč), sosedo vprašu za pot (motor vidla sm v zadn konc tko d pojma nimam kwa je bla za ena zver)....kdo od tle (če nis zmrznu slučajn :rolleyes: , drugič se rajš na en čajčk ustav :naughty: )? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MowzancR Objavljeno November 23, 2008 Deli Objavljeno November 23, 2008 Ob kakih 16h danes v Zali (Godovič - Idrija) nekdo z rogeci na čeladi :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 A dons pa noben ni nobenga vidu? Včeraj je blo vsaj tri stopinje manj pa so se vsi vozil, dons se noče pa noben... Razvajena mularija... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AiroH Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 ja mislim da jih je sneg ustavu.... če pa tebi paše po plundri vozit ... izvoli.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 ja mislim da jih je sneg ustavu.... če pa tebi paše po plundri vozit ... izvoli.... :whistle: Sem se včeraj malo vozil in prišel domov kot snežak. Ampak sem bil pa čisto pomirjen. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 Ob kakih 16h danes v Zali (Godovič - Idrija) nekdo z rogeci na čeladi :krneki: Jast z xt-ejko :OK: :OK: šel na en krog, pa jih je takoj padl 150. Od tega pol makadama :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 (popravljeno) A dons pa noben ni nobenga vidu? Včeraj je blo vsaj tri stopinje manj pa so se vsi vozil, dons se noče pa noben... Razvajena mularija... :naughty: Misli si.! Počaki da gume dobim, me tut sneg ne ustavi. :worship: Pol te pa poiščem da ne boš v mglo brcu :hmm: :lol1: :lol1: Popravljeno November 25, 2008. Popravil TONTO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 Vceraj ob cca. 16.30 na avtocesti A9 v smeri od Graza proti Mariboru nekje v visini Wildona v snezno/deznem metezu BMW GS z svicarsko reg.tablico...stric je bil oblecen v komplet BMW cote. Ali si bil ti?? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 ..stric je bil oblecen v komplet BMW cote. Ali si bil ti?? :whistle: Ja, sem ti odzdravil. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 Misli si.! Počaki da gume dobim, me tut sneg ne ustavi. :worship: Pol te pa poiščem da ne boš v mglo brcu :hmm: :lol1: :lol1: Prav. Dobiš vroč čaj s terenskim dodatkom. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se